• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Olabilir. Tam ovulasyonuna denk gelmiş demekki. Ağzı olan konuşur da kocasının şaşırması abes olmuş azıcık. He şok etkisi yaratmış olabilir tabiki ama korunmadıysa tabiki hamile kalabilir ve 15 gün geçtiğinde de 4 haftalık hamile olmuş olur.

Olabilir. Tam ovulasyonuna denk gelmiş demekki. Ağzı olan konuşur da kocasının şaşırması abes olmuş azıcık. He şok etkisi yaratmış olabilir tabiki ama korunmadıysa tabiki hamile kalabilir ve 15 gün geçtiğinde de 4 haftalık hamile olmuş olur.
Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.

ilk ilişkide de hamile kalınır korunmadılarsa,
periyodları 28 gün olan bir kadın adetten sonraki 14. gün evlenip, hemen hamile kaldıysa, 14 gün sonra (bat ında) hamileliğini öğrenir ve tıbbi olarak bebek 4 haftalık sayılır, çünkü bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanır. yani 2 haftalık evliyken (tıbbi olarak) 4 haftalık hamile sayılabilirsiniz.
eşşek kadar olmuş evlenmiş adam bunları bilmeliydi.

İlk geceden de hamile kalınır, korunmadıktan sonra. İnşallah erken Doğum olmaz, ozaman o Görümce filan dedikodu yaparlar, ama ikisi dik durup millete laf vermesin canım, evli olan onlar, nezaman isterse hamile kalır, elaleme ne ki

Kuzenim de 15. Günlerde oldu hatta erken de doğdu

Kimse de dedikodu yapmadı yaptıysa da kimse tınlamadı

Hem de 8 aylık doğdu hani gayet de iri idi kuvözde vs kalmadı

Bir iki espri yapıldı unutuldu gitti

Millet de hazirda bekliyor birileri ilk gece hamile kalsa da dedikodu yapsak diye. Kac kere gördüm bunun lafini etmeye calisan insan.
Hamile kalmasa kisir derler, kalsa kimden bu cocuk derler. Zamanında anneme de kayinvalidesi yapmaya calismis da babam laf ettirmemis.
Kuzeninizin esi agir serefsiz.

Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
Hayır. Gebelikte son reglin ilk günü baz alınır. Bu da ovulasyondan yaklaşık 2 hafta öncesidir. Hamile kalmak için yumurtlama olması gerekir. İlk geceden gebe kaldıysa 2+2 toplamda 4 haftalık gebelik demektir. Yani ilişkiye girdiği gün değil önemli olan. Daha sonra usg ye göre değişme ihtimali olsa da kuzenin durumunda değişeceğini pek sanmıyorum. Tabi burda kaç günde bir regl gördüğü de önemli

Adam bilmiyo mu ne halt ettigini bi de sasirmis
Gorumceye noluyor anlamadim ?
Ilk geceden hamile kalanlar var
Tek geceliklerden hamile kalan var
Masallah Turk erkekleri ceketi atiyorum hamile kaliyor eheheheslfksmdksdn diye gezinip duruyolardi ortalikta
Artik memnun degiller miymis :kahve:

ilk ilişkide de hamile kalınır korunmadılarsa,
periyodları 28 gün olan bir kadın adetten sonraki 14. gün evlenip, hemen hamile kaldıysa, 14 gün sonra (bat ında) hamileliğini öğrenir ve tıbbi olarak bebek 4 haftalık sayılır, çünkü bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanır. yani 2 haftalık evliyken (tıbbi olarak) 4 haftalık hamile sayılabilirsiniz.
eşşek kadar olmuş evlenmiş adam bunları bilmeliydi.
aah ah canim, evlenip cocugu yaparken onu bile deneme yanilmayla yapiyor coğu :D

Kuzenim de 15. Günlerde oldu hatta erken de doğdu

Kimse de dedikodu yapmadı yaptıysa da kimse tınlamadı

Hem de 8 aylık doğdu hani gayet de iri idi kuvözde vs kalmadı

Bir iki espri yapıldı unutuldu gitti
Ben hastanede çalışıyorum .
Bir bebek geldi prematüre diye, erken doğmuş ama iri bebek, yani o tarihte doğmuş olabilecek bebeğin kilosundan fazla. kayınvalidesi hastaneyi bile ayağa kaldırdı , DNA testi istiyorum diye. Terbiyesiz kadın , oğlu bile engel olamadı, en son bizim hoca azarlayıp gönderdi kadını.
Çok saçma sapan insanlar var malesef

Back
X