Kontrole gitmelisiniz. Haftada en az 2 3 iliski ile 1 yila kadar normal sayiliyor. Boyle devam ederse hsg çekerler. 1 yila kalmaz insallah hemen oluverir
Kontrole gitmelisiniz. Haftada en az 2 3 iliski ile 1 yila kadar normal sayiliyor. Boyle devam ederse hsg çekerler. 1 yila kalmaz insallah hemen oluverir
doktora gittim 3 ay önce hormonlara kadar herseye baktılar. sıkıntı yok hersey normal dedi muayene etti. beklemelısınız dedı fakat aradan 3 ay gectı gelısme yok
doktora gittim 3 ay önce hormonlara kadar herseye baktılar. sıkıntı yok hersey normal dedi muayene etti. beklemelısınız dedı fakat aradan 3 ay gectı gelısme yok
İkna mi? Bebek istiyorsa paşa paşa gidip verecek. Bunun ikna olacak neyi var? Sorun belki sizde degil. Durup dururken strese giriyorsunuz belki de. Siz kadin dogum doktoruna muayene olun. Yalniz girin iceri. Doktora soyleyin esimi ikna edemiyorum. Siz test yapmasi gerektigini soyler misiniz diye. Sonra esiniz girsin iceri. Doktor soylesin. Cahilliğe gerek yok. Herkes ustune duseni yapmali. Yanlis anlamayin size bir sey demiyorum asla. Siz kendinizi kotu hissediyorsunuz diye cok uzuldum ve kocanizin ikna edilmesi gerektigini ogrenince gerildim de. Bu kafa yapısındaki erkeklerle hayat zor gecer. Kendi soylemesi lazim benim de ornek vermem gerek diye.
İki kez kimyasal gecirmisseniz her an hamile kalabilirsiniz kafaniza takmayin o zaman olur. Yumurtlama testiyle o gunleri degerlendirin esinizi de strese sokmayin