Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir. Tam ovulasyonuna denk gelmiş demekki. Ağzı olan konuşur da kocasının şaşırması abes olmuş azıcık. He şok etkisi yaratmış olabilir tabiki ama korunmadıysa tabiki hamile kalabilir ve 15 gün geçtiğinde de 4 haftalık hamile olmuş olur.Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.Olabilir. Tam ovulasyonuna denk gelmiş demekki. Ağzı olan konuşur da kocasının şaşırması abes olmuş azıcık. He şok etkisi yaratmış olabilir tabiki ama korunmadıysa tabiki hamile kalabilir ve 15 gün geçtiğinde de 4 haftalık hamile olmuş olur.
İlk geceden de hamile kalınır, korunmadıktan sonra. İnşallah erken Doğum olmaz, ozaman o Görümce filan dedikodu yaparlar, ama ikisi dik durup millete laf vermesin canım, evli olan onlar, nezaman isterse hamile kalır, elaleme ne ki
Hayır. Gebelikte son reglin ilk günü baz alınır. Bu da ovulasyondan yaklaşık 2 hafta öncesidir. Hamile kalmak için yumurtlama olması gerekir. İlk geceden gebe kaldıysa 2+2 toplamda 4 haftalık gebelik demektir. Yani ilişkiye girdiği gün değil önemli olan. Daha sonra usg ye göre değişme ihtimali olsa da kuzenin durumunda değişeceğini pek sanmıyorum. Tabi burda kaç günde bir regl gördüğü de önemliNasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
aah ah canim, evlenip cocugu yaparken onu bile deneme yanilmayla yapiyor coğuilk ilişkide de hamile kalınır korunmadılarsa,
periyodları 28 gün olan bir kadın adetten sonraki 14. gün evlenip, hemen hamile kaldıysa, 14 gün sonra (bat ında) hamileliğini öğrenir ve tıbbi olarak bebek 4 haftalık sayılır, çünkü bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanır. yani 2 haftalık evliyken (tıbbi olarak) 4 haftalık hamile sayılabilirsiniz.
eşşek kadar olmuş evlenmiş adam bunları bilmeliydi.
Ben hastanede çalışıyorum .Kuzenim de 15. Günlerde oldu hatta erken de doğdu
Kimse de dedikodu yapmadı yaptıysa da kimse tınlamadı
Hem de 8 aylık doğdu hani gayet de iri idi kuvözde vs kalmadı
Bir iki espri yapıldı unutuldu gitti