Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bskn snenin eşin polis mi:44:
kızlar istanbuldaysanız zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesine uğrayın, lavantalı ürünleri görünce beni hatırlayın

Bu maddi sıkıntılar gerçekten insanı geriyor ama ailesinin de yaptığı iş yani siz daha çok yenisiniz nasıl böyle yapıyorlar anlamıyorum.. Ama siz birbirinizi kırmamaya çalışın birlikte üstesinden gelirsiniz...

müge olayın öncesini bilmiyorum ama yaptıklarını öğrenmeleri iyi olur... insanalr biraz daha düşünceli olabilseler

SAğol kuşum

Aşkıma anlatamamamın sebebide bu onunda böyle düşüneceğini bilmem. İlerde ben yine abi diyip boynuna atlarken aşkım bana dur diyebilir.
Aynı kandan olduğumuzdan onu silememde iki arada sıkışıp kalıyorum.
gunaydın herkese
Günaydın Fıstık

chucky snei elif şafak'a benzettim bir de birkaç tane sosyetik güzeli benzettim ama onların da isimlerini bilmiyorum ki :44:
mutluluklar

amelliee, act_rest sizlerin fotolarını görmedik

Son düzenleme:
baktım kuzum....cok tatlısınızzzz maşallahhh...tekrar mutluluklar

Aminnn hepimize inşallah canım

chucky snei elif şafak'a benzettim bir de birkaç tane sosyetik güzeli benzettim ama onların da isimlerini bilmiyorum ki :44:
mutluluklar

Evet bikaç sosyetike benzeten var ama ben gayet mazlum orta halli bir kızım

Aminn canım çok sağol

mutluluklar

Krizim ben albüm yapmıştım arkadaş olarak ekleşelim görebilirsin

Chukycanım mutluluklar çok güzelsiniz maşallah

Mügem kıyamam size yaaa
Ailesinde de hiç mi utanma yokmuş ya yuh diyorum artık
Huzurunuzu kaçırmayın değmez bence kuzum...

mutluluklar

müge yüklemişti canım...biz daha dıs cekim fotolarını alamadık ama dügün ve kınadan albüm yapcam ya bu aksam yada yarın sabah inş....

bide bende seni merak ediom...bide adını

Krizim ben albüm yapmıştım arkadaş olarak ekleşelim görebilirsin

Chukycanım mutluluklar çok güzelsiniz maşallah

müge yüklemişti canım...biz daha dıs cekim fotolarını alamadık ama dügün ve kınadan albüm yapcam ya bu aksam yada yarın sabah inş....

burda ismimi söylersem çok çabuk deşifre olurum canım, o sebepten söylemiyorum
ama düğün fotolarından birkaç tane koyabilirim, kendimi sizleri görünce eskimiş hissetsem de
resimlere hemen bakayım :)

Son düzenleme:

Ya sahiden bana da chuky yazman zor geliyorsa Ceren yazabilirsin

burda ismimi söylersem çok çabuk deşifre olurum canım, o sebepten söylemiyorum
ama düğün fotolarından birkaç tane koyabilirim, kendimi sizleri görünce eskimiş hissetsem de
resimlere hemen bakayım :)

Ya sahiden bana da chuky yazman zor geliyorsa Ceren yazabilirsin

adını özelden alabilirim hahaha

resimleri de memnuniyetle görmek isterim...

bende Çağla memnun oldum Cerencim.daha iyi oldu böle yaaa..Cereennnn Cerennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…