Evlendikten sonra eşler neden degişir ?

aşkınız bu kdar erkenmi bitti snmıyorm bence aşk bitmemiştirde erkeklerin coğunda ne var bliyomsn evlenince o imza atldıktn sonra artık o benim karım bn istedigim gibi dvrnablrm fln diye dşünüyolar evlenmeden önce canm cicim evlendikten sonra lanlı lun lu konuşmalar şu ana kdr bizde olmadı inşllh olmazda ama gnlde öyle oluyo.. etraftan gördügm kadaryla ..hani bi tabir var herşey köprüyü gecene kadar :)

Bende şuan flört dönemindeyim hersey cok başka çok güzel... Ben diyorum ona evlenince değişirsin falan hayır bak görüceksin öyle bişey olmayacak diyo. Sevgi en önemlisi saygıyı kaybetmemek gerekiyor bu durumda. Karşınızdakinin size saygısı yoksa zaten o evlilik huzursuz geçer bence...

bizde 5 ay bitti 6. aya girdik... benim eşimde kibar bir erkek, ince düşünceli biri ama onda da bir takım değişiklikler var fakat bende de değişiklik var. bu değişiklikler çok fazla olmasa da insan hissediyor... senin ne yapman gerektği konusunda tam olarak şu veya bu diyemem ama kendini de eleştir( öz eleştiri de bulun) ben de ne gibi değişiklikler oldu diye düşün ? ve bi de şunu söyleyeyim bazen takmamak üstüne çok gitmemek daha iyi olabilir ya da biraz uzaklaş evden anne ne git mesela bir hafta on gün... olaylara dışarıdan bak sakin sakin düşün ve görmeye çalış probleminizi... eşinle hemen konuşma önce düşün bence...

türk kadınının en değerli şeyi namusu olduğu için evlenince teslim oluyor . Ve bütün büyü bozuluyor .

en değerli şeyi elinden alınan bir varlığın değersizleşmesi çok normal .

Evlenince namus gidiyor mu diye saçma sapan bi yorum yazmayın demek istediğimi anladınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…