evet kızlar herkese iyi akşamlar evlendikten sonra çalışıp çalışmama konusunda fikirlerinizi yazar mısınız benim birkaç yıl öncesine kadar böyle bir düşüncem yoktu ancak şimdi tamamen düşüncem değişti zengin bir adamla evlenirsem çalışmayı istemiyorum ne gereği var ki bana bakarsa bir de evin işi üstüne üstlük zaten o da değil ben evcimen bir insanım şu anda bir işte çalışıyorum ama hiç istemeyerek gidiyorum işe çok zor geldi çalışmak daha önce hiç çalışmamıştım ondan mıdır nedir bilmiyorum evde olsam kitap okusam gezmeye gitsem evin işini yapsam arkadaşlarımla buluşsam eşim beni çok sevse ne güzel olur ya benim gibi düşünenler cevaplarınız bekliyorum
Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz,oh ne güzel...
Gezmeler tozmalar,zengin koca,arkadaş gezmeleri,dedikodular,alışverişler,eşiniz sizi sevecek,kalça büyüsün,döt büyüsün,göbek büyüsün..Ohh...
Keşke bu kadar tasvir ettiğiniz kadar kolay ve akla yatkın olsa herşey.
Peki düşünün bakalım,sizi seven adam aldattı bir şekilde...
Ya da senaryoyu değiştirelim; eşiniz hasta oldu iş göremiyor. İşini kaybetti,işsiz kaldı vs...
Böyle bir durumda bir güvenceniz varsa babanızdan kalan evler,katlar falan; olur çalışmayın.
Ama yoksa?!
Ne yapmayı düşünürsüz? 35 yaşından sonra elinde toz beziyle dolanan bir hanımı evde oturmayı tecrübe sayıpta kimse işe almaz.
Biraz hayata gerçekçi bakın. Kadın olarak bu hayatta bizim sorumluluğumuz daha fazla olmalı.
Kimse sabahın köründe göbek ata ata işine gitmiyor. Ama kazandığınız paranın ve kendi ayaklarınızın üstünde durduğunuzdan oluşan kendine güven duygusu; inanın hiçbir şeye değişmez...
Ben eğitimli olan insanların çalışmasından yanayım...