- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
-
Çalışmamak bence körelmeye sebebiyet vermez.
Durumunuzu olumlu yöne çevirmeniz sizin elinizde ki bence bir hazineye sahipsiniz " Vakit"
Kitap okuyun , film izleyin, şiir okuyun, yazın , üretin , müzik dinleyin , enstrüman öğrenin.
Kendinizi dahada geliştirin.
Bence hayatının belli bir bölümünü işte geçirmek , buna zorunlu durumunda kalmak körelmeye neden olabiliyor.
Şanslısınız halbuki.
Bu arada bu söylediklerim çalışmıyorum , köreldim düşüncelerinize istinaden yazıyorum.
Sosyallik herzaman insanın ihtiyaç duyduğu bir durum , dışarıda vakit geçirmek , gezip tozmak elbette ki insana kendini iyi hissettirir, bu ihtiyacı etkinlikler , kurslarlar kapatabilirsiniz diye düşünüyorum.
eşim işe gittiğimde onu ihmal edicemi düşünüo ev işlerinin aksıcanı düşünüo kısaca bahane uyduruo çalışmamam için çocuk istio benim için artık o eski günlr hayal oldu burdan evlenmemiş arkadaşlara bi tavsiye asla kayınvalide ile oturmayın az da olsa eşyanız kirada olsa kendi ewiniz olsun ben böle şeylere alışkın değildim baba ewinde lüks yaşam özgürük şimdi başka şeyler
merhaba arkadaşlar size durumumu şöle özetleyim ben 2 aylık ewliyim kayınvalidemlerle oturuoruz ben evlenmeden önce çalışıodum 3 yıldır aynı yerde ve işimde gayet başarılıydım o zamanlar kendime güzenim tamdı bi sürü çewrem vardı düğüne 1 ay kala eşimin isteği ile malesef işden ayrıldım o zamanlar düğün telaşı ile anlamamışdım ama şimdi kendimi çok kötü hissediorm bunalıma girdim resmen hep ağlıorm içime kapandım üstümden pijamayı çıkartmak gelmio sürekli eşofman la dolaşmakdan sıkıldım oturduğumuz yerde şehre bayağı uzak her istediğimizde çıkamıyorum..çıkamıyoruz öncede bakımlıydım güzeldim süslüydüm gülen bi yüzüm wardı ama hepsi geride kaldı eşime bu durumu anlatıorm ama beni anlayamıo anlamıo yada konuşcak kimse yok burda yapacak bişey yok bu duruma alışmam mı lazım ne yapabilirim çok sıkılıyorum bu ben ben değilim köreldim resmen yardım edin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?