- Konu Sahibi BalikEsirli
Soyad senin soyadın kime ne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırmızı kurdele dua ile takılır canım.
Sadece görüntü olsun diye değil.
Soy adına gelince senin kararın ama uzatmak çok anlamsız.
Eşinin ailesinin sözlerine karşı inada bindiriyorsan pek onları benimsemediğini düşündürdü bana.
Hayırlısı olsun.![]()
belliki biraz bizim dedigimiz olucak diyen ailelerden kırmızı kusak dugun sonuna kalıcak mevzusu bile sacma kimi ilgilendirir istersem takmam bile dugun erteside el opmeyemi gidilir eskiden boyle adetler varmıs ama simdilerde kalmadı kalmasında zaten dugunden bir sonraki sabah ayıp yahu bu insanlar belki dısarı cıkmıycak soyadı konusunda da yine nisanlın ve sen vericeksin kararı onlara laf dusmez sanki ikiniz degilde hep birlikte evleniyorsunuz
Ne istiyorsanız onu yap;sonra yap(A)madıkların içinde karşı tarafa karşı günden güne öfkeni alevlendirir.
Kafana göre hareket et derken;tabi ki hayatını paylaşmaya karar verdiğin kişi ile hem fikir olmaya gayret edin.
Ben sadece eşimin soyadını aldım;çünkü zaten soyadım 10 harfi ile beni deli ediyordu...
Kurdela olayına gelince;yüklenen anlamını biliyorum saçmada geliyor son derece,babam bi heves takmıştı gelin arabasında çıkardım,salona kurdelasız girdim.
Ertesi günde kimsenin elini öpmeye gitmedim.
Ha bunları biz böyle istedik diye böyle yaptık eşimle;sizde kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edin.
Hayatim seni ve müstakbel esini ilgilendirir bu konular..
Nisanlin sen bilirsin demis dudak büzmesini önemseme..Senin ne istedigin önemli..
Karsi tarafa ne kadar kararsiz gözükürsen o kadar cok yönlendirirler seni..
Ben ikisinide kullaniyorum, kimseyi de ilgilendirmez bu konu.
eğer avukatlık, doktorluk... vs gibi bir mesleğiniz varsa, şu anki ad/soyadınızdan sonra eşinizin soyadı gelmeli. sonuçta bu tür meslekler isim önerileriyle müşteri bulma potansiyeli çok yüksek meslekler. diğer türlü karışıklık olacaktır. atıyorum adınız leyla deniz olsun, alacağınız soyad da kahraman olsun, leyla kahraman deniz karışıklık yaratır, hatta hali hazırdaki müşterileriniz için bile.
canın ne ıstıyosa onu yap guzelim bi kere tavız verdın mı ohooooo al basına bela tependen ınmezler. tavız verme onların soyadı kıymetlıyse senınkıde kıymetlı babanın soyadı nıhayetınde kusura bakmasınlar. banada o düğün sonrası yapılacaklar listesi verildi cevabım '' benımne yapıp yapmıycama ben karar veririm neyı uygun goruosam onu yaparım' dedim ve önlerini kestim . geçen kayın valıdem bana trip atıo neymiş efendım amcalarının elini öpmeye gitmemişiz kırılıolarmış . ben kendi anne babamın elini daha 3 gun once opmeye gittim onlarkım oluolarmıs bide trip atıolar tobe tobe dedim. benhıc fırsat vermıorum eger. eger sende tavız verırsen sureklı senın aıleni gerı plana atmaya kalkıcaklar sureklı dayatmalarla kendı geleneklerını dedıklerını yaptırmaya calısıcaklar . dusunsene ya ılk anne baba elı opulur kedın gelmıs bana amcalarının elnı opmedıgımden bahsedıo işte burdan anla fırsat verme bakın dedıgımızı yaptırdık demelerıne mahal verme yoksa başın cok agrır.
doktor oldugunu dusunsene biri onerıo leyla denız cok ıyı ona gıt dıekadın randevu alıcak oyle bı doktor yok leyla kahraman varMeslekle ne alakası var ki? :)
Ayrıca Leyla Kahraman Deniz olmaz,
Leyla Deniz Kahraman olur :)
Meslekle ne alakası var ki? :)
Ayrıca Leyla Kahraman Deniz olmaz,
Leyla Deniz Kahraman olur :)
doktor oldugunu dusunsene biri onerıo leyla denız cok ıyı ona gıt dıekadın randevu alıcak oyle bı doktor yok leyla kahraman vararkadas haklı bence bu tarz mesleklere sahıp ınsanlar kesınlıkle kendı soy adlarını kullanmalılar
![]()
meslekle ne alakası olduğunu yazmıştım halbuki. hey yarabbim, anlayana kadar tekrar tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. yine de anlamazsınız belki,
eşinin soyadını 2. sıraya alırsa karışıklık olacağını yazmışım! isim örneğini de onun için vermişim!
Bence siz yanlış anlamışsınız kullanmalı demiş,
ama onu da yanlış yazmış![]()