Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

ben evlenirken 46 kiloydum 1,5 yıl oldu evleneli şimdi 52 kiloyum.aslında fazla yemek yemiyorum ama iş yerinde bütün gün oturuyorum yani yakamıyorum herhalde çoçuk yok şimdilik çoçuk olunca kaç olurum bilmem.

Nisanliyken 48 kiloydum suan 55 kiloyum ve insallah daha fazla kilo almam niye böyle oluyor bilmiyorum... herhalde insan rahat edince daha da cok istahi aciliyor 50 kiloile gelin olmak istiyorum ama bakalim basarabilecekmiyim

ben ağustos 2008 de evlendim. düğünümde 58 kiloydum. şu an 65 kiloyum. iki ay süren bi hamilelik geçirdim. ardından düşük oldu. ama evlilik insana gerçekten kilo aldırıyor arkadaşlar.

evlenirken 57 kiloydum. balayından dönerken 59 kilo döndüm. ve 1 yıl içinde de 65 kiloya kadar çıktım. hiç düşünmeden gece gündüz yiyorduk. bunun sebebi tamamen mutluluktan gerçekten hani kaçamak yapınca çılgınlık yapınca mutlu olursun ya yedikçe de mutlu oluyorduk ikimiz de..
neyse sonuçta 7 ay önce diyetisyene gittim şimdi 56.5 kiloya kadar indim. 2.5 yıllık evliyim hızımı alamayıp 53e kadar da inmeye niyetliyim.. şimdi artık aynı mutluluğu, yaptığım sporda öğrendiğim alışmaya çalıştığım kaliteli beslenme düzeninde aramaya başladım. e sanırım buldum da..
sositosositosositosositosositosositosositososito

Yeni evlenecek olanlar yada evlenmiş olanlar kaç kiloydunuz ?
şimdiki kilonuz kaç?
çocuk olduğunda kilonuz kaç?
sengözlerimebaksanab

ben 4 yıl 2 aylık evliyim 56 kilo ile evlendimmm 1.60 boyum varr ve şuan 4 aylık bir kızım varr hamile kalabilmek için yapılan tedavi ve bu sıradaki düşüklerim sonra bir sürü kilo aldım ve doğum dan sonra bugün tartı 81,5 gösterdiiisenağlama

sözlenirken 44 düm.. şimdi 46 3 ayda 2 kilo.. düğüne inşallah en fazla 48 olurum.

ben 4 yıl 2 aylık evliyim 56 kilo ile evlendimmm 1.60 boyum varr ve şuan 4 aylık bir kızım varr hamile kalabilmek için yapılan tedavi ve bu sıradaki düşüklerim sonra bir sürü kilo aldım ve doğum dan sonra bugün tartı 81,5 gösterdiiisenağlama

maşallah kızın çok tatlı.. insanın çocuğu olsun da kilo önemli diil nolacakk...

evlendiğimde 48 kiloydum.
hamile kaldığımda 58 kiloydum
doğuma yakın 78 kiloydum
doğurduktan 4 yıl sonra 57 kiloyummmmmm

amanın ya ben 57 kiloyum zayıflamak ıstıyorum bu aralar ama ıstahımda hiç kesik degılki anammm
1.66 ya 57 kılo 55 olmak ıstıyorm veremıyorum yaa :oklava:
ama yınede cok sukur ya buldumda bunamıyım ama 2 kg cık az olsa sanki daha iyi :teytey:

evlendiğim de 53 kg idim eendik rahatlıktan mıdır nedir bire kortizonlu ilaç kullanmakzond akalmsıtım 2-3 ay içinde birden 57 olmustum cok can sıkıcıydı neyse ilaçların etkisi geçti yeniden eski kiloma döndüm 53-54 arası geziyorum ancak bebek yok bizde

57 kiloydum bekarken
doğuma girdiğim gün kilom 91 idi
doğumdan çıktım 86 kiloydum
yaklaşık sekiz ay sonra 61 kiloya düştüm
sekiz senelik evliyim şu an 68 kiloyum

evlendiğimde 60 kg dum ve şimdi 80 nasıl gitcekte bilmiyom dert etmeyin önlem alın

Back
X