Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

yaaa ben evlendikten sonra değil ama hamilelikte aldım 60 kilodan 95 e çıktım hamileyken ...doğumun üzerinden 4 sene geçti ama hala fazlalıklarım var.şu anda 74 kiloyum.67 kiloya düşsem yeterli diyorum ama olmuyor yaaa...neyseki boyum uzun kaldırıyo.....

Evlenmeden önce 63 kilodaydım.Boyum 1.72.iki ay oldu evleneli.2 kilo verdim.Evimiz çok büyük ve merdivenli.Ona bağlıyorum.Çünkü hergün spor yapıyor gibiyim.Üstelik çalışıyorum.Bir de büyük ev ile ilgilenince doğal olarak kilo verdim.Şu an memnunum.Kilo vermek isteyen arkadaşlar hareket şart..unutmayın:)herkese sevgiler..

bende nisanlandigimda 52 kg evlendigimde 63 kg idim simdi 72kg oldum 3-4 sene icinde,önce bende yedigime ictigime dikkat eder spor yapardim simdi kolumu bile kaldiramiyorum,bizde bebek istiyorum sansimiz varsa oda anca tüp bebek,dr.banada diyet önerdi ama nerdee hatta üstüne ekledim

evlenen butun kız arkadaslarım kilo aldı...inceciktiler simdi bakıyorum balık etine donmusler...Ben de sandım ki dogum kontrol hapları kilo yapıyor, boyle bisey var mı peki?

yok canım doğumkontrol hapları kilo yapmaz..bizler evlenince sanırım rahatlığa kavuşuyoruz..ondan bu kilolar:kahve:

valla evlendiğimde 45 kiloydum..hamile olduğumu öğrendiğimde 48 dim..şimdi 52 kiloyum 23 haftalık hamiş olmama rağmen jeyyar eşimde kilo almamı istiyor inatla almıyorum :icecream: 6 öğün yemek yiyorum aradaki abur cuburları saymıyorum..bu boğaza bu kadar formda olmak :nazar::nazar: :içelim:

CANIM BENDE KİLO ALDIM AMA ZAYIFTIM ZATEN 45 KİLOYLA EVLENDİM 50 OLDUM SONRA HAMİLELİKTE 65 OLDUM ŞİMDİ İSE 50 KİLOYUM VE MEMNNUNUMşutarafagitti

kilo almak ne kelime eridim eridim.Eşim 57 kilodayken gördü ve sevdi beni(boyumda 1.60'tır bu arada, düşünün yani)
Aşk yaradı ama bana 49'um şu anda...ama çocuk olunca nolurum bilmem??????

Bende 1.5 Senelik Evliyim 56 Kiloydum şimdi 62 Kilo Oldum Arkadaşlar Hadi Bir Birimize Destek Olup Kurtulalim Bu Kilolardan Motive Edelim Birnbirimizi Nasil Beslendiğimizi Kaçamaklarimizi Her şeyi Yazalim Varmisiniz Herkes Kilosunu Ve Vermek Istediği Kilosunu Liste Halinde Yazsin

BEN EVLENİRKEN 40 KG DIM ŞİMDİ İSE 55 KG MIM
SENCE KİLO ALMIŞMIYIM ?????????????:uhm:

ben almadım aksine 7 8 kilo verdim evlendikten sonra sanırım aileme uzak olduğum ve yalnız kaldığım için hamilelikte 16 kilo aldım şimdi kızım 16 aylık 3 kilo fazlam var gebelikten önceki kiloma ne spor ne diyet yaptım sanırım bu bünye ile alakalı CADIARZU

Evlendiğimde 55 kiloydum.2 doğum yaptım şimdi 62 kiloyum.
Birazda genetik oluyo heralde çoğunlukla balık etliyiz.

Back
X