evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
ne dense bunu hep merak etmişimdir .. bende 8 aylık evliyim bi duygu seline kapılıp çocuğum olsa diyorum bide daha erken borçları bi bitirin önce diyorum:)

senin gibi düşünenlerdenim eşim çok istiyo özelliklle bizde ama ben önce borçları bitirme düşüncesindeyim ve 10 aylık evliyim 6 yıl birbirimizi bekledik daha erken yaa:52: en azından 2. evlilik yıldönümümüze denk gelsin çifte kutlama olsun istiyorum
ama rabbim nasip ederse başla göz üstüne tabiki..

Son düzenleme:
benim eşimde çok istiyo kısmetiyle gelir diyı bizde ilişkimizin 10.yılında evlendik beklemeye alışkınız ama sanki istiyorum da:)

benim eşimde çok istiyo kısmetiyle gelir diyı bizde ilişkimizin 10.yılında evlendik beklemeye alışkınız ama sanki istiyorum da:)

sanırım severek evlenenlerde bu çok baskın bi istek oluyo hele birde uzn süre beklemişsen eşini, ondan bi parça olsun istiyosun içinde ama ahh o borçlar ahh:50:

1,5 senelik evliyim kızlar ve şu an 1,5 aylık hamileyim.. bizde 8. senemizde evlendik eşimle.. bizimki tam bir aşk böceği yani :16: :17:

Bende uzun zaman çoçuk düşünmeyenlerdendim. Eşimle daha kaliteli vakit geçirmek adına. Ama eşim çok istedi, bir de kayınvaliden çok hastaydı, tek oğlunun bebeğini görsün vs diye annemlerde ısrar etti ve tabiki yaş faktörü...korunmayı bıraktığımız ayda yani evliliğimin 5. ayında hamile olduğumu öğrendim ve bir hafta sonra da kayınvalidem vefat etti. Bu açıdan erken olduğu için memnunum.
Hamileliğimi öğrendiğimde en çok eşim için üzüldüm, ona eskisi kadar vakit ayıramayacağım için. O çok istiyordu ama ben biliyordum sıkıntılı ve ilginin paylaşıldığı bir dönem olduğunu. Tahminim gibi ben felaket bir 5 ay geçirdim, kusmalar vs. Eşimden dahi tiksindim ilgilenmek şöyle dursun. Ama şimdi kızlar iyiki yapmışım diyorum, daha doğmadı belki ama dünü (yani anneler gününü) yaşamak bile müthişti.
Çekinceler, endişeler, borçlar harçlar bitmiyor.. Bebeğin güzelliği ise dünyalara değer, hayatımıza anlam kattı inanın. Darısı başınıza inş.

(hele de uzun birliktelikten sonra evlenenler daha neyi bekliyorsunuz demek istiyorum size :) )

evliliğimizin 7. ayında korunmayı bıraktık ve bu temmuz 6 yıl olacak ama maalesef bebeğimiz henüz olmadı
inşallah tüm isteyenlere arasında bizede rabbim hayırlı evlatlar versin

çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde 5.yılımızda karar verdik eşimle,gezip tozmak ,birbirimizi daha iyi tanımak,evliliğin tadını çıkarmak adına.şu anda 2.5 aylık bi oğlum var çok güzel bi duygu anne olmak bebeğimi hiç bişeye değişmem ama iyikide 5 yıl sonra yapmışız bebek herşeyi yaşadıktan,evliliğin tadını çıkarttıktan sonra yapılmalı bence

çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde 5.yılımızda karar verdik eşimle,gezip tozmak ,birbirimizi daha iyi tanımak,evliliğin tadını çıkarmak adına.şu anda 2.5 aylık bi oğlum var çok güzel bi duygu anne olmak bebeğimi hiç bişeye değişmem ama iyikide 5 yıl sonra yapmışız bebek herşeyi yaşadıktan,evliliğin tadını çıkarttıktan sonra yapılmalı bence

Aranızda en hızlı olan benim o zaman arkadaşlar =)
22 temmuz 2010 yılında eşimle tanıştım
22 temmuz 2011 yılında evlendik
eşime o kadar büyük bir aşkla bağlıyımki ikimizde şiddetle istedik bebeğimizi
rabbime şükürler olsun şu anda 37 haftalık hamileyim ve bu ayın sonuna kadar kızımızı kucağımıza alacağız.
Rabbim herkese nasip etsin herkesin gönlüne göre versin...

