Evlendikten sonra okumaya devam etmek zor mudur ????

lady23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
63
3
1
Üniversite öğrencisiyim evlenmeyi düşünüyorum fakat hem okul hem evlilik zor olacağını söylüyorlar sizcee nasıldır ??

Eşinizin karakterine bağlı.Kimi erkek çok titizdir,boğazına düşkündür.Ders çalışmak için haliyle ev işini,mutfağı aksattığınız zamanlar olabilir.Sorun ederse zor olabilir.

Ben evlendikten sonra universite okudum.
Es anlayisliysa cok zor olmuyor. Elbette bekarken okumak kadar rahat da degildir.
Bebegi de ertelemeniz gerekiyor.

ben kesinlikle okul bitmeden önce evlenilmesine karşı olsam da evliyken okumakla bekarken okumak arasında zorluk açısından pek bir fark göremiyorum

çünkü eşi de bir ev arkadaşı gibi düşünüyorum. ev arkadaşınız nasıl evi temizliyor, yemek yapıyorsa eş de öyle olmalı. o ev ikinizin evi olduğu için işler ortak yapılmalı

tabi burda her hafta sonu aileme gidilecek-annemin babamın evini temizleyeceksin gibi saçma yaklaşımların da olmadığını düşünüyorum.

bu yüzden bekarken okumakla evliyken okumak arasında pek bir fark yok gibi geliyor bana.
belki de tecrübesiz olduğum için yanlış düşünüyorumdur, o da çok olası :)

Ben evlendikten sonra universite okudum.
Es anlayisliysa cok zor olmuyor. Elbette bekarken okumak kadar rahat da degildir.
Bebegi de ertelemeniz gerekiyor.
Zaten bir kaç sene bebek düşünmüyoruz 3.sınıf öğrencisiyim ama okul uzayabilir :KK43: en fazla seneye ve yarım dönem daha sorun olmayacağını düşünüyorum bu sevgililik dönem
ben kesinlikle okul bitmeden önce evlenilmesine karşı olsam da evliyken okumakla bekarken okumak arasında zorluk açısından pek bir fark göremiyorum

çünkü eşi de bir ev arkadaşı gibi düşünüyorum. ev arkadaşınız nasıl evi temizliyor, yemek yapıyorsa eş de öyle olmalı. o ev ikinizin evi olduğu için işler ortak yapılmalı

tabi burda her hafta sonu aileme gidilecek-annemin babamın evini temizleyeceksin gibi saçma yaklaşımların da olmadığını düşünüyorum.

bu yüzden bekarken okumakla evliyken okumak arasında pek bir fark yok gibi geliyor bana.
belki de tecrübesiz olduğum için yanlış düşünüyorumdur, o da çok olası :)
:) niyeyse bende öyle düşünüyorum ama bana destek olacağını devamlı söylüyor ve güveniyorum da ona

acelen ne ki? ne gerek var?

hem evle hem okulla ilgilenmek, kv kp derdi çekmek, yok kaynım bize gelecek ama istemiyorum yok eşim annemelere göndermiyo yok ayh korunuyoduk hamile kaldım... bu tip şeylerle dolu bura. baba evinde rahatça okumak varken nedne hemen evlilik?

3.siniftasin zaten. Söz nişanlınii vs derken bu sene biter. Son sene kalır geriye sadece. Ama bence oKulunu bitir önce sonra evlenirsin acele etme.

Neden bu acele? Zaten seviyorsan ömrünü onunla geçireceksin. Bitir okulunu işine gir evlen ama okulla evlilik hayatı biraz zor bence. nişandı düğündü kınaydı ev döşemeydi vs vs derken gider bir yarım dönem, daha sonra da yeni evliyim eşimle vakit geçiremicek miyim diye kendi kendini yerken 1 dönem daha gider ardından evliliğe alışma tartışmaları başlar üzüldüm küstüm özür diledim haklıydım haksızdım derken 1 dönem daha gider yani bu şarttlarda 1.5 sene sürecek okulun eğer devam edersen 3 senede biter. Tabi bu benim fikrim çok farklı da olabilir her şey; hani dizi ve filmlerde gördüğümüz gerçek hayatta hiç karşılaşmadığımız kv, koca vs gibi;)

Acelen ne koca kaciyor mu? Okul bitsin ise gir oyle evlen.hem kararlarin daha mantikli olur.yoksa ilk sorunda pismanliklar başlar hep sen uzulursun

Üniversite öğrencisiyim evlenmeyi düşünüyorum fakat hem okul hem evlilik zor olacağını söylüyorlar sizcee nasıldır ??
niye acele ediyorsunuz?
ben olsam asla kendimi daha öğrenciyken böyle bir sorumluluk altına sokmam.
delimisin gez toz eğlen.
napacan erkenden evlenip te:))
herşey zamanında güzeldir.

Arkadasim iki yildir evli gecen donem bitirdi okulunu
Hatta devam okumak istiyo

Onun avantaji esinin ailesiyle yasiyo olmasi. Yani eve geliyo yemek hazir vs. Ha tek basina okuyan orneklerde var yapabilirsin. Esin destek ciktigi surece :)

Derdiniz sevişmekse sevişin de evlilik sadece sevişmek değil. Kızıyorum üniversite okuyan aklı başında insansın. Anne babanın dizi dibinde 2 yıl daha dur. Belki hayallerinin erkeği o değildir. Biraz büyü. 25 yaşında insanın fikirleri tam oturuyor.

Gerçekten çok merak ettim ne bu acele?

Hayatta bazı basamaklar vardır. Bizler bunları teker teker çıkmalıyız. Birkaç basamak atlamaya çalışanlar genelde tepe taklak düşer. Kimi sendeler kurtarır, çoğunluğu düşer ama atlamaya çalışanların mutlaka ayağı takılır. Herşey zamanında olursa güzel, sorunsuz olur.

evlendiktwn sonra üniversite bitti atandım .ama çok hırslıydım benim için olmazsa olmazdı kariyer

niye acele ediyorsunuz?
ben olsam asla kendimi daha öğrenciyken böyle bir sorumluluk altına sokmam.
delimisin gez toz eğlen.
napacan erkenden evlenip te:))
herşey zamanında güzeldir.
yani haklısın ama ben sevdiğim kişiyle heryeri gezip tozmak istiyorum bu da sevgiliyken mümkün olmuyor fazla :)

Back
X