• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiime pimanm.. Boanmal mym?

Yok artık intiharmı ettiniz:1shok:
Siz biran önce eşinizle bir pskolağa gidin bunu kabalık olsun diye söylemiyorum alınmayın sakın, intiharı düşünmek bile yeterliki siz denemişsiniz hem o ufacık bebenize de yazık madem anlaşamıyorsunuz ayrılın yada orta yolu bulun..

evet canım intahar ettim ama tam degil 2 3 hap içitim daha fazla içecektim allah tan korktum etrafa döktüm hapları o içtim sansın diye.
birde bu olay bebek yokken olmuştu sonra herşey çok güzeldi tekrar degişmeye başladı. azıçık tatlı dilli olsa hiç sorun olmayacak.
az önce beni bir kaç kez aramış aramış ben duymamışım.
yaptılarından dolayı pişman oluyo galiba ama özür dilemiyo.
bende bunu hazmedemiyorum

güzelim bulunduunuz ortamında etkisi çok sanırım...benim eşimde beni çok aşırı sevdiği için koplexlerle doludur ve bu bazen beni boğar ama senin onu anlaman lazım işte..erkekler çocuk gibidir zamanla düzelicek eminim ve onu yola sen getiriceksin gör bak...

dogru söylüyosun ya ben beceriksizim ya o çok inat

neden açık açık özür dilemesine neden takıyosun ki. pişmanlığını belli edecek bi davranış gösteriyo ve arıyo sonuçta kaygısız kalmıyo

Henüz yeni evlisin canım arada aşk olmadığı için daha çabuk kırılıyorsun tabi ama küçük bebeğin varmış bir kez daha düşün istersen hem bir insanın üniversite mezunu olması bana göre hiçte önemli değil. Önemli olan insanın kendini yetiştirebilmesi, anlaşılan eşin evlenmeden önce iyi rol yapmış ama o küçük bebek için hemen pes etme derim ben.

haklısın okul insanı medeni yapmıyormuş.
inanıyorum birgün beni eskisi gibi sevecegine

neden açık açık özür dilemesine neden takıyosun ki. pişmanlığını belli edecek bi davranış gösteriyo ve arıyo sonuçta kaygısız kalmıyo

şu an aramış ama gerçekten ben alttan alan biriyim konuyu asla uzatmam.
tabiki benimde hatalarım oluyo ama gerçekten beni çok kırıyo. zaten genelde bişey olmamış gibi davranırım o zamn sorun olmuyo. bende diyorum neden hep ben alttan alıyorum ben bi kadının bi özrü haketmiyomuyum

boşanmak bir bayan için çok zor alınan bir karardır ve
bunun kararını tabıkı biz veremeyız kimse sana da boşan demez arkadaşım
arada çocuğunuz var.. diceksin ki çocuğum var dıye ömür boyu çekicekmiyim ama
daha bebeğin çok küçük biraz sabretmen gerek
hayat insana bazen kötü oyunlar oynar işte bence eşinle konuşmaya çalış anlat ona
böyle içine atmaya devam edersen kendıne yaparsın allah yardımcın olsun canım

bence eşin senin güzelliğin ve kendi çirkinliğinin farkında, aranızdaki görüntü farkı onu yoruyor. o yüzden seni bu kadar kıskanması. benim eşimde çok karışırdı bana, giyimime özellikle. ama yakışıklıdır maşallah, bakışlar üstündedir, kendi de farkında, ondan kompleks yapmıyor. giyim kuşam kıskançlığı mevzusunu tehditler savurarak kapattım, boşanmak o kadar zor değil, bunu telkinliyorum ona sürekli. ayrıca ben kendi inancımla başım açık olduğu halde istanbulun o 50 derece hissedilen sıcağında uzun kollu giyen bi insandım ama o ondan çekindiğim için yapıorum sanıodu. inadımdan açtım ben de kendimi, günahı da senn boynuna dedim. çünkü biliorum ki baba baskısıyla büyüyen kızlar evden çıktığı anda sapıtıyor(herkes değil tabi ama genelde böyle). sen böyle devam edersen ilerde kızımız o. olur dedim.
boşansam mı die bize soruosun ama sen hiç boşanma tehditinde bulundun mu? alttan almakla bi yere varamazsın, sen alçakgönüllü davrandıkça o tepene binecek.çünkü aradaki farkın ezikliğini yaşıyor.