slm kızlar bende 3 yıllık evliyim ama hala cocuk düşünmüyoruz benim yasım 22 eşimin 30 allahım herkeze hayırlı zamanda hayırlı günde cocuk versin hayırlısını istiyorum ..

ekimde 3 senelik evli olacağım. biz 2.senemizde istedik çocuğu. ve çok şükür 17 gün sonra bebişimiz kucağımızda olucak.

bende bi isteyip bi istemeyenlerdenim... borçlar harçlar evlilik oturtmalar derken beklemeye mecburuz sanki ...
1 yıl 8 ay oldu evleneli, eşim çok istekli çocuk konusunda ama ben hep temkinli davranma taraftarıyım, çalıştığım için 2 yıl ücretsiz izine ayrılma durumumdan dolayı borçları mecbur düşünüyoruz yani
Herşeyin Hayırlısı...
:26:

sanırım severek evlenenlerde bu çok baskın bi istek oluyo hele birde uzn süre beklemişsen eşini, ondan bi parça olsun istiyosun içinde ama ahh o borçlar ahh:50:

Eşimle 12 yıllık beraberlikten sonra evlendik. O 40, ben 33 yaşındayım. Evlenir evlenmez çalışmalara başladık ve 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, çok mutluyuz :) :) Şu an 15.haftamdayım. İsteyen herkesin, istediği zaman bebeği olur inşallah.

Eşimle 12 yıllık beraberlikten sonra evlendik. O 40, ben 33 yaşındayım. Evlenir evlenmez çalışmalara başladık ve 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, çok mutluyuz :) :) Şu an 15.haftamdayım. İsteyen herkesin, istediği zaman bebeği olur inşallah.

:1:allah iyiliğini versin inşallah çok güldüm valla çaışmalara hemen başladınız demek:9: şaka bir yana rabbim en hayırlısı nezamansa o zaman gelmesini nasip etsin meleklerimizin:emir_bebek:
senin bebeğinde hayırlı evlat cici bi çocuk olur inşallah hep mutlu eder siz:emir_bebek:

:1:allah iyiliğini versin inşallah çok güldüm valla çaışmalara hemen başladınız demek:9: şaka bir yana rabbim en hayırlısı nezamansa o zaman gelmesini nasip etsin meleklerimizin:emir_bebek:
senin bebeğinde hayırlı evlat cici bi çocuk olur inşallah hep mutlu eder siz:emir_bebek:

:) :) Ben de gülüyorum kendime. Ben hatta diyordum ki eşime, çocuğumuz olmazsa tüp bebek ile hamile kalırım böylece tek hamlede en az iki çocuğumuz olur :) :) Çocukları o kadar çok sevmeme rağmen iş hayatı,okul hayatı ancak kısmet oldu :)Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Hepimizin çocukları sağlıklı, hayırlı ve iyi insan olurlar umarım:)

Bende yazayım eksik kalmayayım bari :9:

Ben 28 eşim 35 yaşındayız. Temmuz ayında evleneli 8 sene olacak ve ben hala bebek düşünmüyorum. Eşim çok istiyor aslında.... biliyorum ona da haksızlık yapıyorum ama çok korkuyorum böyle bir yükümlülüğün altına girebilecek kadar güçlü hissetmiyorum kendimi ... :50:

Selamlar,

11 aylık evliyim, öncesinde de 6yıllık birlikteliğimiz var. 2-3 yıl geçsin derdik başlarda ama 2 ay önce denemelere başladık:-) Ufak tefek borçlar da varödenir bir şekilde. Gelen kısmetiyle gelirmiş :1:

5 senelik beraberlikten sonra ewlendik 9aylık ewli 1,5 aylık hamileyim:) 4aylık ewliyken düşünmeye başladık 4-5 ay olmadı çok büyük bi stres her ay bekleyip hayal kırıklığına uğramak hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bile borçlar yaşadığımız sürece bitmez kızlar allah kimseye aratmasın ben 5ay beklememe rağmen stres oldum allah daha uzun bekleyenlere sabır biran öncede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. çok beklemeyin derim ben herkes istediği anda hamile kalamıyor çünkü...

Back
X