- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi BalikEsirli
Ayy hep aynı seyler.. Biz ailelerden ayrı nişanlımla istenbulda yasıyoruz, kayınvalıdem benı aradıgında tek dedıgı teyzenler (kayınvalıdemın kardeslerı) sizi bekliyor dıye hoopp emrivakı yolluyor cumartesı aksamlarında bızı oraya..nişanlım çok ard nıyete yormadıgından hosunada gıdıyor teyzelerını goruyor..benımde tum tatıl gunum rezıl oluyor..ordakı hizmeti vs.hiç saymıyorum.. ee beımde var akrabalarım sırf nısanlımla bır tatılım var dınlenelım dıye sesımı cıkarmıyorum.. Ama hata bende ben henuz gozunu acamadım nısanlımın gıkımı cıkarmadım..
ne derlerse peki annecim peki canım dedim.. ama artık gördüm ki bende gidiyor..kötü gelin oalcaksam da olayım kendımden kıymetlı mı?
Baştan nasıl giderse öyle devam eder..Aranızı iyi tutun ama fazla taviz vermeyin....Mesafeli olmakta fayda var....Siz artık yeni bir aile kuracaksınız...Büyüklere elbette gereken saygıyı gösterirsiniz,hadlerini aşmadıkları sürece...Ama evliliğinizi onlar değil siz yönlendirmelisiniz....Onların değil ,sizin kurallarınız geçerli olmalı....O evliliğin hanımı siz olacaksınız;kayınvalide,hala vs değil.......

Son düzenleyen: Moderatör: