• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra bekar hayatını ozlemek

Para batmıyor nerden vardınız bu basit yargıya gerçekten komik 😁
Bizim kızlar eline ekmeğini alınca anında düşüyorlar koca derdine.. koca kaçıyor mu acaba.. erkek milleti zaten paralı kadın derdinde.. senin maaşına bakarak ağızlarının suyunu silerler..!! Yani aşklarından değil paranı yemek için evlenirler... çalışmayan işsiz kıza neden talip olmuyorlar !!

O zaman konu sahibi %100 sorumluluk alın. Hem canınız kocanız da yorulmamış olur. Hemde kadın dediğin her şeyi kendisi yapar.
Çünkü siz hiç bir yorumu kabul etmemişsiniz.
Düşünmeye fırsatınız kalmasın asla.

Değil mi hayatım !! Ben de bunu anlamıyorum... hem buraya konu açıp akıl soruyorlar.. hem de her lafa çemkirirler!! Şaka gibi !!😂😂

Değil mi hayatım !! Ben de bunu anlamıyorum... hem buraya konu açıp akıl soruyorlar.. hem de her lafa çemkirirler!! Şaka gibi !!😂😂
Yapmayın Allah aşkına. Kötü niyetli olan biziz.Konu sahibi koca bulmuş , kendini kaybetmesi önemli mi ??????
Bu devirde koca zor bulunur. Kıymet bilelim lütfen.

Yapmayın Allah aşkına. Kötü niyetli olan biziz.Konu sahibi koca bulmuş , kendini kaybetmesi önemli mi ??????
Bu devirde koca zor bulunur. Kıymet bilelim lütfen.
Bu devirde koca zor mu bulunur😂😂😂 az buçuk seçici olun rica ediyorum!! Bu zihniyetteki kadınları görünce sizin adınıza ciddi üzülüyorum..

Konu ilgimi çekti zaman zaman zaman bende baba evini özlediğim oluyor yeni evliyim ben normal mi acaba dedim. İçeriğine baktım fikir veren yorumlar mı diye ya iğneliğici ya evliliğin kötü deyip sıkıntı olduğunu söyleyenler olmuş. Artık herkes bi laf sokma peşinde. Laf sokunca tabiri caizse yerden yere vurunca üç beş beğeni alınca madalya veriyorlar mı arkadaşlar? Gerçekten sırf laf sokmak için yazan insanlar var. Halbuki bu konuda fikri olanlar yazsa da bizde yararlansak :KK51:

Pekı ne olmuştur

Anne- çocuk ilişkisi gibi birşey olmuştur.
Bende nişanlımla beraber yaşıyorum ve hayatımızın 90% benim sorumluluğum değil mesela.
Kimin elinden ne daha iyi geliyorsa o kişinin "sorumluluğu".
Mesela tatil ayarlamak bende ama ütü nişanlımla.

Bizim kızlar eline ekmeğini alınca anında düşüyorlar koca derdine.. koca kaçıyor mu acaba.. erkek milleti zaten paralı kadın derdinde.. senin maaşına bakarak ağızlarının suyunu silerler..!! Yani aşklarından değil paranı yemek için evlenirler... çalışmayan işsiz kıza neden talip olmuyorlar !!
Ne kadar itici su yazdıklarınız, sizde sürekli yanlızlıktan dem vuruyorsunuz, koca derdine düştü mü desin birileri size de?

Genellemeleriniz de beni benden aldı, nereden biliyorsunuz öyle olduğunu, burda konu açıp iç döktürmüyorsunuz insanlara.

Konu ilgimi çekti zaman zaman zaman bende baba evini özlediğim oluyor yeni evliyim ben normal mi acaba dedim. İçeriğine baktım fikir veren yorumlar mı diye ya iğneliğici ya evliliğin kötü deyip sıkıntı olduğunu söyleyenler olmuş. Artık herkes bi laf sokma peşinde. Laf sokunca tabiri caizse yerden yere vurunca üç beş beğeni alınca madalya veriyorlar mı arkadaşlar? Gerçekten sırf laf sokmak için yazan insanlar var. Halbuki bu konuda fikri olanlar yazsa da bizde yararlansak :KK51:
Konu sahibi sorumluluk yüzde 90 bende demiş!!! Ne diyecektik aferin kocana mı??!!

Bu devirde koca zor mu bulunur😂😂😂 az buçuk seçici olun rica ediyorum!! Bu zihniyetteki kadınları görünce sizin adınıza ciddi üzülüyorum..
Yahu !! Ben şaka yaptım :D konu sahibi düşüncesiydi bu :D
O kadar sahici bir şaka yapmışım ki , kendim bile inandım .

Ne kadar itici su yazdıklarınız, sizde sürekli yanlızlıktan dem vuruyorsunuz, koca derdine düştü mü desin birileri size de?
Genellemeleriniz de beni benden aldı, nereden biliyorsunuz öyle olduğunu, konu sahibinin yazdığıyla sizin yorumunuz ne alaka

Nerden mi biliyorum çevrende sayısız örneği var..

Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
mevcut durumdan mutlu olunmaığı zamanlarda, beyin eski mutlu günlerine dönüyor ve o günlere özlem duyuluyor..eski hayatınızdan daha mutlu olmadığınız için, beynin bir oyunu bu..

Büyük şehide yaşıyorum.. kalabalık bir ailem, sayısız arkadaşım oldukça sosyal biriyimdir ....kısacası Oldukça Geniş bir çevrem vardır 😂😂😂
Bence kendi fikirlerinizin doğruluğuna bile bu kadar güvenmeyin, degil cevrenizde gördükleriniz .
Dünya kocaman bir yer ve herşey her gün değişiyor

Yine bazıları gerçek hayatta almadığı hırslarını burda üyelere saldırarak almaya gelmiş sabah sabah... konu sahibi çok takılma evli veya bekar herkes zaman zaman olduğu durumdan hoşnut olmaz eski günlerini özler. Geçici bir durumdur kendini biraz dinlemeye al. Yaz geldi imkanınız varsa eşinle tatile çıkın iyi gelir

Özlemen normal tabi ki de sonuçta sorumluluğun olmayan istediğini yaptığın zamanlar bekar zamanları, bir de evliliği nasıl yaşadığınla ilgili bir durum bence. Misal benim arkadaşım 24 yaşında evlendi şuan iş için İtalya'ya gitti çocuğuna kocası bakıyor, bütün sorumluğu beraber paylaşıyorlar , biz bekarlar toplandığımızda bir tek onu çağırıyoruz çünkü çocugunu yanımıza getirmiyor kocası evde bakıyor , bir kez bile evlilikten şikayet ettiğini duymadım çünkü bizden geri kaldığı pek bir nokta yok, sizi evlilikte ki % 90 sorumluluk yormuş sadece.

Back
X