- 5 Kasım 2022
- 6
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi miraayyildiz123
-
Evet eşiniz yanlış yapıyor asla savunmuyorum zaten sorunlar aranızda kalmalı da maalesef evlilikler iki sene sonunda ancak oturuyor çoğu evlilikte ilk bir iki sene böyle tartışmayla falan geçiyor çünkü dediğiniz gibi nişanlılık falan hepsi rüya asıl gerçek evlilik evlenince aynı evin içinde görüyorsun asıl huylarını falan ee alışana kadar birbirini tanıyana kadar ancak iki sene geçiyor bazen bazı konularda tartışmak iyidir bazı konular tartışmadan düzelmiyor eşiniz de çocuk gibi gerçekten her kavganizda gidip birilerine mi söyleyecekMerhaba biz esimle yaklasik 1 sene evliyiz. Nisanlilik dönemi rüya gibiydi benim icin hersey yapiyordu beni cok seviyordu. Evliligin ilk aylari da iyidi sonra her tartismada artik beni aileme sikayet etmekle tehdit ediyor. Ayrica tartismalar cocu zaman onun triplerinden aciliyor ve gercekten büyük tartismalar degil hep kücük normal her evlilikte olanlar.
Neyse bos bos tartisdik yine bende annemlere caya gittim baktim anneme mesaj yollamis beni sikayetleriyle Annem de hep onun tarafini tutuyor o da güc aliyor bundan ne yapabilirim? Cok sogudum cocuk muyuz
Tamam tartismalar olsun Ben demiyorum olmasin ama sikayet etmesi beni ailemle tehdit etmesi normal mi? Gercekten Cocuk gibi Ben asiri sogudum bosanmak istiyorum aslinda bu sebebden dolayi Cünkü 4 Kere yapti ve ben uyardim birdaha bunu affetmem diye birdaha yapti. Annem de Onj destekliyor pompohliyorEvet eşiniz yanlış yapıyor asla savunmuyorum zaten sorunlar aranızda kalmalı da maalesef evlilikler iki sene sonunda ancak oturuyor çoğu evlilikte ilk bir iki sene böyle tartışmayla falan geçiyor çünkü dediğiniz gibi nişanlılık falan hepsi rüya asıl gerçek evlilik evlenince aynı evin içinde görüyorsun asıl huylarını falan ee alışana kadar birbirini tanıyana kadar ancak iki sene geçiyor bazen bazı konularda tartışmak iyidir bazı konular tartışmadan düzelmiyor eşiniz de çocuk gibi gerçekten her kavganizda gidip birilerine mi söyleyecek
Yaslar 25Yaşlar kaç
Çocuk gibi anneye şikayetler
Evliliğin ilk zamanları olur derler ama bu tartışmalar neler
Çocuklar gibi durduk yere olmayacak sebeblerdense büyük sorun
Ne yapman gerek kesinlikle çocuk yapma
Her kavga tartışma aileye söylenmez
Bununla tehdit efen ertende es olmaz
Daha büyümemiş kendisi okul öncesi yaşlarda kalmış
Ya büyüyecek ki bu zor yada bu evlilik bir yerde tıkanıp biticek boyke güderse
Annen ne yapsın sözüm ona ondan yana oluyor sakinlessin yada o öfkesi dinsin diyeYaslar 25
Aynen Ben asla onun bana yaptiklarini onun veya benim aileme demedim.
Ama o herzaman beni tehdit ediyor ve herzaman anneme sikyat ediyor.
Annem de onu savuniyor.
Acikcasi bi sefer cok sogudum bosanmak istiyorum ama ailem birakmiyor
Babam esimden sogudu bu hareketinden dolayi eminim ama Annem onu durduruyor
Peki Annem ne diyordu ona?Benim eşimde ilk zamanlar annemlere soylemekle tehdit ediyordu, hatta söylüyordu da hic umursamadım, çoğu zamanda kızdım. Annemde birşey soyleyecek olsa kendimi savundum. Eşim yanimizda yokken annemede onu simartmamasini, desteklememesini söyledim. Eşimde tehdit ettiğinde de 'söyleyebilirsin ben degil sen rezil olacaksın, cocuk gibi yetistirecek misin' diye bir kaç defa söyleyince azalttı.
Şimdi bak sen yazinca farkettim artik söylemiyor bile. 3. yıldan bildiyorum
Demem fayda etmiyor malesef babam anliyor beni ama annem onu kendine tarafina cekiyor. Annem de düsman mi Dost mi belli degil.Annen ne yapsın sözüm ona ondan yana oluyor sakinlessin yada o öfkesi dinsin diye
Büyüklerin genelde yaptığı şey
Ama artık bir şekilde annen de.farkina varıp yeter demeli madem soğudunuz bunu ailene diyeceksin onlar da ona değil sana destek verip
Bu saçmalığı bitirmen için elinden geleni yapıcaklar
Benim annem sadece neden, niye sorar ama yinede eşimi hakli bulurdu. Çok baskı kurmaz yine de annem.Peki Annem ne diyordu ona?
Benim Annem onun tarafind benim üzerime geliyor ve onu simartiyor ve hepte simartacak napabilirim?
Senin hayatın senin kararın olucak babanın desteği varsa mecbur annen de senin kararına tamam demek zorundaDemem fayda etmiyor malesef babam anliyor beni ama annem onu kendine tarafina cekiyor. Annem de düsman mi Dost mi belli degil.
Ben suan annemlerdeyim ve hic ama hic dönmek istemiyorum ona
Birde benim eşim derse benim yanimda derdi. Telefonda ne arar ne mesaj atardi. Söylediği seylerde basit şeyler. Perestu bunu yapmadi ya da böyle oldu perestu yüzünden gibi. Büyük kavgalarımızı hiç yansıtmadıkPeki Annem ne diyordu ona?
Benim Annem onun tarafind benim üzerime geliyor ve onu simartiyor ve hepte simartacak napabilirim?
Fayda etmez herhalde Cocuk kalcak o öyle bende dayanamam fazlaBenim annem sadece neden, niye sorar ama yinede eşimi hakli bulurdu. Çok baskı kurmaz yine de annem.
Sen annene yaptığının evliliğine, sana zarar verdiğini anlatabilirsin.
Eşini de bu durumdan caydirman gerekiyor. Seni tehdit ettiğinde umursama, bu ikimizin kavgası de ya da benim gibi çocuk gibi şikayet mi edeceksin de, gururuna dokunur eminim.
Evliliğinizin daha 1. yılındaymışsınız. Evliliğin ilk yılları alışma süreci ve bu süreç bazı kişilerde sancılı oluyor.Fayda etmez herhalde Cocuk kalcak o öyle bende dayanamam fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?