• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra eski güzelliği kalmadı

genç kızlığımda oldukça güzel dikkat çeken ve beğenilen bir kızdım ama kim ne derse desin yaş ileredikçe insanın eski güzelliği kalmıyor:97:doğumlar çocuklarn bakımı evliliğin sorumlulukları derken insan yıpranıyor senelere yeniliyor.:31:
şimdi kendimi 10 sene öncesi kadar beğenmiyorum yani:97:

Belki konu ile alakasız olur ama söylemek istiyorum cogu arkadas demıs ya yolda cevrı bakardı erkekler hatunlar arkadaslarına sonra tanınmaz olmsulr gıbısınden bekarken bız kadınlar dıkkat cekmek ıcın suslenır kokularımızı surerız evlenınce aman bı adamla evlendık tamm artık yeter susulenmek der bırakırız sankı evde badana boya ıslerıne gırmıs gıbı gıyer oturuz sonra adam bosanıyoruz dıncede afalrız..Ama bekar ıken nasıl suslu ısek evlendıkden sonrada yıne kendımıze o sekılde baksak ne arkadslarımız ıle karsılasırken onları husrana ugratırız nede evdekı esımızı:D haksızmıyım benım cevremde o sekılde gormedım kımseyı egerkı kendımden ornek verısem her kadın gıbı bendede ufak tefek degısımler oldu evlendımde 48 kılo ıdım hamılelık dogum derken eskı kıloma yendıen dondum takı ıkı ay oncesıne kadar :60:55 kılo oldum :D ama uzulmuyorum yıne aynı formdayım egerkı kendımıze bakrsak bekarkendekı gıbı yıne aynı formumuzda kalırız :D

Bende birşeyler yazmadan geçemedim...1964 doğumlu çemberlitaş kız lisesi mezunuyum...sınıfımızda kendi halinde bir arkadaşımız vardı son derece sessiz sakin mütevazi bir kızdı...gerekmeden konuşmaz açıkçası çekingen diye aklımda yer etmiş dersleri de orta hallice bir sınıf arkadaşımızdı....Daha sonra okul bitmeden 15 yaşındayken 30 yaşında biriyle evlendirildiğini duymuştum....Aslında hepiniz tanıyorsunuz kim mi Sayın cumhurbaşkanımızın eşi hayrünnisa gül hanım....:69::69::69:

insan mutsuz olunca içinden birşey gelmiyor herhalde..eşiyle mutlu olsaydı daha dikkatederdi diye düşünüyoruöm..hele evlendikten sonra daha da özen gösterilmeli diye tahmin ediyorum..ama nedense çevremde gençkızlığında şıkır şıkır giyinenler evlenince ele çoçuktan sonra hepten salıyorlar .çevremde örnekleri çok..hele o kilolar nasıl alınır

Bazı mesajlarda kıskançlık seziyorum :27: Evet hayat herzaman yukarıya çıkan bir grafik değildir ve inanın bazı noktalara ulaınca grafik insan sırf "hımm populerim de en guzel de benim. ulaştığım için önemli değil bunlar eskisi kadar " diyip başka alanlarda "en" olmaya talip olabilir.:65:

erkekler evlenecekleri zaman dört dörtlük kız olsun isterler annelerinin kafalarına yatan bir kız bulur evlenirler..zamanla vakit geçirmek için eylenilecek kız ararlar.çünkü evin hergünki temizliğinden çocukların kahrından yemek kokularından yumuş yumuş bişiy olmuş çıkmıştır eşleri.bazen bunada erkekler zorlar kadınları.sen gitme sen giyme sana para kalmadı vs.vs.kadında baba evindeki bollugu koca evinde bulamaz istediği olmayınca kendinden çıkar.çevremde çok gördüm bunları.bende baba evinde neredeyse mağaş baglanmış bir evlattım çarşıdan gelmezdim gezmelerden bıkmazdım teklif eden edene.giydiğime gezdiğime karışan yoktu.eşimde beni popüler biri oldugm için etkilenp tercih etmişti.ama evlenince 180 derece döndük.kendisi evliliğe alışana kadar bayagı bir zaman geçti.maaşı nekadar aldığını bile 2 sene sonra öğrenebildim..bana para vermeye bile kıyamazdı fuzuli geliyordu anlıyabiliyordum..ama üzerine gitmedim kiradayız yinede lüks yaşatmaya çabalıyor olsun yeni evliyim herşeyim var dedim ama zamanla öyle olmadı..bigün ipleri kopardım bitti dedim kendimi değiştiriyorum (buna başka şeyler sebep olmuştu eşim değil)eğer dedim eşime benden sonra 2.bir eşin olurda onu krallar gbi yaşatırsan iki elim yedi cihanda yakanda olsun:53: sok oldu.kadınlar konuşurlarken duymuştum 2.eşler her zaman daha kıymetli olur çünkü kaybedecek hiçbirşeyleri yoktur.bende aynısını söyledim ilke edindim kaybedecek hiçbirşeyim yok!...her ay şukadar para bırakıyosun 2haftadabir şuraya gidiyoruz buraya giderken karışmıyosun vs vs vs..en son 2 estetik ameliyatınada ikna ettim.şuanda eşim yine eskisi gibi deli olur bana..:16:kendimi güçlü hissediyorum..iyiki etrafımdakilere aldanıp kendimden çıkmamışım yoksa aldatılmanın eşiğine gelir insan..bayabi konştum siz anlayın artık:1:

