- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
ssssssss
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahsil durumunuz nedir ? :26:
ben mesleğimi çok seviyorum zevkle yapılırsa iş hiç kahır çekmek gibi olmazbenim de aynı şekilde ama insanların kahrını çekmek çok zor
eğer mutsuz olduğun bir iş içindeysen ve eşinin durumu iyiyse çalışmama özgürlüğüne sahipsin canım.
sonuçta herkesin fikri kendine.
bu kişiden kişiye değişir ama ben de şuan için çalışmayı düşünmüyorum.
evet kızlar herkese iyi akşamlar evlendikten sonra çalışıp çalışmama konusunda fikirlerinizi yazar mısınız benim birkaç yıl öncesine kadar böyle bir düşüncem yoktu ancak şimdi tamamen düşüncem değişti zengin bir adamla evlenirsem çalışmayı istemiyorum ne gereği var ki bana bakarsa bir de evin işi üstüne üstlük zaten o da değil ben evcimen bir insanım şu anda bir işte çalışıyorum ama hiç istemeyerek gidiyorum işe çok zor geldi çalışmak daha önce hiç çalışmamıştım ondan mıdır nedir bilmiyorum evde olsam kitap okusam gezmeye gitsem evin işini yapsam arkadaşlarımla buluşsam eşim beni çok sevse ne güzel olur ya benim gibi düşünenler cevaplarınız bekliyorum
evet kızlar herkese iyi akşamlar evlendikten sonra çalışıp çalışmama konusunda fikirlerinizi yazar mısınız benim birkaç yıl öncesine kadar böyle bir düşüncem yoktu ancak şimdi tamamen düşüncem değişti zengin bir adamla evlenirsem çalışmayı istemiyorum ne gereği var ki bana bakarsa bir de evin işi üstüne üstlük zaten o da değil ben evcimen bir insanım şu anda bir işte çalışıyorum ama hiç istemeyerek gidiyorum işe çok zor geldi çalışmak daha önce hiç çalışmamıştım ondan mıdır nedir bilmiyorum evde olsam kitap okusam gezmeye gitsem evin işini yapsam arkadaşlarımla buluşsam eşim beni çok sevse ne güzel olur ya benim gibi düşünenler cevaplarınız bekliyorum
Ben de evlendikten sonra çalışmak istemiyorum. Küçüklüğümden beri çalıştım halen çalışıyorum ve çok yoruldum. 29yaşımdayım ama çok yoruldum, işten, insanlarla uğraşmaktan, sorumluluk alıp müdürlere patronlara hesap vermekten, ortalığı idare etmekten, kıskanç entrikacı hemcinslerimden, onlarla iktidar savaşı vermekten, ayak oyunlarından herşeyden... Bunların üstüne birde evlilik aile sorumluluğu eklenecek. Kocamı ailemi belki çocuğumu ihmal edeceğim, onlara fazla zaman ayıramayacağım ve ben bunu hiç istemiyorum.
Gerçi çalışıp çalışmamam tamamen müstakbel eşimin karakterine, maddi durumuna bağlı. Eşim anlayışlı, üçün beşin hesabını yapmayan, cimri olmayan birisi olursa, maaşı çalışmamı gerektirmeyecekse çalışmam...
Ama zengin kocada hiç gözüm yok... Önemli olan ahlakıdır... Vicdansız, egoist ama zengin ıııhhh uzak dursun...