Vajinismus İçin benim korkmam gerekmez mi ?tam anlamadım sizi :/
Ama yeterince kaygan zaten hatta kayıyor yerleştirmeye çalışınca,yeterli sertlikte olsa rahat olacak da
Ya zaten dediğim gibi en son kan geldiğinde acı oldu sonrasında yine tam yapamadık olmuyor yani girmiyor içeri ,sertleşmesi anlık oluyor sonra tekrar bitiyor.Sizde acı yada ağrı oluyor mu
Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorumBirşey deyip moral bozmak istemiyorum ama eşinin kesin sağlık sorunu var hemen doktora yönlendir derim
Ama tam anlamıyla birleşme sadece bi kere oldu öncesinde de yAni ağrı hissettiğim ama birleşmenin tam olmadığı zaman dışında hiç gelemedik o aşamaya,birleşmeden Sonra daha kolay olur daha sık istek duyulur diye duymuştum ama bizde öyle olmadı adam uzaklaşıyor mu benden diye stres olmaya başladım,hele dün sanırım bişeyler izlemiş ben kendimi kötü hissettim,şimdi hiçbişey demiyim dimi izledin mi diye alemiyim,sorarsam üslubum sert olacak biliyorum çünkü :/
Evet düzeldi şükürCanım düzeldimi sorununuz
Stres yapmayın eşinizi de bu konuda rahatlatın her geçen gün o da stres oluyodur ve bu da sertleşmesini engeller şuan sanırım sadece tam anlamıyla birlikte olmaya çalışıyorsunuz anı yaşayın akışa bırakın ama süreç uzarsa eşiniz bi urologa gitsin bunlar çok büyük sorunlar değil hemen çözülür dert etmeyinKızlar evleneli iki ay oldu ,gerdek gecesi adetliydim ilişkiye giremedik ama sonrasında gerçekleşen ilişkilerimizde de tam birleşme olmadı, ben de kayganlık yeterli düzeyde ama nasıl diyim bilemedim eşimde sertleşme problemi var sanırım yani yeterince sert değil tam içime giremedi şuana kadar ,vajinam dar biraz da ,soranlara oldu diyorum ama bu mesele her gecen gün canımı sıkıyor ,biz beceremiyeceğiz galiba :/
Sizin canınızı yakmaya da korkuyor olabilirYok boşalıyor ön sevişmemiz uzun sürüyor içime tam girmese de yakınlaşıyoruz ama tam girmedi şuana kadar ,bi kere sadece acı duyar gibi oldum sertleşti yeterince ama acıyor diye devam etmedik keşke etseydik,şuan hala bakireyim anlayayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?