Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlendiğimde 62 kiloydum ben , tombul bir gelin olduğumu düşünürdüm o zamanlar , altı yıl bitti ve ben şu an 90 üstüyüm. Kilomdan nefret ediyorum ama yemek yemek en büyük zevkim
evlendiğimde 49 kiloydum evlendikten sonra 46 kiloya düştüm
sonra hamile kalınca 19 kilo aldım doğumdan sonra tekrar 50 kiloya düştüm şimdi yine hamileyim kısacası yeme düzenini değiştirmediğin müddetçe değişen bişey yok
ben de buna inanıyorum kadınlar evlendikten sonra kilo alıyor sizi tenzih ederim ama bilinçsiz bi sürü kadın aman evlendim artık kime beğendiricem kendimi ayağına yedikçe yiyor hareketde yok haliyle kilo alımı başlıyor bu çok inanılmaz bişey kendini beğendirmen gereken bi eşin var daha kime beğendirmen gerekiyor ki kendinia.s.
Belki inanmayacaksınız ama evlendiğimde 60 kg dım, 6 yıllık evliyim hala 60 kg.
Hiç bir değişiklik yok. İnşallah olduktan sonrada aynı kalırım. :CüvCüv:
of off hiç sormayın kızlar
bende 19 ekim 2008 de evlendim daha iki ay on gün oldu . 56 kiloydum şimdi 60 kiloyum ve bu hızla devam edersem sonumu hiç düşünemiyorumm
evlenirken 45-46 kilo falandım evlendikten sonra kilo aldım tabiki bir ara 57 ye falan çıkmıştım ama şimdi 53 üm 50 olsam daha iyi olur ama nerdeeeeee bebişim olsada 70 kilo olsam keşke ama o da yok inşallah bir gün olur olursada heralde top gibi bir hatun olurum boyum kısa olunca amaaaaaannnnnolsunda ben top olayım demi ama :)))))))))
evlenmeden önce 59 kiloydum, evlilik hazırlığında kilo verdim düğünüm de 56 kiloydum...bütün sene kilo almadım yazın tatile gidince bi baktım 60 olmuşum (( şu an hala 60 kiloyum yapıştı kaldı üstüm de....55 e insem ne güzel olurdu...
Evlendiğimde 46 kiloydum.
5,5 sene oldu evlendiğim şu an 54 kiloyum,veremiyorumda,50 ye inmem şart,göbüş önden gidiyo:))))
Çocukta yok henüz ama bolbol çoooookkk bol booooool hormon ilacı var,onlardan diye düşünüyorum,çünkü herzamanki gibi yiyiyorum.Acilen yürüyüşe başlamam lazım gelir:)))))
senağlamasenağlama offf offf 6 aylın evliyim evlediğimin ertesi sabahı tartıldım 54 kiloyla evlenmişim şuan 60 kilodayım her ay 1 kilo almışım bu böyle devam ederse yandımCADIARZU çok hareketli biriyim ama nedense veremiyorum hep bu kocişin yüzünden galiba her akşam şeker çikolata tatlı getiriyor bana getirme diyorum kilo alıyorum yok böyle sen iyisin diyor :jeyyar: aşıkmık ne banakaydirigubbakcemile3
hımmmmmmmmmmmm evlendigimde 49 kiloydum ve kocamın her akşam getirdigi badem çikolata dondurmalardan 5 ay gibi kısa bir zamanda 60 kilo aldum 60 kiloyla kızıma hamile kaldım 20 kilo aldım doğumdan sonra 1 sene içinde rejim diyet yapmadan 60 kilo oldum 2 sene sonra 60 kiloyla oğluma hamile kaldım tam 27 kilo aldım dogum yaptım bir sene içinde 56 kiloya düştüm gene diyet yapmadan (ogluşum çok yaramazdıda) ve şimdi gene aldım şimdiki kilomda aşada yazıyor ama 55 olucam azimliyim şu aralar pek azimli olmasamda nisana kadar 55imdelikafaduldendelikafadulden