Evlendikten sonra hem iş hayatım hem de sosyal hayatım bitti.Bu durumdan çok bunaldım

canım baştan neden kabul ettinki aynı evde oturmayı
eşin kendi istediği şeylere seni "ikna" etmiş, sen bunları gerçekten istedinmi şüpheliyim, sonrada ben naptım dedin muhtemelen
ne kadar iyi olsada hatta gerçek annen bile olsa evin içinde bir çift göz sürekli seni takiplemekte...
belkide çalışmasan ama kendi evinde olsan bunalıma girmezdin
bence kaynanayla otururken sınır çizmek, huzurla sosyal etkinliklere katılmak, kendin için bişeyler yapmak imkansız
bu yüzden senin yapacağın şey, o seni nasıl bazı şeylere ikna ettiyse, sen de onu tekrar çalışmana ikna etceksin, başka bi yolu yok

Son düzenleme:
Esini ikna edip calismaya baslayacaksin, baska care yok. Ben olsam gerekirse hir gur cikarir yine calisirdim, madem bu kadar bunalima girdin. Once saglik, sonra ev isleri, cocuk yapmak gelir. Senin bu halde ne evine ne de esine hayrin dokunur. Calismak, kendini daha iyi hissettirecek, seni mutlu edecekse calismalisin. Esinle bu konuyu ciddi ciddi gorus.

Ben seni anliyorum. Calisip, uretip, kendi parani kazanmanin verdigi guveni, ne kitap okumak, ne de kurslarla kendini gelistirmek verir. Sen bu zamana kadar uretici olmaya, maddi olarak bagimsiz olmaya alismissin. Tabii ki butun bunlari bir anda birakip evde oturmak seni bunalima sokacaktir.

esim anlamiyo demek yerine esimin isine gelmiyor deseniz daha dogru olacak...
onun isine gelir sizin bu haliniz...

isi birakmakla hata yapmissiniz, farkindasiniz, o zaman tekrar calismaya baslayin...
bu arada ayri eve neden cikmiyorsunuz?
bu da sinirlerinizi bozuyor olabilir...
ne bileyim ben bazen giyinir suslenir oyle ozel sekilde geciririm aksamimi, kayinvalide ile oturunca boyle atraksiyonlar olamaz hayatiniz azicik ta olsa renklenemez...

bunun disinda kendinize arkadaslar edinmeye calisin, 1 tane bile olsa vakit gecer...

canım sen başta işini bırakmakla yanlış yapmışsın.eşiin ikna edip işe girmeliisn daha 2ayda böyle olduysan sonrası dahada kötü olur.tabiki eşini ikna edene kadar da bu sürede kendine çeki düzen ver bakımlı süslü olduğunu yazmışsın eski haline dön çalıştığında şartlarınızn daha düzeleceğini söyle eviniizn işi aksamaz kayınvaliden yapar.

neden evlenince bişi oluyo gibi kocanız işi bırak dedi diye bırakıyorsuzun,sonra feryat ediyosunuz anlamıyorum...seni çalışırken sevmiş ögle almış yoksa ev hanımı alsaymış

valla canım işin zor allah ayrdımcın olsun su anda senı bu buhramdan kurtaracak tek sey calısma hayatına gerı dönmen olur kendıne güvenın gleır havan degısır dahası haaytın bı dısıplın altına gırer bencede işe bı an once gırmenın yoluna bak esını tehdıt et benı işe sokmazsan bunalıma gırıcem kötü seyler yapıcam de mesela ben bılırım öle tipler laftan sözden anlamaz durumun vahamıyetını görmeden kafalarına dank etmezler tabı kendısı butun gun dısarda oh evde sen bı kaynanayla neler yasadıgını bılmıyor bıle bıde şehrede uzaksın tabı kafayı yedın haklısında kac yasındasın
ve dahası bu bunalımlı günlerınde eşinle aranızda sorunlar oluyormu şimdilerde sneın sınırlerınde gergındırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…