evlendik ama

Birşey deyip moral bozmak istemiyorum ama eşinin kesin sağlık sorunu var hemen doktora yönlendir derim

Arkadaşlar haftasonu kavgalı geçti soğuktuk,sanırım eşim dün gece bişeyler izlemiş,gece geç yatıyor haftasonları ben de erken yatıyorum genelde,normalde bu kadar emin olmazdım ama iç çamaşırına baktım sabah ıslaktı ,gece bi ara uyandım salonda baktım kapıdan yatmıyor musun diye hemen irkildi elinde telefon vardı,birden girmiş olduğum İçin de irkilmiş olabilir ama bilmiyorum,ne yapmalıyım?içimden kendisine söylemek geliyor niye böyle yaptığını ama işler daha kötü olur diye korkuyorum

Evliliklerde ilk gece birleşme olmadığında bu sorunlar genelde daha çok yaşanıyor.
Kadın korkar- Erkek acaba sorun yaşar mıyım endişesine kapılır .
Sen zaten acı çekiyorum diyerek bir çok defa durdurmuşsun onu , ilk etapta adamda sıkıntı yokmuş büyük ihtimal.
Ama sen acı çekiyorum dur deyince ,adam tekrar konsatre olamamış .
Bunun akabinde ,ertesi gün ,yeniden aynı sıkıntıyı yaşar mıyım acaba kaygısı yüzünden tam odaklanamamış .
Maalesef ki çağımızın sıkıntısı bu.
Bir süre ara verin,birbirinizi özleyin .
Bu arada eşin ,ceviz fındık ve keçi boynuzu pekmezi tüketsin.
Bir süre sonra normale döner hatta bıkarsın bile :)
Eşine izin ver ,kaygılarını yok etmesi için...

Ama tam anlamıyla birleşme sadece bi kere oldu öncesinde de yAni ağrı hissettiğim ama birleşmenin tam olmadığı zaman dışında hiç gelemedik o aşamaya,birleşmeden Sonra daha kolay olur daha sık istek duyulur diye duymuştum ama bizde öyle olmadı adam uzaklaşıyor mu benden diye stres olmaya başladım,hele dün sanırım bişeyler izlemiş ben kendimi kötü hissettim,şimdi hiçbişey demiyim dimi izledin mi diye alemiyim,sorarsam üslubum sert olacak biliyorum çünkü :/

İzlediğine emin değilsin ki söyleyeyim mi diye düşünüyorsun.
Adamı biraz rahat bırak .
Her şey cinsellik değil,evliliğinizin tadını çıkarın elbet herşey rayına oturacak.
Ama yok ben eminim izlediğine diyorsan .
Gördüğünü söyle tabi ki ,ne münasebet daha şimdiden ?
Sıkıntısı varsa da seyretmişse ,sana sokulması gerekirdi.
Alışkanlık haline getirmesin! İzledin ne öğrendin diye sor ?

İç çamaşırı ıslaktı eminim diyebilirim içimde kalacak sormazsam ama sorarsam da ters tepmez inşallah

Konuyu gec okudum lakin aktarda epimedumlu macun bitkisel karsim deneyin.umarin faydali olur.

Stres yapmayın eşinizi de bu konuda rahatlatın her geçen gün o da stres oluyodur ve bu da sertleşmesini engeller şuan sanırım sadece tam anlamıyla birlikte olmaya çalışıyorsunuz anı yaşayın akışa bırakın ama süreç uzarsa eşiniz bi urologa gitsin bunlar çok büyük sorunlar değil hemen çözülür dert etmeyin

Sizin canınızı yakmaya da korkuyor olabilir

Adet geciktirici kullanıp ilk gecenizde ilişkiye girecektiniz. Ertelenen görevler veya zamanında yapılması gerekenler ertelendiğinde mutlaka soran çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…