benım cok yakından tanıdıgım bırı var evlenmeden evvel sokakta yuruyemezdı ılgı alakadan kadınlar bıle durdurup pardon bısey soylıyebılırmıyim çok guzel cok havalısınız derlerdı her gırdıgı ortamda butun gorler hemen ona dıkılırdı cok dıkkat cekerdı bır bakan bıdaha bakardı en yakın arkadaslarının asık oldugu erkekler hep onun pesınden kosardı arkadasları senınle dısarı cıkmak ıstemıyoruz derlerdi 2sene evvel evlendı bambaska bırı olmus sararıp solmus aynalara kusmus kimmi bu kişi ben...

Sen mi? neden peki...

Bende birşeyler yazmadan geçemedim...1964 doğumlu çemberlitaş kız lisesi mezunuyum...sınıfımızda kendi halinde bir arkadaşımız vardı son derece sessiz sakin mütevazi bir kızdı...gerekmeden konuşmaz açıkçası çekingen diye aklımda yer etmiş dersleri de orta hallice bir sınıf arkadaşımızdı....Daha sonra okul bitmeden 15 yaşındayken 30 yaşında biriyle evlendirildiğini duymuştum....Aslında hepiniz tanıyorsunuz kim mi Sayın cumhurbaşkanımızın eşi hayrünnisa gül hanım....:69::69::69:

Iyi de o hala guzel, hala hanimefendi ve hala alimli hayatim :16:

iyi işte kız evlenmiş ve çirkinleşmiş siz de yıllarca onu kıskanmışsınız şimdi artık mutlusunuz çünkü o çirkin ve bakımsız..böyle basit şeylere kafa yormanız ilginç geldi bana...olabilir cok normal hepimiz bekarken daha süslüydük evlilik sorumluluktur...bu bu kadar önemliymiş sizin için demek ki...

iyi işte kız evlenmiş ve çirkinleşmiş siz de yıllarca onu kıskanmışsınız şimdi artık mutlusunuz çünkü o çirkin ve bakımsız..böyle basit şeylere kafa yormanız ilginç geldi bana...olabilir cok normal hepimiz bekarken daha süslüydük evlilik sorumluluktur...bu bu kadar önemliymiş sizin için demek ki...

çok dogru arkadaşım

bu degişim kişiden kişiye degişir kesinlikle..bende çok görüyorum evlenen kadınla hep eşfomanlı olarak dışardalar..ben bekarken eşofman giymeyi sevedim çıkardım dışaraıya.ama eşofmanla bile süslü olurdum ama şimdi evliyim ya biraz eşofman giyerken düşünüyorum dikkat ediyorum..çünkü sürekli giyenlere sinir oluyorum...

bende 1 yıl oldu evleneli..hala aynıyım..gecen bir arkadaşı gördüm formunu koruyorsun dedi bana:79:

ben beden eğitimi öğretmeniyim hergün eşohman giyiyorum bianda okuyunca kendime güldüm:))bana sinir olma olur mu:)

bende turbanli biri olarak size katiliyorum dogru biliyosunuz ortunmek dikkat cekmemek icin.ilk basda bende diger yorumu okuyunca kapali olan herkez kendinimi saliyo dedim sonradanda aman bananee ben hem kapaliyim hem guzel giyiniyorum hemde bakimliyim ustume alinmayim dedim ve alinmadim.:1::71:

ve ben bi kapali olarak syoluyorum bazi kapali bayanlarin kiyafeti okadar dikkat cekiciki vallaacik biri bikiniyle gezse disarda okadar dikkat cekmez sevmiyorum ben kapalilarin cok dikkat ceken kiyafetler giymesinide herkezin kendi bildigi var....

