Evlendikten sonra değişen arkadaşlar

2 tl çay parası ödemesinin arkadaşının evlenmesi ile alakası yok ama adam öküzmüş. tanımadığın kel alaka insan için bile 2 tl verirsin nedir.

az görüşme kısmına gelince. evlenince insanların öncelikleri değişiyor. evine gitmek, yemek-düzen-eş vs daha önemli haliyle. bekarken ki gibi kafasını esip çıkamaz doğal olarak. bunu kocadan izin almak anlamında demedim, sorumluluk var evin içinde.
belki o kısmı abartıp alınıyor olabilirsiniz.

valla o olaydan sonra üşenmez o yolu gerisin geri dönerdim.ne altın takıcam bir de

Canım aynen valla evlenen bi havalara giriyor ya kim napsın sizin sümüklü kocalarınızı 😂 sanki hakan sabanciyla evleniyo haspalar 😂 şaka bi yana senin gibi düşünüyorum ama yapacak bişey yok sende uzak dur

Çay konusunda cok haklisiniz. 2 lira icin insan utanir biraz, eşim boyle birsey yapsa cok rahatsiz olurdum acikcasi. Ayrica yerinizde olsam arkadas içjn 19-20 saatlik yol tepmezdim hani gercekten sonuna kadar degecegine emin olmam gerekirdi. Bu da size ders olsun.

Gorusme durumlarina gelince, evlenince bekarken oldugu gibi arkadaslara fazla vakit ayiramiyor insan, dolayisiyla ayda yilda bir gorusuluyor asiri yakin degilse, evlenince anlarsiniz sizde.
ya 2 yaziyla ikii lira damattan baskasindan cikmaz mi? gelinde de mi yokmus anlamadim?? 19 saatlik yoldan gelmis arldasina bi yemek ismarlayamamis gelin hanim? kendi arkdasi? nie damada yuklenildi anlamadm? he damadinki dumduz ayılık orasi ayri da 3 yetiskin insan 2 lirayi kim odesin olayina girmisler.
ben olsam herkesin hesabini ben oderdim hatta sizi yemege gotureyim ac kalmayin derdim.

Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyor:KK43: Geçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim :KK43: Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık :KK43:
2 lira yahu tanımadığım birinin bozuk parası olmasa çıkarır veririm de arkadaşınız o adamla niye evlenmekte ısrarcı olmuş bildiğin cimrilik ilerde nasıl sonuçlarla karşılaşır tahmin bile edemiyorum. Altın takmadınız inşallah ben böyle bişey yasasam vazgecerdim şahsen

Yanımdaki adam elini cebine sokmasa bile ben ödetmem arkadaşıma. Ayıp ki ne ayıp!

ya 2 yaziyla ikii lira damattan baskasindan cikmaz mi? gelinde de mi yokmus anlamadim?? 19 saatlik yoldan gelmis arldasina bi yemek ismarlayamamis gelin hanim? kendi arkdasi? nie damada yuklenildi anlamadm? he damadinki dumduz ayılık orasi ayri da 3 yetiskin insan 2 lirayi kim odesin olayina girmisler.
ben olsam herkesin hesabini ben oderdim hatta sizi yemege gotureyim ac kalmayin derdim.

Eşimle birlikte cikiyorsak genelde para bende olur esimin cebinde 1 lira bile olmayabiliyor. O yuzden gelinde para olmayabilir diyerek dusundum ben.

Ben arkadaş için 19 saat yol gidicem ve düğününde bide çeyrek takıcam kıyamam ben o çeyreğe valla. Sizin yeriniz de olsam düğüne gider gelini damadı kenara çekerdim musait bir zaman kusura bakmayın kalabalıkta veremedim derim ilk önce çeyreği elime alıp sonra cebimden 2 lira çıkartır onu verirdim. Ben siZe çeyrek takıcaktım ama siz 2 lirayı bıle çok gördünğz kusura bakma kendinize iyi bakın der uzaklaşırdım.

Takmayin valla ceyrek altin dunyanin parasi. Gram yada para en fazla 100 lira ayrica 19 20 saatlik yolu degmeyen insanlar icin tepmeyin. Cay olayinda kesinlikle haklisiniz ayip etmisler

Back
X