Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin karakterine bağlı.Kimi erkek çok titizdir,boğazına düşkündür.Ders çalışmak için haliyle ev işini,mutfağı aksattığınız zamanlar olabilir.Sorun ederse zor olabilir.
Zaten bir kaç sene bebek düşünmüyoruz 3.sınıf öğrencisiyim ama okul uzayabilirBen evlendikten sonra universite okudum.
Es anlayisliysa cok zor olmuyor. Elbette bekarken okumak kadar rahat da degildir.
Bebegi de ertelemeniz gerekiyor.
:) niyeyse bende öyle düşünüyorum ama bana destek olacağını devamlı söylüyor ve güveniyorum da onaben kesinlikle okul bitmeden önce evlenilmesine karşı olsam da evliyken okumakla bekarken okumak arasında zorluk açısından pek bir fark göremiyorum
çünkü eşi de bir ev arkadaşı gibi düşünüyorum. ev arkadaşınız nasıl evi temizliyor, yemek yapıyorsa eş de öyle olmalı. o ev ikinizin evi olduğu için işler ortak yapılmalı
tabi burda her hafta sonu aileme gidilecek-annemin babamın evini temizleyeceksin gibi saçma yaklaşımların da olmadığını düşünüyorum.
bu yüzden bekarken okumakla evliyken okumak arasında pek bir fark yok gibi geliyor bana.
belki de tecrübesiz olduğum için yanlış düşünüyorumdur, o da çok olası :)
niye acele ediyorsunuz?Üniversite öğrencisiyim evlenmeyi düşünüyorum fakat hem okul hem evlilik zor olacağını söylüyorlar sizcee nasıldır ??
yani haklısın ama ben sevdiğim kişiyle heryeri gezip tozmak istiyorum bu da sevgiliyken mümkün olmuyor fazla :)niye acele ediyorsunuz?
ben olsam asla kendimi daha öğrenciyken böyle bir sorumluluk altına sokmam.
delimisin gez toz eğlen.
napacan erkenden evlenip te:))
herşey zamanında güzeldir.