evlendiğine pişmanmış

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
düngece eşimle tartıstık bana cok kötü seyler söyledi ,evlendiğine bin pişmanmıs ben cok kötüymüşüm herkesi kendim gibi kötü sanıyormusum(tartısmamızın sebebi ailesydi)cocuk olmasa kesin bosanırmıs gibi laflar etti .sabah oldugunda ise hiç bir sey olmamıs gibi davranıyor sakalar yapmaya calısıyor.ben tabii söylediklerini unutmadım ama herzaman böyle en küçük tartısmada böyle evlendiğim pişmanım hiç mutlu günüm olmadı diyor oysaki cok iyi zamanlarımızda oldu. her evde tartısma olmazmı sonucta iyi zamanlarımızda hatırlatıyorum bu sözlerini ama sinirden söyledim diyor ama bu sefer cok ileri gitti onu affedemiyorum söylediği seyler hala kulagımda o ise hiç bir sey olmamıs gibi duruyor küsmüyüz diyor sadece. sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

Çok ağır sözler sarfetmiş eşiniz..:çok üzgünüm:
Ailesi ile derdiniz nedir bilmiyorum ama bana kalırsa evliliğinizde senin ailen,benim ailem konularını bir kenara bırakın.. İnanın evlilik hayatı yeterince zor,bir de büyükleri katmayın.

sinir anına denk gelmiştir
isteyerek söylememiştir bence
akşam sakinleştiğinde sen bana akşam neden bu lafları söyledin deyip kırıldığını belli edebilirsin yerimseniben
sorunlarınızı bağırığ cağırmadan sakince konusun

Bence eşinle adamakıllı karşılıklı oturup konuşun canım.
Her tartışmada evlendiğime pişmanım lafları denmez. eğer öyleyse sözünün arkasında dursun, kapıyı göster. Erkeklik tartışma anında öyle laf söylemekle olmaz. Pişmansa güle güle dersin.
Yok aslında pişman değil ağzından öyle çıktıysa bundan sonra ağzından çıkanı kulağı duysun...Kesin tavrını koy canım...:dilcikar: Yoksa eşin bunu hep söyliyecek sende hep üzüleceksin...

evet cnm eşinle konuşmalısın.
gerçekten çok ağır sözler bunlar.
ondan bu sözleri dıyduğunda çok üzüldüğü anlat ona.
umarım çözebiliriniz.konuşmadan hiç bir şeyi çözemezsin.

kendinden ve eşinden eminsen bu lafları dert etmene gerek yok.
sonuçta bir anlık sinirle söylediği çok belli.küfür etmemiş bişey yapmamış.
konuş tabi gene.kırıldığını anlat.pişman olup özür diliyorsa yapacak bişey yok.
sinir anında edilen laflar mahkemede bile kabul edilmez.
bir dahaki sefere yine öyle derse geçmişler olsun evlendik bi kere der,hiç takmaz salona gidersin...

eşim sinirlenince böyle seyler söylüyor sabahta hiç bir sey olmamıs gibi davranıyor sabah ona hiç pas vermedim hiç klonusmadım zaten artık katlanamıyorum cocugumuzu severken annemiz pek sessiz bugün dedi kahvaltı yaptıktan sonra eline koluna saglık gibi seyler söyledi yani sanki bir sey olamıs gibi davranıyor ama bu 3 senedir böyle her kavgada aynı sey eskiden bende untuyordum sabah olunca affediyordum ama artık affedemiyorum zaten tartısırken dedim ozaman bosanalım dedim cocuk oldu artık onun hatrına sürdürüyorum diyor .

benım babamda öyle..
sinirlenince öyle ağır konuşur ki..
ne dediğini kulağı duymaz..
ama sabahta hiçbirini hatırlamaz
aldırma demekten başka şuan diyebilcek birşey bulamıyorum
aynı şey bizde de var o yuzden anlıorum seni..

