- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
Canım eşinde varikosel var mıhayır malesef emodex diye bir ilaç verdi doktor o çok çok az sayıyı artırdı hareket yine aynı denemediğimiz kür kalamadı özel kürler hazırlattık 100 gr küre 500-600 lira paralar ödedik her ay ama hiç biri etki etmedi malesef geçen kasım ayında aşılama için tekrar hastaneye başvurduk doktor eşimin sonuçlarına baktı tekrar testler istedi ve aşılama ile vakit kaybetmeyin direk tüp bebek dedi bize
yok canımCanım eşinde varikosel var mı
Genelde kime sorduysam ek takviyelerle yükselme olmuş canım sizinki neden olmamış şaşırdım ondan sordumyok canım
Hiç bilmiyorum bu durum benide çok şaşırtıyor, ne denediysek olmadı yükselmiyor değerler, bu durum çok üzüyor beni, keçi boynuzu özü kullanıyorduk oda fayda etmedi şimdi keçi boynuzu kürüne başlıcaz bakalım o fayda edecekmi?Genelde kime sorduysam ek takviyelerle yükselme olmuş canım sizinki neden olmamış şaşırdım ondan sordum
Canım benim allahtan ümit kesilmez benim de eşimin değerleri çok düşük çıktı çok üzüldüm kaç gün kendime gelemedim ama şu an umutluyum ya hiç sperm olmasaydı o zaman ne yapardık allah büyüktür bazı şeyler gecikiyosa güzelleşiyordur öyle düşünHiç bilmiyorum bu durum benide çok şaşırtıyor, ne denediysek olmadı yükselmiyor değerler, bu durum çok üzüyor beni, keçi boynuzu özü kullanıyorduk oda fayda etmedi şimdi keçi boynuzu kürüne başlıcaz bakalım o fayda edecekmi?
Bende öyle diyorum eşim benden daha çok üzülüyor farkındayım üzüntüsünün yanı sıra kendini suçlu hissediyor bana karşı onun yanında mümkün olduğunca konuyu açmıyorum, üzüntümü belli etmiyorum. İkinci tüp bebek tedavisine başlıcaz şu hastalık biraz azalırsa.Canım benim allahtan ümit kesilmez benim de eşimin değerleri çok düşük çıktı çok üzüldüm kaç gün kendime gelemedim ama şu an umutluyum ya hiç sperm olmasaydı o zaman ne yapardık allah büyüktür bazı şeyler gecikiyosa güzelleşiyordur öyle düşün
İnş ona gerek kalmadan doğal yolla sağlıklı hayırlı bi evladın olur canım...Bende öyle diyorum eşim benden daha çok üzülüyor farkındayım üzüntüsünün yanı sıra kendini suçlu hissediyor bana karşı onun yanında mümkün olduğunca konuyu açmıyorum, üzüntümü belli etmiyorum. İkinci tüp bebek tedavisine başlıcaz şu hastalık biraz azalırsa.
amin canım Rabbim hepimize nasip etsin İnşAllah en kısa zamandaİnş ona gerek kalmadan doğal yolla sağlıklı hayırlı bi evladın olur canım...
Bende istemiyorum. Nasıl korunuyorsunuzİnanılmaz anaç bir insanım. Bitkilere hayvanlara... 4 hafta oldu evleneli. Eşim bebek istiyor ama ben istemiyorum
6 ay hangi yöntem ile korunmuştunuz6 ay sonra isteyerek hamile kaldım. Çok şükür istediğimiz ay Rabbim hemen nasip etti. :)
AmiinnArkadaşlar çok merak ediyorum evlendikten kaç ay sonra ve isteyerek mi hamile kaldınızAllah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Düşünmek mi
Bu kadar istememe rağmen gitmesem olur muydu. Maalesef sorun eşimde. Sperm sayısı ve kalitesi düşük. Hareketsizlik var.
Denemedik ama hormon testi vs yaptıktan sonra kür uygulayacağım bu sefer. Bide bi test daha yapsın ikinci testi daha düşük çıktı, yanlıslık olabilir diye düşünüyoruzArı sütü denediniz mi, ben o şekilde hamile kaldım.
Denemedik ama hormon testi vs yaptıktan sonra kür uygulayacağım bu sefer. Bide bi test daha yapsın ikinci testi daha düşük çıktı, yanlıslık olabilir diye düşünüyoruz
AA gerçekten mi teşekkür ederim Amin aminBizim de öyle oldu ikinci test daha düşük çıktı.Biz faydasını gördük o yüzden yazmak istedim. Aklınızda bir bulunsun yine. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yeni gelin Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin evliliğini canım. Biraz tadını çıkar gez toz hele yeni gelin olmanın tadını çıkarDoktora gitmeyi düşündünüz mü?Bir sene süre veriyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar üç hafta önce evlendim Allah hepimize nasip etsin
Stres hormonu olarak neye baktrdınız?Ben evlendiğimde 1ay sonra hamile kaldım tabi şok yaşadık ilk ama erken mi acaba dedik ben düşük yaptım o anın acısı tarifsiz ve tam 1.5sene hamile kalamadım doktora gittik stres hormonum yüksek çıktı ilacını içtim be hamile kaldım Hun’unda düşük riski var sürekli yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?