- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
iyi akşamlar arkadaşlar;
belki çok büyük bir dert değil biliyorum ama genede sormak istedim,
çünkü örnekler beni tatmin edecek merakımı giderme konusunda.
ben şuanda ideal bir kilodayım ama kilo almaya müsait yapıdayım.
sorum şu,bekarken kilo almaya meyilli ya da hafif balık etli olupta,evlendikten sonra,çocuk sahibi olduktan sonra bekarkanki formuna kavuşan var mı :44:
hani genel izlenimdir,çevremizde de görürüz,kız balık etliyse bi 10 yıl sonrası tahmin edilebilir az çok(kilo alacağına dair)
çevrenizdekileri bu yönde yanılttığınız oldu mu?
''bekarken hafif kilon vardı,evlenince dahada kilolu olursun sanıyordum ama maşallah hala aynısın'' tepkisini alanlar var mı?
ben evlenince,çocuk sahibi olduktan sonra,eski kiloma bir an öbce kavuşmak istiyorum.
kilo konusunda takıntım var,2 kilo dahi olsam bana psikolojik baskı(kendi kendime)olarak geri dönüyor
bazıları var,oldum olası hep zayıftır ve doğumda 30 kilo dahi alsa rahatça verir ve eski haline döner.
imreniyorum böyle bayanlara
peki ya balık etli olupta bekarkenki kilosunu muhafaza edenler?
nasıl başardınız veya başarıyorsunuz?
belki çok büyük bir dert değil biliyorum ama genede sormak istedim,
çünkü örnekler beni tatmin edecek merakımı giderme konusunda.
ben şuanda ideal bir kilodayım ama kilo almaya müsait yapıdayım.
sorum şu,bekarken kilo almaya meyilli ya da hafif balık etli olupta,evlendikten sonra,çocuk sahibi olduktan sonra bekarkanki formuna kavuşan var mı :44:
hani genel izlenimdir,çevremizde de görürüz,kız balık etliyse bi 10 yıl sonrası tahmin edilebilir az çok(kilo alacağına dair)
çevrenizdekileri bu yönde yanılttığınız oldu mu?
''bekarken hafif kilon vardı,evlenince dahada kilolu olursun sanıyordum ama maşallah hala aynısın'' tepkisini alanlar var mı?
ben evlenince,çocuk sahibi olduktan sonra,eski kiloma bir an öbce kavuşmak istiyorum.
kilo konusunda takıntım var,2 kilo dahi olsam bana psikolojik baskı(kendi kendime)olarak geri dönüyor

bazıları var,oldum olası hep zayıftır ve doğumda 30 kilo dahi alsa rahatça verir ve eski haline döner.
imreniyorum böyle bayanlara

peki ya balık etli olupta bekarkenki kilosunu muhafaza edenler?
nasıl başardınız veya başarıyorsunuz?
Son düzenleme: