evlendikten sonra hayallerim elimden gitti...

TURKUAZZZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
137
60
merhaba hanımlar , hemen konuya gireyim...
daha önce yazmıştım okuyanlarınız hatırlar belki... kızım doğduktan sonra işi bıraktım çünkü annem yeğenime bakıyordu, kayınvalidem de torun döven sürekli bağırıp çağıran biri olduğu için kızımı emanet edemedim. görümcemin eşi , bekar görümcemi taciz etmiş ve buna ses çıkarmayan konunun üstünü kapatan bir kv ve kp sahibim... ee bu aileye kızımı bırakamam tabi. neyse kızım iki ay sonra iki yaşına girecek ve 26-27 aylık olduğunda kreşe gönderip tekrar işe girmek istiyorum. tüm gün boyu kreşte kalması daha iyi benim için çünkü kreş çıkışı kv evine gitmesi gerekiyor. yani en fazla yarım saat sonra da ben işten gelirim orada fazla vakit geçirmemiş olur.. ama ilk okula başladığında durum değişecek orada çokça zaman geçirmiş olacak :KK43: işte benim hayalim kızım biraz büyüyüp okul dönemine yaklaştığında ben de işe girebilmeliydim ama olamayacak sanırım :KK43: ne yapacağım eşime anlattım bu durumu. o zaman hiç çalışma diyor . ne yapmalıyım bir fikir verin ne olur...

daha önce yazmıştım okuyanlarınız hatırlar belki... kızım doğduktan sonra işi bıraktım çünkü annem yeğenime bakıyordu, kayınvalidem de torun döven sürekli bağırıp çağıran biri olduğu için kızımı emanet edemedim. görümcemin eşi , bekar görümcemi taciz etmiş ve buna ses çıkarmayan konunun üstünü kapatan bir kv ve kp sahibim... ee bu aileye kızımı bırakamam tabi. neyse kızım iki ay sonra iki yaşına girecek ve 26-27 aylık olduğunda kreşe gönderip tekrar işe girmek istiyorum. tüm gün boyu kreşte kalması daha iyi benim için çünkü kreş çıkışı kv evine gitmesi gerekiyor. yani en fazla yarım saat sonra da ben işten gelirim orada fazla vakit geçirmemiş olur.. ama ilk okula başladığında durum değişecek orada çokça zaman geçirmiş olacak :KK43: işte benim hayalim kızım biraz büyüyüp okul dönemine yaklaştığında ben de işe girebilmeliydim ama olamayacak sanırım :KK43: ne yapacağım eşime anlattım bu durumu. o zaman hiç çalışma diyor . ne yapmalıyım bir fikir verin ne olur...

ben olsam
öyle bir eve değil yarım saat
1 dk bile yalnız göndermem
3 yaşına gelince yuvaya verebilirsin, akşam 19:00'a kadar açık yuvalar var.
işe başlayınca 19:00'da alamaz mısın çocuğunu?

yani kim kime asılmış bu çocuğunuzu etkilemez ama torunlarını dövüyorsa sıkıntı tüm gün kreşte kalması da zor olabilir çocuk için yarım gün kreş sonrasında da ailesinden birileriyle olması daha iyi bence sizin ailenizde başka kimse yok mu bakacak?

ozaman çalışmayın bir müddet daha, ileride belki daha farklı imkanlar çıkabilir

ilkokula var 5 sene sen evin erkeği değilsin sürekli çalışmak zorunda değilsin.5 sene çalış yatırımını yap güzelce. lüzumsuz harcamalar yapma biriktirebildiğin kadar biriktir. sonra çık işten.

Kreşli olan iş yerleri var,siz çalışırken çocuklarınız orada kalabiliyor.Ya da bir kreşte iş bulun,içiniz de cebiniz de rahat etsin.

Ben öyle bir eve yarım saatte yollamam çocuğumu arkadaşım

yani kim kime asılmış bu çocuğunuzu etkilemez ama torunlarını dövüyorsa sıkıntı tüm gün kreşte kalması da zor olabilir çocuk için yarım gün kreş sonrasında da ailesinden birileriyle olması daha iyi bence sizin ailenizde başka kimse yok mu bakacak?

dayak zaten çok fena da
ama çocuğun halasının eşi
çocuğun diğer bekar halasını taciz etmiş
kv - kp ses çıkartmamış, ört bas etmiş
hadi çocuk oradayken bu adam gelirse?
böyle bir ortama hiç güvenilir mi
bence güvenilmez...

Dayak mı daha fena taciz mi diye düşünüyorum.. İşe gireceksen part time bir bakıcı ile anlaş ama misafir olarak bile gitme öyle manyak bir yere..

• Beğen
Reactions: anu
Konu başlığı pek uymamış konuya...

bende çocuğumu bırakmam öyle bir eve. Şuan çocuklarım için çalışamıyorum. Gerekirse de çalışmam yapacak bişey yok....

Paraya kıyın çocugunuzu kreşe verin.Dayak zaten en önemli sorun.Bizim bir komşumuzun da kayınvalidesi bakıyordu her gün ama her gün dövüyordu torununu o da küçük bişeydi terbiye ediyormuş yok laftan anlamıyormuş bu zihniyetlerin kalması hala üzücü.
Vee sapık biriyle istisna da olsa arada da olsa aynı evde kalma ihtimali bile bir kötü.çok kötü.

ilkokula başlayınca da etüt merkezine gider okuldan sonra.

dayak zaten çok fena da
ama çocuğun halasının eşi
çocuğun diğer bekar halasını taciz etmiş
kv - kp ses çıkartmamış, ört bas etmiş
hadi çocuk oradayken bu adam gelirse?
böyle bir ortama hiç güvenilir mi
bence güvenilmez...
hmm o açıdan bakıldığında haklısınız evet bi olay çıkabilir vs ama neden ve niçin ses çıkarmadılar arada ne olup bitmiş kimse bilmiyor her türlü k.valide de kalması yanlış o kısımda hemfikiriz :)

Nasıl...??nasıll..:KK57::KK57:yanlış okumadım herhal yengenmi dövmüş çocuğu hasbinallahu venimel vekil..Babammış yırtarım o gelinin ağzını burnunu kıskanç şeyy..

X