Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

tamam arkadaşlar ben başladım bakın. ver coşkuyu yaptınız. şimdi form plus çay içiyom. haberiniz olsun. çok pis gaza geldim...:teytey:

evlenmeden once: 44 kg
hamıle kaldıgımda: 48 kg
doguma gırerken : 68 kg
dogumdan 1 yıl sonra yanı suan :45 kg'yum.(23 kılo verdım)
sanslıyım cunkı hıcbısey yapmadan zayıflıyorum, 2 gun cok ıstahlıysam, 5 gun ıstahım olmuyor, bunyem boyle sanırım... aclıga cok dayanıklıyım ama rejım yapamam.. Allah kolaylık versın guzel bayanlar:)

malesef kızlar bende evlenmeden once 54 lkıloydum, dugun telası falan 52 olmusum. en nıhayetın de 52 ıle evlendım. van da kaldım ben hıc kıpırdayamıyordum. cunku gıdecek yerım yoktu, karakoldaydık, dıskarakolda. dort bıryan asker doluydu. vesselam 7 ayda oldum ben 63 kılo aboooovvv. ızmıre geldım kımse benı tanıyamadı. ama hıııc farketmedım kılo aldıgımı gercekten. hayatım boyunca 57 kıoldan yukarı cıkmamıstım ben. 2yıl sonra hamıle kaldım kılom 61 ıdı. doguma gıderken 73 tum. sonrasında kendılıgınden verdım. su an 62 kıloyum ama dogumdan sonra 1-2 kıol verıp aldım ama anam bır turlu 59 u goremedım gıttı yaaa. ınsallah 59 olsam yeter bana. zayıf gunler dılıyorum

merhabalar kızlar bende evlenmeden önce 54 evlendim 50 oldum şimdi 60 oldum malesef neyse bugün rejime başladım inş verecegim

Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım, 55 den 62 ye çıktım:((( ama benimle birlikte eşimde kilo almış tabii:)))))

47 kiloyla evlendim ve hala gene 47 kilodayım:roflol::roflol::roflol:

1,5 ay oldu henüz evleneli ama ben 2 kilo vermişim
54 idim 52 olmuşum:icecream:

ya ben evlenmedim henüz ama nişandan sora kilo aldım:uhm::uhm:anlamadımkiii:kızgın:

arkadaşım nasıl vereceksin kilonu banada anlat ne olur genişledim vapur gibi vallahi...

:roflol::roflol::roflol:vapur gibimi alemsin kız sen birde beni dinle bak bakim ben ne gibi genişlemişim

evlenirken 70 kg şimdi 110 ne dersiniz evleneli 9 yıl oldutatlicadiarzutatlicadiarzu

kızlar bende 49 dum ama şimdi 59 aslında ideal kilom ama yinede almasam daha iyiydi ama ne yapalım bebişimizin canı sağolsun onun için herşeye değerrr

18 yaşımdan beri 42 ile 47 kilo arasında değişirim 42 kg altına indiğim oluyor ama malesef 47 kg üstüne çıkamıyorum.
bende kilo alamayanlardanım etrafımdaki herkez kilo aldiye baskı yapıyor ama malesef alamıyorum.
eşimde evlendiğimizde 80 kiloydu şimdi 98

slm kızlar.burdayım. saat 11 gibi light kraker krem peynir ve 2 dilim salam yedim. şekersiz mate çayı içtim. sonra yarım porsiyon kuru fasülye ve cocopops(88 kalori) yedim akşam 5 te 1 porsiyon orman kebabı, az bulgur pilavı ve salata yedim. az öncede kellogs k-bar yedim. şimdi form çay içtim. gün içindede sadece toplam 3 bardak çay içtim hepside tek şekerli. bu kadar. ne dersiniz?

GAYET İYİ CANIM BENDE SABAH 9 DA 1 DİLİM EKMEK Yarım domates ve salatalık beyaz peynir ve çay
öğle pırasa dilim ekmek çorba yoğurtlu havuç
akşam prokoli ve karnıbahar hailaması ekmek dilim yarım elma

senin daha iyiymiş ama ben bişi söyleyeceğim. benim asıl sorunum bu satten sonra başlıyor. gün içinde sorun yok ama geceye yakın canım herşeyi yemek istiyor. irademe sahip olayım diyorum aama bazen ipin ucunu kaçırıyorum. hele şimdi bide reglyim. varmı tavsiyeniz. :uhm:

Bnede Ayni Canim Kendine Oyalanacak Bir Meşgale Bul Elişi Falan Olur Hadi Gayret Bu Bir Kaç Günü Atlattikmi Alişiriz Galiba Kaç Kilo Vermek Istiyordun

Back
X