Yok boşalıyor ön sevişmemiz uzun sürüyor içime tam girmese de yakınlaşıyoruz ama tam girmedi şuana kadar ,bi kere sadece acı duyar gibi oldum sertleşti yeterince ama acıyor diye devam etmedik keşke etseydik,şuan hala bakireyim anlayayacağınızEşinde krem kullansın kayganlaştırıcı. peki hiç boşalma olmadı mı bugüne kadar. başlamadan bitiyor mu yani.
Kim soruyor yahu ,kime ne senin yatak odandan ?soranlara oldu diyorum
Kim soruyor yahu ,kime ne senin yatak odandan ?
Sorununla alakalı bir uzman yardımı deneyebilirsin.
Tabi ki cevaplamamak lazım .ben direkt sanane derim .gerçi cesaret edip sorabilen olmadı :)Yeni evliyken evli olan aile ve arkadaş bireyleri soruyor bunu. Cevaplamamak lazım
He ya,kim soruyorsa tuhaf, cevap vermen daha da tuhafKim soruyor yahu ,kime ne senin yatak odandan ?
Sorununla alakalı bir uzman yardımı deneyebilirsin.
Senin canını yakmamak için kalıyorsa kendini olmaz iş sendeYok boşalıyor ön sevişmemiz uzun sürüyor içime tam girmese de yakınlaşıyoruz ama tam girmedi şuana kadar ,bi kere sadece acı duyar gibi oldum sertleşti yeterince ama acıyor diye devam etmedik keşke etseydik,şuan hala bakireyim anlayayacağınız
Annem ablam yoluyla sordurdu mecbur cevap verdim:/He ya,kim soruyorsa tuhaf, cevap vermen daha da tuhaf
Yok hocam benden çekindiği için değil maalesef sertleşme problemi varSenin canını yakmamak için kalıyorsa kendini olmaz iş sende
Ama yeterince kaygan zaten hatta kayıyor yerleştirmeye çalışınca,yeterli sertlikte olsa rahat olacak daHerkesin kolay olmuyor maalesef.. Zeytinyağının çok faydasını gördüm ben. O şekilde deneyin düzelir inşaallah
Vajinismus İçin benim korkmam gerekmez mi ?tam anlamadım sizi :/On sevismeniz yeterli ve seni ilişkiye hazirliyorsa sende vajinusmus olabilir. Eşinin de erken boşalma ve sertleşme problemi vardır. Zaten ikisi birbiri ile bağlantılı diye biliyorum. Yani kadın vajinismus olunca erkekte bazı sorunlar başlıyormus. Biraz parmak egzersizi yapmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?