sen artık evlenmişsin.
ya istemediğini baştan söyleyip bu evliliği yapmayacaktın.
yada sevmediğini o geçmişi sil at unut o artık senin eşin çocuğunun da babası.
eşini sanırım çok yakışıklı bulmuyosun olsaydı ne değişirdi?
sadece dış görüntüsümüdür insana yeten.
ne yakışıklı adamlar var ama pardon adam bile değiller.
sen evinin huzuru için eşin çocuğun için sabırla çabala.
her erkek her zaman çok ince düşünemez her ağzından çıkanı seçemeyebilir.
kaldıki biz kadınlar bile yeri gelir onlardan daha çok söz söyler üstüne ohhh hak etti ama diyebiliyoruz.
bizim bi akrabamız vardı 14 yıl evli kaldı 2 çocuğu vardı ama kocası gerçekten yakışıklı boylu poslu yeşil gözlü bi adam. kadın ufak tefek üstüne üstlük kendine bakmayan bi tipti.
bide hergün kavga ederler adam ağzını açıp ne eşine laf derdi ne küfür ederdi ne döverdi tamam tamam hep sen haklısın derdi.kadın salak aptal öküz mal eşine ağzına geleni sayardı. ama naptı biliyomusunuz. bi başka kadın buldu ve çocuklarını eşini o kadın için terk etti. ha yeni kadın güzelmi eskisine okadar benziyoki anlatamam. adam ne aradı biliyomusun huzur az da olsa saygı gösteren bir eş aradı.kadın kendisi eşini kaçırdı.

çok güzel şeyler yazmışsın arkadaşım.bende zaten yakışılılardan hayır yok diye bana deger veriyo diye kabul ettim ama bende gerçekten tanısanız uyumlu kocama sadık asla kocam çirkin dışarı bakayım diyen biri degilim. üztelik bu duyglular geçti seviyorum eşimi.işim gücüm evimde yuvamda.
sadece birz ilgi nezaket. birazda yaş farkı olunca onda heycan duygusu yok bazı şeyleri yaşamış bitmiş onu herşey heycanlandırmıyo.
işte birbirimize yetişemiyoruz

tatlım ünivrsitede kişiye mesleki eğitim verilir yani kibarlık, görgü kuralları vs. öğretilmez, bu nedenle okumuş etmiş adam neden kaba diye sorgulaman yanlış bu bir. ikincisi madem eşin gözüne çirkin geliyodu baştan evlenmeyecektin, madem bu evlilik sen intihara sürüklüyorsu bebiş yapmayacaktın. üçüncüsüde aslında evlilik dediğin budur aslında yani tvde, dizilerde, filmlerde gördüğün yakışıklı, zengin, kibar, düşünceli erkekler gerçek hayatta yoklar malesef. bence eşin duygularını dile getiremiyor ama seni arıyor yani yaptıklarının farkında bir şekilde. sende onu güzellikle dize getirmeye çalış, ne olur yani hep sen alttan alsan, sonuçta sen evliliğin ve bebeğin için yapıyorsun bunu. özrü kimin dilediği farketmez önemli olan hatalarınızı görüp ders almaktır.

haklısın okul insanı medeni yapmıyormuş.
inanıyorum birgün beni eskisi gibi sevecegine

Eminimki eşin seni hala seviyordur, sadece biraz sabret canım bu kadar çabuk pes etme yuvayı yıkmak kolay ama kurması zor. çok yakın bir arkadaşımın eşide senin eşin gibiydi oda inşaat mühendisiydi ama arkadaşım derdiki okumuş ama hiç yontulmamış 4 yıllık evliler ve arkadaşım şimdi diyorki bayağı değişti, birazda biz kadınların elinde.

tatlım ünivrsitede kişiye mesleki eğitim verilir yani kibarlık, görgü kuralları vs. öğretilmez, bu nedenle okumuş etmiş adam neden kaba diye sorgulaman yanlış bu bir. ikincisi madem eşin gözüne çirkin geliyodu baştan evlenmeyecektin, madem bu evlilik sen intihara sürüklüyorsu bebiş yapmayacaktın. üçüncüsüde aslında evlilik dediğin budur aslında yani tvde, dizilerde, filmlerde gördüğün yakışıklı, zengin, kibar, düşünceli erkekler gerçek hayatta yoklar malesef. bence eşin duygularını dile getiremiyor ama seni arıyor yani yaptıklarının farkında bir şekilde. sende onu güzellikle dize getirmeye çalış, ne olur yani hep sen alttan alsan, sonuçta sen evliliğin ve bebeğin için yapıyorsun bunu. özrü kimin dilediği farketmez önemli olan hatalarınızı görüp ders almaktır.