ne yalan söyleyim ben de türbanlı bayanların dikkat çekecek şekilde dar;çok belirgin hani "ben burdayım" tarzında dikkat çekici renkte giyinmelerini tasvip etmiyorum tabi giyinenlere de bişi diyemem.şık olup vücut hatlarını belli etmeden upuzun ve düzgün giyinmek hani çok paran yoksa bile düzgün uygun fiyatlı bir pardüseyle eşarpla işi bitirmek var .kapalı olup da çok dikkat çekici elbiseler dar taransparan ya da yarım etek giyilmesi bence bilinçsizlikten bilgisizlikten ileri geliyor.ya ailesi bilgilendirmeden zoraki kapatmıştır ya da eşi...ya da nefse uyulur..halbuki kapanılacaksa güzelce neden kapanılması gerektiğini anlatsalar özendirseler daha güzel olur.zorlamayla sonra ortaya çarpık görüntüler çıkıyor.ve milletimiz de acımasızca eleştirip onları daha da soğutuyor kapanmaktan bir de ..çarpıklık herkese mal ediliyor malesef..
ben de evlendikten sonra hele bu aralar kendime dikkat etmeye başladım. çevreme baktıkça eşimin çevresine baktıkça eşim için olsa da aslında kendim için üstüme başıma dikkat etmeye çalışıyorum artık.arada bir kaçıyor tabi eşofmanla falan temizlikten bitsem de o arada eşim gelmeden bi göz kalemi ;parfüm mutlaka sürüyorum..güzel kokmak önemli..

ben tersi olan olaylarda gördüm, öle kizlar hani önce cirkin ördekdi sonradan bi bakmissin güzel bi kuguya dönüsmüs, kimseye dilemem yani.herkez güzel olsun;)))ama hersey gibi iste emek ister, belki insan bekarken daha cok bakiyordur kendine, benim annemden biliyorum bazen sakasina "giz anne kilo ver" diyom diyo "beni alan almis satan satmis" :))) böle düsünmemek lazim tabiki:)

kesinlikle katılıyorum bunları anlatıp tatminmi oluyosunuz anlamadımki kendini anlatanlar tmamda bu kız çok güzeldi şimdi çok kötü ama ben çok güzelim ohh iyi olmuş gibi konuşmalar çok rahatsız edici ve ayıp belki şartları bunu gerektirdi olamazmı ?

böyle birini taniyorum, kuzenim..

eskiden cok simarik biseydi., herkeze kusur bulan kiskanan kendinden güzeli...babasiz büyüdügü icin herkez bi ayri ilgi gösterirdi yazik öksüz diye..

süslü püslüüü biseydi...zayiflama takintisi vardi baliketli oldugu icin ama yüzü güzeldi.

sonra bu kacarak evlendi ve bu yaz onun o halini görünce birkez daha acidim.

yüzünde kirisikliklar cikmis, gözleri fena yaslanmais sanki biseyler yasamis gibi...yüzü sarkmis asiri yorgunn bi ifade vardir sürekli...kiz resmen 15 yas birden yaslanmis abartmiyorum...

kilo sorunu vardi zaten ama cocugu da olunca fizigi iyce bicimsizlenip, bozulmus...

kuzenime söylemedim ama esinin onu aldattigina sahidim...nasil söyleyeyim, daha mi cok yikilsin:(

Son düzenleme:
Dobrakedi ve türbanlı olupta adil olan arkadaş (nickini hatırlayamadım) Şu ülkede sizin gibi insanlar biraz daha fazla olsaydı keşke.
Buradan KOCAMAN BEĞENİYORUM sizi.:40: (Beğen butonu olmadığından)

eski güzelliği kalmamışsa ne olmuş bende inanın bunu anlayamadım.alan almış beğenen beğenmiş,evlilikte herkes heran süper model kıvamında olamıyor maalesef.ama sorsanız oda o eski haline dönmek ister ama şartlar,yaşananlar herzaman buna el vermez.
ama size neden bukadar dert oldu anlamadım yani,bizimkiler dizisindeki cemil bey'i hatırladım. bizim bir rahmetli vardı....

ha birde bu neden bir derdim var başlığı altında asıl onu hiç anlamadım ya,okadar anlamsızlık var ki yazılanlarda oda eksik kalsın bari...

Back
X