Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?

Maddi geliri hiçbir sırada değildi. Öyle bir kriterim yoktu.

Soruya gelince, direk sormadım ama bir tartışma sırasında madem öyle neden benle evlendin diye sormuştum. Çünkü masum olduğumu, güzel olduğumu, Türk olduğumu ve kendisini kimsenin benim kadar içten ve yürekten sevmeyeceğini bildiğini gerekçe göstermişti. Bu cevap beni mutlu etmemişti.

Maddi geliri hiçbir sırada değildi. Öyle bir kriterim yoktu.

Soruya gelince, direk sormadım ama bir tartışma sırasında madem öyle neden benle evlendin diye sormuştum. Çünkü masum olduğumu, güzel olduğumu, Türk olduğumu ve kendisini kimsenin benim kadar içten ve yürekten sevmeyeceğini bildiğini gerekçe göstermişti. Bu cevap beni mutlu etmemişti.
açıkcası benide memnun etmezdi bu sebep. Yanlış anlamayın ama karşınızdaki kişi pekte bilinçli bir evlilik düşünmemiş sanki

kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?

Ben sordum, "ilk gördüğüm anda sana evlenme teklif edeceğimi biliyorum" demişti. Sonra da peşimi hiç bırakmadı.

Aradığım kişi diye bir şey olmadığı için özellik sıralaması da yoktu kafamda, ama olsaydı da 5 veya 6. sıralarda olurdu sanırım.

Gelirini sormadım fakat kendisinin 80-90 bin TL kadar borcu varmış, ondan bahsetti. Hiç umrumda olmadı, para dediğiniz nedir?

Sordum öyle saçma sorular. O da "sen olduğun için, kendin olduğun için" dedi. Maddi durumunu değil ama maaşını arkadaş olduğumuz için zaten biliyordum hatta mühendis olmasına rağmen komik bir maaşı vardı ama sorun etmedim. Malvarlığını da ilerleyen zamanlarda öğrendim zaten kendisi sonradan görme olmadığından hiç bahsetmemişti.

Sen dualarımın tecellisisin demişti.. İşte sonrada evlendik.

Ben sordum, "ilk gördüğüm anda sana evlenme teklif edeceğimi biliyorum" demişti. Sonra da peşimi hiç bırakmadı.

Aradığım kişi diye bir şey olmadığı için özellik sıralaması da yoktu kafamda, ama olsaydı da 5 veya 6. sıralarda olurdu sanırım.

Gelirini sormadım fakat kendisinin 80-90 bin TL kadar borcu varmış, ondan bahsetti. Hiç umrumda olmadı, para dediğiniz nedir?
peki ilk 4 sıralamayı öğrenebilirmiyim özel değilse ? ayrıca 80-90 bin tl ne borç yapmış ki ? hiç aklınza takılmadı mı bu konu ?

Back
X