Evlendikten sonra adet düzeniniz değiştimi?

Yok değişmedi, değişeni de duymadım. 2 gün geç 2 gün erken bunlar normal. mesela 3 ay adet olmuyosan evet kist var ya da bi sorun var ama 2 gün gecikme nedensiz olabilir
Normalde hiç gecikmez uşutsem bile geçen ayda gecikti sadece bu ay olsa neyse randevu aldım bakalım

Bozulabiliyor düzen benimkide aksamaya başlamıştı hormonlar değişiyor ister istemez olabilir yani kayinvlidemde bebek arıyor diyor😂😁 bi muayene olun en iyisi

ağustos ayında evlendim aralık ayının sonunda başladı bu sıkıntı bende Adetim 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağrı vardı. kan falan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Her neyse diğer ay adet bittikten sonra koyu kan falan geldi bu ay da 2 gün gecikti sizce normal mi yoksa kadın doğuma görünmeli miyim?
Benim değişti. İlkinde 1 gün geç, ikincisinde 1 hafta erken oldum. Sonraki ay olmadım çünkü hamileydim😊

Bozulabiliyor düzen benimkide aksamaya başlamıştı hormonlar değişiyor ister istemez olabilir yani kayinvlidemde bebek arıyor diyor😂😁 bi muayene olun en iyisi
bu kayınvalidelerin bebek sevdası oyyy :D kist olabilir diye söylemedim ben daha bişey büyük ihtimal kist çünkü aralıkta 3 gün gecikti ama oldum geçen ayda günümde oldum ama bu ay 3 gün gecikti 4 olcak nerdeyse

2,3 gün adet gecikmesi olarak sayılmaz bazı etkenlerden gec yumurtluyorsunuzdur heray ayni günde adet olmak hikaye zaten

Benim değişti. İlkinde 1 gün geç, ikincisinde 1 hafta erken oldum. Sonraki ay olmadım çünkü hamileydim😊
ya ben aralık ayında 3 gün gecikti kasık ağrım çoktu sanki adet olcam ama olamıyo gibiydim normalde ağrım olmaz adet olurken. sonra oldum ama adet bittikten 2 gün sonra yine kan geldi geçen ayda günümde oldum ama yine bittikten bi gün sonra kan geldi bu ayda 3 gün oldu daha adet olmadım kendimi kastığım zaman yine ağrıyo ve 2 günddür midem yanıyo gibi sence kist mi?

2,3 gün adet gecikmesi olarak sayılmaz bazı etkenlerden gec yumurtluyorsunuzdur heray ayni günde adet olmak hikaye zaten
benim hiç aksamazdı hep günümde olurdum. Ve ağrım var sol kasığımda o yüzden kistten şüpheleniyorum pazartesi randevu aldım bakalım

Arkadaslar merhaba ben 1 yillik evliyim. Aralik ayinda cocuk calismalarina basladik . Adet zamanim normalde ayin 8"i. ocak ayinda 5inde lekelendim pembe bi leke 6sinda az kanama ama yine pembe 7 sinde asiri kanamam oldu 8inde yine az 9 ve 10unda lekenmem oldu sizce bu normal midir ? cinsel birlesmeden sonra sanki adet duzenim sasti. basina bu tarz olay gelen var midir? Doktora gitmem gerekir mi? tecrubelerinizi benimle paylasabilir misiniz

Benim evlenmeden once cok duzenliydi evlebdim 3 4 ay daha duzenliydi sonra bebek istedik korunmadik adetim 5 gun gecikti sonra gecikmeler artmaya basladi herkes stresten dedi sonra 20 gunde bir olmaya basladi su an da igne olmadan olamiyorum 3 aydir igneyle oluyorum hsg cektirdik tuplerimin ikiside tikaliymis oyuzden olamiyormusum ameliyat olucam sende ihmal etme allah sifa versin canim

Benim evlenmeden once cok duzenliydi evlebdim 3 4 ay daha duzenliydi sonra bebek istedik korunmadik adetim 5 gun gecikti sonra gecikmeler artmaya basladi herkes stresten dedi sonra 20 gunde bir olmaya basladi su an da igne olmadan olamiyorum 3 aydir igneyle oluyorum hsg cektirdik tuplerimin ikiside tikaliymis oyuzden olamiyormusum ameliyat olucam sende ihmal etme allah sifa versin canim
Ben gittim doktora kum döküyormuşum adetim 10 gün gecikti kuma bağlıyorum bende çünkü beta -5 ti

Canım benimde bekarken ve evlendikten ta ki korunmayo bırakana kadar regl saat gibiydi günü gününe saati saatine fakat 3 aydır şaştı üç aydır korunmayı bıraktık 1.ay 4 gün erken 2. Ay 5 gün n geç 3. Ay 9 gün erken adet oldum bakalım 4. Ayda hamiş olsam bariiiii😄😄

Back
X