canım sen yazdıklarımı tam okumamışsın.dogru söylüyosun.tv çok izliyoruz galiba ablamlarda öyle demişti. okulda görgü de ögretilmez ama kendisi ailesin yanında okumamuş hep dışarı hayatı var yani ondan dolayı çok çevresi var birz geliştirebilirdi kendini. özür konusuna gelince ne yapayım kadınım bende ilgi istiyorum benden özürdilemesini kendimi önemli hissetmek istiyorum. buda benim takıntım ne kadarda kızsanız bana

ay valla dert ettiğine bak 5 aylık evliyim eşim benden 2 yaş küçük ama içi geçmiş beeee :mymeka: ben onu hem özel hayatta hem gezmede hem işte azıcık fişeklemesem gaza getirmesem koy bi çekyata yatsın dursun. tv bilgisayar onun herşeyi.
ama ben napıyoruuuuuuum silkeleyip arada kendine getiriyorum.böyle be arkadaşım bu hayat sanma herkes çok farklı.

haklısın birz için rahatladı. sanki bir ben dertliymişim gibi geliyo.
ama herkesin bir sorunu var

iyi vaya kötü yorum yazan arkadaşlara teşekürler.
kadın olmak çok zor. ben zaten dogum pisikolojisini daha atan biri degilim. en dogal hakkım olan kadınlıgımı hissetmek istiyorum. buda çok zor degil sanırım ama erkekler bunu anlamıyor.

erkekler cogu zaman nazlanmak ısterler annelık egıtımı sanırım..
benım odunumda oyledır..
odunsun işte odun derım :dilcikar: yapar kuserım o an...
olayı espırıye vurup bebek gıbıde sevebılıyorum cogu zaman...
erkeklerın cogu ışlene işlene egıtılıyor bızler tarafından..
Allah başka zeval vermesın...

eşinizin sizi çok seviyor olması, ya da onu sevmemeniz hiç bir şeyi değiştirmez..
bu neredeyse kanun..her erkek yontulmamıştır....-tatlicadiarzu-

ha bazılarını evlenmeden önce anası yontar evlendiği kişi şanslıdır, bazılarını da yontamk eşlerine düşer...

e bir de hiç yontulamayan cinsler vardır..onlardan hiç bahsetmeye gerek yok....

erkeğin evlenince değişmesi, göbekleşmesi, ilgisinin azalması bunlar senin eşine değil tüm er kişilere mahsus birşeydir...
kafanıza takmayın, alttan alın cilve yapın..eşinizi hiç sevmediğinizi düşünmüyorum, eğer öyle olsaydı nasıl aynı yatakta yatabilirdiniz kisengözlerimebaksanab sanırım siz kızdığınızda ya da umduğunuz şeyi karşıdan göremediğinizde uzaklaşıyorsunuz kocanız size dünyanın en kötüsüymüş gibi görünüyor.

daha önce dedeigim gibi ben eşimi ilk nişanlandıgımda sevmiyordum zamnla sevdim ve öyle evlendim. evet sinirimden belkide bu kadar abartıyorum. nankörlük yapmayım çok iyi yönleride var dedigim gibi biraz kadınları anlamıyo ve çok gururlu biri. tabikide beterin beteri var herzam ama herkesin derdi kendine göre büyük

daha önce dedeigim gibi ben eşimi ilk nişanlandıgımda sevmiyordum zamnla sevdim ve öyle evlendim. evet sinirimden belkide bu kadar abartıyorum. nankörlük yapmayım çok iyi yönleride var dedigim gibi biraz kadınları anlamıyo ve çok gururlu biri. tabikide beterin beteri var herzam ama herkesin derdi kendine göre büyük

bu konuda haklısınız..

dertlerimizi insanların dertleriyle kıyaslayamayız..

şimdi biz sizin yazdığınız kadar anlayabiliyoruz.. klavye başında size üzülüyoruz..

ama klavye başından kalkınca biz kendi hayatımıza, siz kendi hayatınıza dönüyorsunuz..

derdiniz büyük yada küçük.. problem bu değil.. dert oluyormu bu size.. önemli olan bu...

umarım aşarsınız..

Back
X