- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
bskn snenin eşin polis mi:44:
kızlar istanbuldaysanız zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesine uğrayın, lavantalı ürünleri görünce beni hatırlayın
çok görmezden geldim bişeyleride artık gelemiyorum..
Kayınvalideler dükkanlarını devredip Kaşa yerleşiyorlar..Kardeşleri orada..O yüzden eşimin moral sıfırda ve gergin..
Kimsenin bizi düşündüğü yok , boya badanacı parasınıda vermemişler.Adam sürekli arıyor.1000 TL onun parasını vericez.
Elimizde hiçbişey kalmıyor.. Güvencemiz olacaktı sözde..
Maddi şeyler söz konusu olunca ister istemez geriliyoruz ikimizde..
Zaten dün evde kıyamet koptu , takılması gerekn bi raf var.takayım derken duvarın sıvası döküldü salon duvarımız mahvoldu..
öyle ufak tefek şeyler işte..:44:
SAğol kuşumGünaydın haticemmm
kuzummm Allah yardımcınız olsun....basta belliydi bunların böyle yapacagııı...her işi gec yapmalarından,yalan yanlıs sama sapan konusmalarından...kusura bakma ama seni zor durumda bıraktıklarından cok sinirlendimşimdi de herseyi size yükleyip gidiyolar...ohhh kebap...Allah büyük ama...
günaydın Elüfümmmm...hayırlısı olsun hakkımızda...onlar egtimlerini tamamlasınlar da bekleriz biz evimizde paşa paşa
Aşkıma anlatamamamın sebebide bu onunda böyle düşüneceğini bilmem. İlerde ben yine abi diyip boynuna atlarken aşkım bana dur diyebilir.Bundan sonraki aşamayı tahmin edebiliyorum kuzum..
Onların şuan ödedikleri ocak ve yemek masası.Ödediklerinden emin değilim ama onlar gittikten sonrada onları ödeyecek olan biziz..
Gerçekten çok üzülüyoruz ikimizde , onun yerine kendimi koyuyorum cidden kötü hissederdim bende..Hak vermeye çalışyorum..
Günaydın Fıstıkgunaydın herkese
teşekkürler canım nasıl keyifler
iyi çok şükür sende ne var ne yok
Günaydın canlarımmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/600221-chuky-nin-studyo-fotograflari.html#post29041871
Fotoğraflar geldi taze taze
baktım kuzum....cok tatlısınızzzz maşallahhh...tekrar mutluluklar
chucky snei elif şafak'a benzettimbir de birkaç tane sosyetik güzeli benzettim ama onların da isimlerini bilmiyorum ki :44:
mutluluklar
chucky snei elif şafak'a benzettimbir de birkaç tane sosyetik güzeli benzettim ama onların da isimlerini bilmiyorum ki :44:
mutluluklar
amelliee, act_rest sizlerin fotolarını görmedik
mutluluklar
amelliee, act_rest sizlerin fotolarını görmedik
Krizim ben albüm yapmıştım arkadaş olarak ekleşelim görebilirsin
Chukycanım mutluluklar çok güzelsiniz maşallah
müge yüklemişti canım...biz daha dıs cekim fotolarını alamadık ama dügün ve kınadan albüm yapcam ya bu aksam yada yarın sabah inş....
bide bende seni merak ediom...bide adını
Krizim ben albüm yapmıştım arkadaş olarak ekleşelim görebilirsin
Chukycanım mutluluklar çok güzelsiniz maşallah
MAşallah çok güzel çıkmışsınız.
müge yüklemişti canım...biz daha dıs cekim fotolarını alamadık ama dügün ve kınadan albüm yapcam ya bu aksam yada yarın sabah inş....
bide bende seni merak ediom...bide adını
burda ismimi söylersem çok çabuk deşifre olurum canım, o sebepten söylemiyorum
ama düğün fotolarından birkaç tane koyabilirim, kendimi sizleri görünce eskimiş hissetsem de
resimlere hemen bakayım :)
Ya sahiden bana da chuky yazman zor geliyorsa Ceren yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?