Evlendiğiniz Kişi Daha Önce İdeal Favori Tipinizde miydi?

Mesela bazıları Sarışın sever
Bazıları Esmer sever ya hani.
Mesela siz Sarışın severken Mavi gözlü olsun derken öyle mi çıktı
Veya kara kaş kara göz derken sarışın bir erkeğe vurulup öyle mi evlendiniz yani kader bu ? :KK70:
İstediğim gibi rengi ama tipi tam değildi şimdi her baktığımda meğersem istediğim buymuş diyorum :KK37:

Ben de kumral severim ya daha hoş gelir. Yani oyle cıkmıyor dıoyrsun hmm

bence cikmiyor ergenken ah renkli gözlü olsun derdim hep bu olmadi mesela ilk iki erkek arkadasimda esmerdi :) ARada cekim varsa pek takilmiyor sarisinmis, esmermis. zaten belirli bir yastan sonra biraktim iste yok söyle uzun boylu olsun söyle renkli gözlü olsun falan. ARada bir cekim varsa sorun yoktur ten renginde ama yinede en yalan söyleyim kumral oldugu icin mutluyum :) Cünkü bende beya bir beyazim

hayalimdeki olmadı maalasef.

Evlı mısın suan ve esın esmer mı?
bence cikmiyor ergenken ah renkli gözlü olsun derdim hep bu olmadi mesela ilk iki erkek arkadasimda esmerdi :) ARada cekim varsa pek takilmiyor sarisinmis, esmermis. zaten belirli bir yastan sonra biraktim iste yok söyle uzun boylu olsun söyle renkli gözlü olsun falan. ARada bir cekim varsa sorun yoktur ten renginde ama yinede en yalan söyleyim kumral oldugu icin mutluyum :) Cünkü bende beya bir beyazim

evliyim canım ancak eşim açık kumral. Ben ise beyaz tenli ve siyah saçlı hayal ediyordum.boy kısmında sıkıntım yok.

Hayalimdeki değil :)
Hayalimde simsiyah veya kumral kahverengi saçlı bembeyaz tenli ela gözlü uzun boylu fit bakımlı elleri ayakları çok güzel biri var.
Kocacım ise ; kapkara zenci gibi siyah gözlü siyah saçlı kıllı uzun boylu kilolu. :)) ama ben onu gene de çok seviyorum kader işte; )

Benim hayalimde klasik türk erkeği var :)) evet bildiğimiz 170 ayva göbekli bir adam hayalimdeki :D
Ne inattır ki karşıma hep uzun boylu göbeksiz adamlar denk geldi.
Şimdikide uzun fit ve kumral
Ne vardı azucuk göbüşlü olsa:deli:

Benim hayalimde klasik türk erkeği var :)) evet bildiğimiz 170 ayva göbekli bir adam hayalimdeki :KK70:
Ne inattır ki karşıma hep uzun boylu göbeksiz adamlar denk geldi.
Şimdikide uzun fit ve kumral
Ne vardı azucuk göbüşlü olsa:deli:
Evlenmeyı dusunmuyorum ya hıslerım bana gore ıstedıgım bırı olmadıgını soyluyor ılerısı ıcın :/
neyse napalım artık

Evli değilim ama sevgilim tam hayalimdeki gibi birisi tip olarak. Sadece boyu birazcık fazla uzun arada sıkıntı oluyor :KK14:

Back
X