Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkcası benide memnun etmezdi bu sebep. Yanlış anlamayın ama karşınızdaki kişi pekte bilinçli bir evlilik düşünmemiş sankiMaddi geliri hiçbir sırada değildi. Öyle bir kriterim yoktu.
Soruya gelince, direk sormadım ama bir tartışma sırasında madem öyle neden benle evlendin diye sormuştum. Çünkü masum olduğumu, güzel olduğumu, Türk olduğumu ve kendisini kimsenin benim kadar içten ve yürekten sevmeyeceğini bildiğini gerekçe göstermişti. Bu cevap beni mutlu etmemişti.
sizin ilk kriterlerinz neydi peki ?Yooo sormadım.
Sevdik, sevildik, seviştik, evlendik; işte.
Maddiyat 2. Sırada hatta 1,5 diyebilirim...
İmanlı olması...sizin ilk kriterlerinz neydi peki ?
Ayrıldık zatenaçıkcası benide memnun etmezdi bu sebep. Yanlış anlamayın ama karşınızdaki kişi pekte bilinçli bir evlilik düşünmemiş sanki
çok geçmiş olsun canımAyrıldık zaten![]()
imanlı olduğunu nasıl anlarsın peki ? (ben anlayamam mesela)İmanlı olması...![]()
ne iş yapıyor şuan eşiniz veya sevgiliniz ?Hiç sormadım.
Maddi gelirini de hiç merak etmedim. Çalışması parasını kazanması kafi geldi.
Yok açıkçası. Ben hepsini bile bile evlendim. Süpriz bişey olmadıçok geçmiş olsun canımpeki evlenmeden önce keşke sorsayydım dediğin soru var mı ?
aşıkmıydınız ? insan aşıkken pek sağlıklı düşünemiyor galibaYok açıkçası. Ben hepsini bile bile evlendim. Süpriz bişey olmadı![]()
Merhametinden, inançlarından, ibadetlerinden...imanlı olduğunu nasıl anlarsın peki ? (ben anlayamam mesela)
Evet aşıktım. Aslında hala aşığım ama yapamadım ayrıldık. Ben onun peşinden koştum yıllarca. Pişman mıyım dersen bi yandan evet bi yandan hayır :/aşıkmıydınız ? insan aşıkken pek sağlıklı düşünemiyor galiba
kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
evet merhamet çok önemli. Yanlış anlamazsanız size bişey sormak istiyorum. Siz ibadet ediyormusunuz ? sizin için ibadet ne demektir ?Merhametinden, inançlarından, ibadetlerinden...
peki ilk 4 sıralamayı öğrenebilirmiyim özel değilse ? ayrıca 80-90 bin tl ne borç yapmış ki ? hiç aklınza takılmadı mı bu konu ?Ben sordum, "ilk gördüğüm anda sana evlenme teklif edeceğimi biliyorum" demişti. Sonra da peşimi hiç bırakmadı.
Aradığım kişi diye bir şey olmadığı için özellik sıralaması da yoktu kafamda, ama olsaydı da 5 veya 6. sıralarda olurdu sanırım.
Gelirini sormadım fakat kendisinin 80-90 bin TL kadar borcu varmış, ondan bahsetti. Hiç umrumda olmadı, para dediğiniz nedir?