bu bahsetceğim konu biraz şeyyy yani uygunsuz ise özür dilerim:) günlerdir hatta aylardır bunalımdayım .Ben şuan 20 yaşındayım .Ve benim bir göğsüm yoookkk.forumun göğüs büyütme yöntemlerini falan takip ettim ama anladımki hepsi geçici süreli bi dolgunluk yapıyo sadece.Yani her kadında olan şey bende hiç olmıcak (kafamı çevirdiğim her yer göğüs bi bende yok kahroluyorum). normalde takmazdım ama erkek arkadaşım evlenelim falan demeye başlayınca eksikliğimin farkına vardım .Ben evlendiğimde napıcammmm??? .Yani muhtemeln sorun olur anlamamda böyle şeylerden ama gerçekten kötü hissediyorum kendimi .6 aylık bi ilişkimiz var tam tanıyamıyorum aslında böyle bi konuya takarmı acaba bilmiyorum.kendime güvenim yok .Bu yüzden evlenmeyi hiç istemiyorum . .böyle sorunu olupta evliliği sorunsuz giden varmı .ne derece önemlidir bu konu.Adam şok olucak evlendiğimizde ya dolgulu kullanıyorum bende bişey var sanıyo .Eğer bu konuda takıntılı biriyse ne bilim belkide mutlu olmıcak benle bni bıraksın gerçekten kadın gbi görünen biriyle evlensin o zman diyorum kendi kendime iyice vazgeçtim kendimdenn
Bir başka sorun daha ,sevgilim benden 7 yaş büyük .ben yaşımdan küçük gösteriyorum liseli hatta ortaokullu falan sanıyolar beni .(malum göğüs falanda olmayınca).o da tam yaşında gösteriyo koca adam işte.yanyana hiç sevgili gibi durmuyoruz. sizce bu ilişki yürürmü. ben kendimden emin olamıyorum .benim ailemde onun aileside istemicek bu evliliği ben onları ikna edebilecekmiyim.Zorluklara göğüs gerebilcekmiyimm ? yaşından ötürü artk evlenmek istiyor okulun bitmesini beklemeylim diyo .o da yetmiyo hemen çocuk istiyo büyüdüklerinde dede görünümlü birine baba demesinler çocuklarım diyo .Ben ise daha küçüğüm ne evlenmeye ne de çocuk yapmaya hazırımm .Çok dertliyimm