Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde çok istiyo kısmetiyle gelir diyı bizde ilişkimizin 10.yılında evlendik beklemeye alışkınız ama sanki istiyorum da:)
sanırım severek evlenenlerde bu çok baskın bi istek oluyo hele birde uzn süre beklemişsen eşini, ondan bi parça olsun istiyosun içinde ama ahh o borçlar ahh![]()
Eşimle 12 yıllık beraberlikten sonra evlendik. O 40, ben 33 yaşındayım. Evlenir evlenmez çalışmalara başladık ve 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim, çok mutluyuz :) :) Şu an 15.haftamdayım. İsteyen herkesin, istediği zaman bebeği olur inşallah.
allah iyiliğini versin inşallah çok güldüm valla çaışmalara hemen başladınız demek
şaka bir yana rabbim en hayırlısı nezamansa o zaman gelmesini nasip etsin meleklerimizin
senin bebeğinde hayırlı evlat cici bi çocuk olur inşallah hep mutlu eder siz![]()
1,5 senelik evliyim kızlar ve şu an 1,5 aylık hamileyim.. bizde 8. senemizde evlendik eşimle.. bizimki tam bir aşk böceği yani![]()
![]()