ben bir kere söylemiş olsa sinir anı derdim ama her tartışmada pişmanım, her tartışma da çocuk olmasa boşanırdım lafı çok ağır bence..
bunun sinir anı durumu kalmamış, ağza sakız olmuş bu laf..
madem sinir anında söylüyor; o zaman evliliğinin hayrı için sinirlerine hakim olmayı öğrenecek..

aslında tam kadınlara has bir kavga şekli
yanlış anlamayın bizler kavga ederken kontrolü biraz kaybederiz ağzımızın ayarı olmaz
sonrada hemen pişman oluruz ama sizde roller değişmiş
senin eşin bu tarz konuşup kavga ediyorsa sözlerine çok itibar etme ama iyi
zamanınızda otur konuş kırgınlıklarını söyle birde ailesi hakkında fazla yorum getirme sana söylenmesini
istemediğin birşeyi onada söyleme çok fazla aileleri kavgaya karıştırırsanız hiç mutlu olamazsınız

evlilikte boşanma lafı,sakız gibi sürekli söylenmez...
boşanacak olan söyler ve boşanır...
işte şöyle olursa boşarım tarzı laflar evliliği zedeler
diye düşünüyorum...artı bu işin şakası da olmaz,
o zaman herkes sinirlenince boşanırım desin..bu hiç hoş değil arkadaşım...
ne kadar kırıldığınızı tahmin edebilirim..
ama lütfen evinizin huzurunu,başkaları yüzünden bozmayın derim...
tabiki her evde tartışma olur ama
boşanma lafı sürekli söylenmez...
ayrıca eşinizle lütfen ciddi ciddi konuşun...
probleminiz her neyse konuşun ve halledin...
birbirinizi kırmadan tabi...
sevgiler...

bence sizi seviyo ve sabah kalktığında dünki kavganın devam etmesini istemiyo
yaptığına pişman oluyo ve hiçbişey olmamış gibi davranıyo..

hee evlendiğime pişmanım demesiher kavgadda tabi haksızya başka söylüycek laf bulamıyo
ve sinirle söylenen bi söz

çocuk olmasa boşanırdım demesi biraz düşündürücü orasını anlayamadım işte ??

ozamann boşansın

bunu soyleyerek buyuk bir gaf yapmis ama sanirim tartismanizin boyutu kaçmis
sizde onu yaralayacak sozler soylemissinizdir...off keske erkekler daha akilli olsalar
benden bir tavsiye...
aileler yuzunden tartismayin
aile konusu açilmasin
ne sizin ailenize laf soylesin ki buna asla firsat vermeyin, ne siz onun ailesini kotuleyin
bir evliligi bitir bu tur sorunlar
yeterince zor evlilige alismak...derdinize dert katmayin

Vallahi okurken yutkundum bir an empati kurdum sanki. Kavgada söylenmez derler ya o cinsten laflar, çok ağır yani bi kaç ton ağırlığında laflar. Umarım düzelirsiniz ama gerçekten unutulacak yutulacak laflar değil.
Ne bileyim bunları söyleyeceğine salak, gerizekalı falan dese daha iyiymiş

eşin aklısıra sana blöf yapmış ama bir evlilikte boşanma lafı geçiyorsa bu en tehlikeli durumdur
bence eşini karşına al ve konuş
sinirliyken sözlerine dikkat etmesi gerektiğini yaptığı blöfün birgün gelip görülebileceğini sonra çok pişman olacağını anlat eşler ne kadar sinirli olursa olsunlar birbirlerine söyledikleri laflara çok dikkat etmek zorundalar

kendiside pişman su anda devamlı arıyor niye soguk konusuyosun diyor farkında bile degil kırıldıgımın ona kalsa hiç uzatmaz ama artık bu son olmalı

aman benim kocamda kaç defa aynı şeyi söylemiştir,git deyincede gitmiyorlar ama işte,sinirle söylemiştir bence,takma kafana,ağır konuşmuş biraz,özür dilemesi gerekir.

neden aynısını sende ona yapmıyorsunn,,,sonrada sinirliydim dersinn,,,,bakalıımm tepkisi nasıl olucakk,,,evli bir insan sinirliydim deyip işin içinden çıkamazz,,aile terapistine gidebilirsinizz,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…