Valla hiçbir şey diyemezler.Tosun paşam diyorum ben de ona,onun boyu 1.78,kilosu
78.
![]()
benim nişanlım da göbekli :))) ama ben demiyorum tabi, göbekli seviyorum kendisini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hiçbir şey diyemezler.Tosun paşam diyorum ben de ona,onun boyu 1.78,kilosu
78.
![]()
Sağlıklı olsun da gerisi hikaye.Ayy çocuğummuş gibi tövbe ya Rabbi.
![]()
bekarken boyuma göre çok zayıftım.sonra kendime kilo aldırdım.evlenince biraz ipin ucu kaçtı kurunma iğnesi antibiyotik derken.farkettim antibiyotikler kilo aldırıo hemen başladım verim kiloları die çok güzel veriodum kilolarımı hamile kaldım:))) 12 ila 13 kilo aldım şuan he bide şişim:) p.tesi doğum var hemen diyete başliicam.şuanda ağzımda kocaman bi çikolata parçası var yiyerek yazıyorum malum 2 gün kaldı daha rahat yiyemiicem:)) bu arada bekarlık kilomada dönmek istemiyorum.kilo alınca çok yakıştığı söylendi:))
Evlendiğimde 50 kiloydum. 1,5 yılda 15 kilo aldım :) gece yemekleri, disardan söylenen yemeklere 65 i gördüm :) neyse ki spora başladım 5 i gitti :)
Hayat zor özellikle çalışanlar için, ozellikle düzen oturana kadar yemek konusuna dikkat etmek gerekiyor
Yemek yemeyi çok severim.
Kolay kilo alırım.
Evlendiğimde 55 kiloydum.
Hamile kalmadan önce 50 kiloya düştüm. 50 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim.
Oğlum 21 aylık, ben 55 kiloyum.:)
Demem o ki gidiyor bir şekilde.
Hele çalışıyorsan, hele çocuğun ayaklandıktan sonra.:)
Evlendiğimde 51 kiloydum ..hamile kaldıgımda 52 :) ve dogumda 78 kiloydum...Şuan ise 48 :)))
Ben de armutgillerdenim.Üst taraf yok ama alt tarafın maşallahı var.
1.60 boyum,53 kiloyum.Bir buçuk yıldır tuzu,şekeri,beyaz ekmeği bıraktım.Ama koyversem halim yaman.:26:
Ne kadar zayıfmıuş burdaki arkadaşlar:) 4 senelik evliyim. Ben evlendiğimde 65 kiloydum.Hamileliğimin ilk başında 72 idim:)5 ay bulantılardan 7 kilo verdim.Doğumdan 1 gün önce 72 olmuştum yine.Şuan kızım 16 aylık 65 e düştüm emzirmekten çocuktan:) Bence ne kadar takarsan o kada kilo alırsın.Ben şuan deli gibi heer gün çikolata falan yiyorum ama şükür almıyorum.Çünkü kafam rahat.Yiyerek zayıflayacağım ben:)hoş zayıflama derdim de yok.Kendimle barışığım bu konularda:)
evlendiğimde 52:)))
hamile kaldığımda 62((
doğuma girdiğimde 85((
oğlum 22 aylık 63 kg şuanda......
hedef ilk başa 52 dönmek:))))
Bekarken 63 kiloydum (boy 1.75) Evlendim 78 e ciktim Simdi 65 kiloyum 60 olmam lazim
Can skntsindan abur cubur yiyodum ben. Benim gibi olan varmi :26:
Ama rejimdeyim hala onlarida verince cin aliye donucem sanirim hicte gostermem kilomu neremde var anlamiom organlarim agir heralde![]()
ben evlenmedim henüz ama yazıyım :) 18 yaşındayken 62 kiloydum.. boyum 155 bu aradasonra 38 kiloya düştüm bi ara.. toparladım, 45 kilo ideal oluyordu.. şu anda 47 kiloyum.. benim de üstüm zayıf ama basenlerim var.. nişanlım şişko olursan boşarım seni diyor şimdiden
![]()
![]()
evlendigim zaman 53-54 kiloydum. hamile kaldigim zaman 55 kiloydum .70 kiloyla doguma girdim,7-8 ay sonra 55 kiloydum.
simdi 44 yasindayim ve 58 kiloyum.boyum 1.65 cm.
hayatim boyunca diyet yapmamisdim fakat 3 ay once tartida 61 kiloyu gorunce diyet yapmaya basladim ve 58 kiloya dustum.
yas ilerledikce kilo vermek cok cok zorlasiyor , onun icin gencken kiloya cok dikkat etmek gerek bence.
78.
![]()
50-51 kiloydum evlendiğimde.
doğuma 61 kilo ile gittim.
Bebeğim 15 aylık ve ben 53-54 arasıyım.
Benim çevremde doğum yapan herkes yaklaşık 1 yıl sonra hamile kalmadan önceki kilosuna döndü =)
ayyyy herkes zayıfmış ben kiloluyum evlendiğimdede öyleydim 75 kiloyla evlendim sonraları 69 a kadar düştüm sağlık problemlerim vardı 80 olmuştum veriyim derken hamile kaldım oldumu 89 kilo çok değil 9 kilo almıştım hamileyken ama genele bakıldığında bayağ fazlam vardı kızım şuan 6 aylık doğumda gitmişti emzirme derken 5ini geri almıştım şuan onlarıda verdim 79 kiloyum amacım yeniden 69 olmak inşallahta olurum görenler zaten beni bildikleri ve alışık oldukları için aaa kilolusun demedi hiçç aksine aynıısın diyorlar bekarlığa göre 4 evlilik hayatıma göre 10 kilo fazlam var ama böylede mutluyum yaz geldi daha hızlı gidiyor kilolar
oyüzden fazla umursamayın derim.![]()
Evlendiğimde 50 kiloydum. 1,5 yılda 15 kilo aldım :) gece yemekleri, disardan söylenen yemeklerle 65 i gördüm :) neyse ki spora başladım 5 i gitti :)
Hayat zor özellikle çalışanlar için, düzen oturana kadar yemek konusuna dikkat etmek gerekiyor
bekarken boyuma göre çok zayıftım.sonra kendime kilo aldırdım.evlenince biraz ipin ucu kaçtı kurunma iğnesi antibiyotik derken.farkettim antibiyotikler kilo aldırıo hemen başladım verim kiloları die çok güzel veriodum kilolarımı hamile kaldım:))) 12 ila 13 kilo aldım şuan he bide şişim:) p.tesi doğum var hemen diyete başliicam.şuanda ağzımda kocaman bi çikolata parçası var yiyerek yazıyorum malum 2 gün kaldı daha rahat yiyemiicem:)) bu arada bekarlık kilomada dönmek istemiyorum.kilo alınca çok yakıştığı söylendi:))