• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Cicim Aylarınız Ne kadar Sürede Bitti???

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Merhaba kızlar. Balayında her şey güzel :) Birbirine kavuşmuşsun, Sürekli sevdiceğinlesin, birbirini keşfetme çabasındasın. Sonrası :) Tatil bitip çalışma hayatı başlayınca sorumluluklar tepeye çökünce stress yüklenip birbirine sarmalar, Allahım evlendim ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum demeler ne zaman başladı :) Evliliğin tuzu biberi küçük tartışmalar atışmalar başlayınca sanırım cicim aylarının sonuna gelmiş bulunuyoruz benimki sanırım çalışmaya başladığım ilk hafta sona erdi :)

:1: bizim cicim ayımız ilk günde bitti:1: düğün gecesi eve bi geldik kombi bozukk tv çalışmıyor.. allaaahhh kavgalar başladı. iki gün sonra balayına gdelim kafamız dağılır dedik. güzeldi iyi geldi.. bi o var zaten ilk günlerde güzel anım:1::1: ilk bir ay ben hiç alışamadım hiçbişeye. oysa seviyorum sanki zorla evlenmişim her gün ağlıyorum. çok tartıştık ilk ay. ama sonra kendiliğinden düzeldi.. ben alışmaya başladım.. aslında cicim ayları şimdi başladı benim için:16::16:

Son düzenleme:
:1: bizim cicim ayımız ilk günde bitti:1: düğün gecesi eve bi geldik kombi bozukk tv çalışmıyor.. allaaahhh kavgalar başladı. iki gün sonra balayına gdelim kafamız dağılır dedik. güzeldi iyi geldi.. bi o var zaten ilk günlerde güzel anım:1::1: ilk bir ay ben hiç alışamadım hiçbişeye. oysa seviyorum sanki zorla evlenmişim her gün ağlıyorum. çok tartıştık ilk ay. ama sonra kendiliğinden düzeldi.. ben alışmaya başladım.. aslında cicim ayları şimdi başladı benim için:16::16:

:) hayat şartları cicim ayı bırakmıyor galiba. Yazın ilk ayın acısını tatilde çıkarırsınız :) Ben yazı iple çekiyorum tatil yapabilmek için

Cicim ayı deyince ne demek istediğine bağlı aslında. Sevdiginle evli olunca her anın bı güzelliği oluyor 3 ay sonra hersey oturmuştu evliliğimizde ama siradanlasmadi hep daha guZel oluyor bence. Şimdi Hamileyim evliliğimiz dahada güzel bir seneyi dolduramadik halen:))

Cicim ayı deyince ne demek istediğine bağlı aslında. Sevdiginle evli olunca her anın bı güzelliği oluyor 3 ay sonra hersey oturmuştu evliliğimizde ama siradanlasmadi hep daha guZel oluyor bence. Şimdi Hamileyim evliliğimiz dahada güzel bir seneyi dolduramadik halen:))

Allah nazarlardan saklasın :) İnşallah hep böyle olsun ömürboyu. Bakalım ikimizde 1 seneyi doldurunca bi durum değerlendirmesi yaparız tekrar :))

çok şükür 6 sene oldu bitmedi. samimiyetimle söylüyorum, hani öyle hava atayım, uydurayım değil, gerçekten bitmedi.
hala mektup yazarız, hala notlar yapıştırırız aynaya, banyo dolabına, hala eve erken gelmek için 1000 takla atarız, hala iş yerlerine çiçekler gelir-gider, hala başkalarıyla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederiz, hala kalabalık aile birleşmelerinden 1 hafta yerine 2-3 gün içinde baş başa kalmak için kaçarız, hala evin çeşitli yerlerine hediyeler ve hediyelerin yerlerini belirten bulmacalar saklarız, hala "sen yorulma dışarda yiyelim/dışardan söyleyelim" denir, hala dip dibe uyuruz, sarılırız, hala günde en az 3 kere uzun uzun konuşuruz telde... yoruldum yazmaktan, "hala" diye anlatabileceğim daha çok şey var. çok şükür rabbime, böyle bir evliliğimiz var. :nazar: :nazar: :nazar: :16: :16:

çok şükür 6 sene oldu bitmedi. samimiyetimle söylüyorum, hani öyle hava atayım, uydurayım değil, gerçekten bitmedi.
hala mektup yazarız, hala notlar yapıştırırız aynaya, banyo dolabına, hala eve erken gelmek için 1000 takla atarız, hala iş yerlerine çiçekler gelir-gider, hala başkalarıyla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederiz, hala kalabalık aile birleşmelerinden 1 hafta yerine 2-3 gün içinde baş başa kalmak için kaçarız, hala evin çeşitli yerlerine hediyeler ve hediyelerin yerlerini belirten bulmacalar saklarız, hala "sen yorulma dışarda yiyelim/dışardan söyleyelim" denir, hala dip dibe uyuruz, sarılırız, hala günde en az 3 kere uzun uzun konuşuruz telde... yoruldum yazmaktan, "hala" diye anlatabileceğim daha çok şey var. çok şükür rabbime, böyle bir evliliğimiz var. :nazar: :nazar: :nazar: :16: :16:

Allahım :))) Harika şeyler bu okuduklarım. Allah hepimize böyle mutlu evlilikler nasip etsin. En büyük hayalim yaşlandığımda bile kocamla elele gezmek :)

benim dugun gecemde teyzesi sagolsun esim hakkinda beni uyardi taki takarken kulagima soyleyerekten basladi balayina gittik otelde ucuncu gunu ablam cocuklarla geldi supriz yapip fakat gece kalcak yer bulamadik ablam enistem ve uc cocuguna bu durumda cocuklar bizde kaldi ablamlar arabada geceledi:(ayni gece sabaha karsi yangin alarmi otelde:(sormayinn..eve geldik tr den almanyaya evde esimle tartismalar bi iyi bi kotu hakkimda hayirlisi:(beni sevdigini soyluyo hep tartisma sonunda

çok merak ettim şu cicim ayını:) 3 ay sonra bende dünya evine giricem,dünya gözüyle bende görücem cicim aylarını inşallah..o zaman bende yazarım buraya bişiler

Allahım :))) Harika şeyler bu okuduklarım. Allah hepimize böyle mutlu evlilikler nasip etsin. En büyük hayalim yaşlandığımda bile kocamla elele gezmek :)

amin canım amiiiiiiiiiiiiiin, bir ara bir fotoğraf görmüştüm, siyah beyaz, yaşlı bir çift, yatmışlar yatağa, sarılmışlar birbirlerine o şekil yatıyorlar. nasıl hoşuma gitmişti. özellikle 60-70 civarındaki çiftlerin el ele dolaşması mest ediyor beni. o ne sevimli bir görüntüdür, o ne huzurdur. tanımadığım insanları gidip öpesim geliyor o an resmen

Benimde allaha şükür ki cicim ayı bitmeyen bir evliliğim var... Hatta size şöyle söyleyebilirim ben eşimi ilk evlendiğimiz günden bile daha çok seviyorum, özlüyorum hergün aşık oluyorum tekrar tekrar... Allahıma şükrediyorum hayatımda o olduğu için... Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin...:16:

Back
X