Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyor

Geçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim

Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık