Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bende 52 idim 55-56 oldum çok değil fakat basen bölgesi olduğu için dikkat ediyorum.yanlız şöylede birşey varmış dr.bi arkadaşım söyledi evlenince metabolizma ve hormonlar değiştiği için kilo alışı elverişli oluyormuş...ben kendimi hiç salmadım ama aldım 3-5 kilo acilende vermem lazım...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kizlar bence evlendikten sonra degilde cocuk olduktan sonra insan kendini salmaya basliyor ben farkettim bu esimdede oldu bendede yani kadin erkeklede alakali degil.
Benimde henüz cocuklarim yokken daha bakimliydim cünkü kendime ayirabilecegim vaktim daha fazlaydi stressim yoktu o kadar bazi kadinlar vardir 5 tanede cocugu olsa yine kendinide unutmayip bakimini berberini makyajini herseyini tamtakir yapar ama bazilari vardir birtanede olsa kendini cok ihmal eder benim gibi meselatatlicadiarzu
Iyi mi yapiyorum hayir kesinlikle ama bu birazda yapi meselesi galiba, gerci cocuklarim büyüdükce biraz daha rahat olmaya basladim ama kücüküen bazen bütün gün sacimi taramadan bile esortmanlarla evde oturdugum günler.
ben de kilo aldııımmm((( ewlenmeden önce çok yoğun bi iş tempom wardı..gayet iyiydim..kilo felan wermiştim farkında bile olmadan..düğüne 3 ay kala işten ayrıldım..ewlendikten soorada iş bulamadım( hareketsislikten sanırsam aldımmm iştee( yoksa ööle çok yemek yiyen bi insan diilim..bi de bi arkadaşta sölemiş,ewlenince hormonal değişiklikle kilo alınabiliyomuş..ama ben eski halimi istiyoruummmmm senağlama senağlama
spor ya da stres olmadan kalici olarak kilo verilmez.stres uzak dursun ama duzenli spor sart, oturdugumuz yerde diyetlerle kilo vermeyi beklemek iskence sadece,ne zaman spora baslarsam karsiligini gordum ah gene bir baslasam cok super olacak da...
aldim tabi..hemde ilk 8 ayda 8 kilo aldim..düzenli düzenli..yavas yavas..sindire sindire zaten evlenmeden öncede 2 kilo almiştim..ondan öncesinde de 5 kilo fazlam vardi..15 kilo fazlayla rejim sezonunu actim 7 kilosu gitti..8 kilo daha var ben bekarken hiçbişi yapmazdim..annem hiç mutfaga sokmadi beni dagitiyorum diye evlenince yemek yapmaya basladim..borekler gitti kurabiyeler geldi..bide işin kötü tarafi eşimle aburcubur konusunda agiz tadlarimiz uymuyor..oyüzden yaptigim kurabiyeleri,pogacalari,börekleri hep kendi basima bitirdim Allahim bide mairfet gibi anlatiyorum siz yapmayin sakin böyleeee vermesi cok ugrastiriyor valla klava:
Hadi hayirlisi bayanlar bende evlenince kilo alirim desenize ozaman. :dance: Ya birde bazilariniz stressten kilo aldim diye yazmis ta ben stressli oldugum zaman daha cok kilo kaybederim. Bu ayda kilodan dustum biraz tekrar kilo almak icin ugrasiyorum ama nafile. kafamçokkarıştı
evlendıkten sonra balayında ve balayı sonrası gece abur cuburlarından 5 kilo almıştım bırde bu sene üstüne ramazanda da 4 kılo ettı 9 kılo :)bayağı almıştım ama hemen bır dıyetısyen yardımı ile eskı kıloma döndüm şükür.isteyene dıyet listemı anlatabılırım:)
düğün hazırlıkları sırasında 10 kilo verdim 53 kiloydum 43 kilo ile evlendim evlendikten hemen sonra doğum kontrol hapı almaya başladım ve altı ay sonra 55 kilo oldum ondan sonra kilolar aldı başını gitti üstüne iki çocuk doğurdum şu an 73 kiloyum yani evlilik bana baya yaradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Nisanliyken 46-48 arasiydim. Dügüne kadar stresten 58 oldum.Dügünden Sonra 56ya düstüm.Dogum yaptiktan sonra da 51-52 iydim.Ikinci dogumdan sonra 52 kiloydum.Bir kac sene böyle kaldim.Ama bir senedir maalesef 56-58 arasiyim(((Heleki bu bir kac aydir stresteyim,Ben streslenince daha da cok yerim.Ama o 1 yil önceki kilomu geri istiyoruuumm.Vallahi pantolonlarim olmuyor dahaaa((
Hadi kilo alan arkadaşlarım..
Şimdi toparlanma zamanı diyip kendimize vakit ayırıp güzellllll bir rejime girelimm mi..Yani en azından yeme konusu,bakım,saç,makyaj..Unutmayın bizden bir tane daha yok..
Nasıl bana katılan var mı bu yarışta?:sm_cool:
merhaba gülsah evt bende evlenmeden önce 52 kiloydum galiba oanlar sıkıntıyla geçtiyi için bi evlendim balayına gittim geldim dönüşüm muhteşem oldu bi geldim 59 dum şimdi 62 rejimdeyim şimdide bakalım sonum ne olucak.ama bi yerde duymuştum yemekten de ama bide vücut artık değişime uğradığı için kız kadın olduğu için değişmeler oluyomuş.bide bilmiyorum eşimde bekareken zayıftı şimd ibalkonu var yani.aman rejimde sıkıntı isteidğini yiyememek insanı üzüyo.ama yersende yüzüne gülüp arkana gülen insanlar gibi bu kilo yapan herşey.bide nefis doymuyo yedikçe yiysen geliyo.:d
evlenen butun kız arkadaslarım kilo aldı...inceciktiler simdi bakıyorum balık etine donmusler...Ben de sandım ki dogum kontrol hapları kilo yapıyor, boyle bisey var mı peki?