Evlendiğimde vücumdumdaki çatlaklar sorun olur mu, yardım kızlar :(

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
merhaba kızlar benım şu ara ınanılmaz bır komplexim oldu ben daha once 100 kg ıdım (9 yıl once ) 1 yılda 46 kg kadar dustum ama kg alırken vucumda (karın-kol ve belımın arka kısımında ) çatlaklar olustu bunları şu zamana kadr dert etmıyordum hatta gobegımdekı catlaklara ragmen bıkını gıyıp denıze bıle gırıyordum ama sımdı yarın bırn evlenırsem ne olucak eşim ya begenmezse tiksinirse diye düşünüyorum çok fazla yok az var ama yınede utanmaya basladım artı goguslerımde bıraz yumusadı genc kız gogsu gıbı taş gıbı degıl offfff sporla zayıfladım etlerımde yumusama yok duzgun bır bacaklarım vs var selulıtım vs de yok ama goguslerım pek sert deıl catlaklar desen ayrı bır terane ne yapayım kızlar akıl verın suankı ılıskım belkı cıddı olucak evlenıcem ne yapıcam o zaman

dert etme canım benimde kortizon kullandığımdan dolayı 4 çocuk doğurmuş kadar var vucudumda çocukluğumdan beri
ama eşim bi gün olsun bişey hissettirmedi bana
incelerken bile yakalamadım insan çok sevince
kusurlarını görmüyo karşısındakinin

umarım benım evlenecegım kısıde oyle olur canım sagolasın

göğüs hareketleri yapabilirsin. çatlaklar için ayrı bitkise kürler yapabilirsin. kimyasal ilaçlaa başvurma etkisi fazla olmaz.

birde gögüslerine buz masajı yap hergün..kışın olmasa bile yazın en azından.

göğüs hareketleri yapabilirsin. çatlaklar için ayrı bitkise kürler yapabilirsin. kimyasal ilaçlaa başvurma etkisi fazla olmaz.

çatlaklar için malesef bi çözüm yok ben yıllarca yağlara
kürlere kremlere paralar saçtım
elime ne geçti hiç
bunlarla uğraşacağına onlarla yaşamayı öğren canım
tıp bile çatlaklara çözümün olmadığı konusunda hem fikir
sadece belki görüntü hafifletilebilir
o da o kadar paraya değecek bişey değil.

Bendede Var O Çatlaklardan Eşim Birkere Bile Dile Getirmedi
Sorun Olacağını Sanmıyorum Canım :13:

Bendede var. Eşime bende catlaklar var farkettinmi desem nerende der. Takma kafanı görmez bile...

Erkekler çatlağı pek bilmez canım.
Benim de 2 diz kapağımda var alt alta 2 paralel çizgi halinde,
eşime gösterdim de gördü, aaa çatlak öyle birşey mi diye çok şaşırdı.

Canım güzel görmek isteyen; güzeli de çirkini de güzel görür,
güzel görmek istemeyen de güzeli de çirkini de çirkin görür.
Bunlar çok takılacak şeyler değil yeter ki rabbim güzel gören eş nasip etsin sana.

Çatlaklar ancak operasyonlarla geçiyor diye biliyorum
ama göğüslerin için buz masajı ve dikleştirme egzersizleri öneririm canım.
Kesinlikle olumlu etkisini görürsün.

çok hoşmuş evet bence de erkeklerin anlayacağı daha da doğrusu kötü göreceği bişey değil bence de.bende zayıfım ama acayip göbeğim var bunu takardım eşime tatlı geliyor o göbek.okadar takma

Sevdikten sonra gözü çatlaklarını görmez canım.. bende de var ama ben göstermesem görmez.. hatta sevgilimin bacaklarında da var ki bir erkekte görünce çok şaşırmıştım.. ama yerim ben onun çatlaklarını

Benimde var ama eşim asla bakmaz bile, görsede kırmayacak kadar incedir..

Sevince insanın gözü çatlak falan görmüyor, boşver, takma kafana =))

çok hoşmuş evet bence de erkeklerin anlayacağı daha da doğrusu kötü göreceği bişey değil bence de.bende zayıfım ama acayip göbeğim var bunu takardım eşime tatlı geliyor o göbek.okadar takma

Aynen ben de 48 kiloyum ama göbeğim var. Kendimi bildim bileli vardır o. Hiç inmez. Eşim göbüşünü yerim senin diye sever, okşar Önceden takardım ama onu öyle gördükten sonra takmıyorum.

Konu sahibi arkadaşım, Allah büyük dertler vermesin. Seven insan ne çatlağı, ne kılı tüyü, ne göbeği, ne kiloyu takar

düzensizkilo artış ve azalmalardan dolayı bende oluştu bu çatlakalr
eşimin hiç dikkatini çekmedi
elin kolu tutuyor sağlığın yerindeyse bu tip küçük
şeyleri kafana takma

benim bi arkadaşım yeni evli

onunda kalçalarında baya çatlaklar var

eşi görmüş senin poponda çizgiler var onlar ne demiş

oda çatlak o çatlak kılo alıp verınce oluyo bak goguslerımdede var demıs

oda hııı demiş o kadar hiiiiiiiiç dert etmezmiş erkekler hiçbişeyi kılmış tüymüş

onlara kalça olsun meme olsun

ha bide çatlakları güneş yanıgı çok iyi saklıo.. denemelisin. güneşlenirken güneş yagı sür ve iyice bi yan..neredeyse yok gibi oluo.tabi bu geçici bi çözüm malesef ama işe yarıyo.

Böyle mevzularla neden o güzel canınızı yoruyo, kendiize dert arıyosunuz ki? Sizi beğenen böyle beğensin beğenmeyende çeksin gitsin bu kadar basit.

dert etme cnm ama insanin bazi seyler kafasina gercekten cok takiliyor bi doktora git ve catlaklari gidermek icin krem iste bazi kremler ise yaramiyor ama yarayanlarida var gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…