İnşallah canım ben bu aşamalara geldiğimize hala inanamıyorum.Ay maşallah kuzum iyi olacak herşey emin ol ya
Teşekkür ederim aslım.tünaydın kızlargeçmişi okuyamadım bir gördüğüm çağlanın regl olması
bir de haticenin mobilyaları geliyordu sanırımhayırlı olsun.
normalde mutlu olmam agrı baslıcaktır çünkü...stresten kurtuldugum için tabiki de canım
hahahah..evet Haticem....ilerde bi gün üzülmeyelim de..Allahım hayırlısı versin inş..
kızlarrrrr habere bakın....soktayımmmmmmmm...bizim nil rüzgar olmus
Erkek Rüzgar'a kadın desteği - Magazin - Habertürk Galeri | Sayfa: 1
Bende hem evliliğini hemde tebriğini kutlayalım diye değişik bir pasta seçeyim derken gördüm ama ebnde deneyeceğim hele bir evlenip mutfağa alışayım.
Canım aşkla daha yakınlaştım.
Dün beni ve kızkardeşimi bir yere bıraktı.
Ayrılırken kız kardeşim arkasını döndü ilerliyorduki aşk birden yanağımı öptü ben ittirdim.
Seni seviyorum diye dudaklarını oynattı bende hem utandığımdan hemde kalbim yerimden çıkacak diye arkama bakmadan kardeşimin yanına koştum.
Sanırım son konuşmalarımız onunda rahat davranmasını sağladı.ondan çok mutluyum
Evlilik tarihimizi aldık, mobilyalar bugün geliyor az biraz birşeyler kaldı daha gelinliği almadım vs. işte bende son durum bu
İnşallah canım ben bu aşamalara geldiğimize hala inanamıyorum.
Teşekkür ederim aslım.
Dün baya bekledik gelemdi bugün gelecekmiş inşallah.
Çağlam o zaman cennet kokulu olur tüm teyzeleride onu çok sever inşallah
ooo daha ne aşamalar olacak hacı
hımm benimde 14 martta nişanlım gelecek ona yapayım değişik olur
Canımm hayırlı olsun. Hepsi bir çırpıda rahat rahat olsun inşallahh
kızlar 2013 gelinleri sayfasında yazmıştım b-fit spor salonuna başaldığımı tam hatırlamıyorum ama sayfadan da gidenler vardı..Geçen hafta 1 ayım doldu v ölçü aldırdım tamı tamına 49 cm daralmışım2 kilo verdimiş ve yağ oranım yüzde 3 azalmış çok mutlu oldum yine devam edeceğim...En çok ta 14 martta sevdiceğin tepkisini merak ediyorum
kızlar 2013 gelinleri sayfasında yazmıştım b-fit spor salonuna başaldığımı tam hatırlamıyorum ama sayfadan da gidenler vardı..Geçen hafta 1 ayım doldu v ölçü aldırdım tamı tamına 49 cm daralmışım2 kilo verdimiş ve yağ oranım yüzde 3 azalmış çok mutlu oldum yine devam edeceğim...En çok ta 14 martta sevdiceğin tepkisini merak ediyorum
49 cm mi
sakin ol derin nefes al,,, toplamda
kol bacak göbüş kalça falan toplam
bende diyete girişş yaptım
hmm tamam.. bende yediklerime cok cok dikkat ediyorum
ama kalça gitmiyor yane yapaiicaamm
49 cm mi
kızlar heryeri ölçüyorlar yani kollar,gögüs,göğüs altı bel kalça basen üst bacaklar alt bacaklar yani baldır total 49 cm..nasıl ya.....49 cmbi yanlıslık olmasın:26::26:
b-fit ne oluyor kızlar? sporla hiç alakam yoktur :44:
kuzum sana şidetle plates lastiğini tavsiye ediyorum lastikle bacak hareketleri yap bak nasıl eriyorhmm tamam.. bende yediklerime cok cok dikkat ediyorum
ama kalça gitmiyor yane yapaiicaamm
ay gene de çok erimiş bizim hatun
kol
göğüs
bel
göbek
kalça
bacak
olsa 6 ölçü yeri 49/6= 8 cm.
yok canım başka bir yerleri de ölçüyorlarmıydı kiiiii :44::44:
bende kararlıyım her yer incelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?