- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 41
Merhaba öncelikle geçmiş olsunİnsan psikolojik olarak nasıl öksürebilir ki ciğerlerim cikicak nerdeyseumarım benimki de öyledir ve hemencecik geçer artık
Evliliği çok farklı hayal etmiştim şu an büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum sanırım o yüzdenAllah Allah daha yeni evlisin stres neden?
Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacakEvlilikle ilgili olumsuz inançlarınız vardır muhtemelen.Evli kadınlar hep hasta olur ya da evlilik eşittir hastalık gibi gibi bunlar çoğaltılabilir.Bir de bu hastalık süreci eşinizin sizle daha fazla ilgilenmesini sağlıyorsa öyle bir kazanç elde ediyor olabilirsiniz.Aile dizimi ya da theta healing gibi yöntemlerle bunları bulup dönüştürebilirsiniz.
BenKızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum
Neler yaşıyorsunuz ? Niçin bu kadar üzgünsünüz ? Burda bu kadar kadınız bir hal çaresi bulabiliriz belki.Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonumEvlilikle ilgili olumsuz inançlarınız vardır muhtemelen.Evli kadınlar hep hasta olur ya da evlilik eşittir hastalık gibi gibi bunlar çoğaltılabilir.Bir de bu hastalık süreci eşinizin sizle daha fazla ilgilenmesini sağlıyorsa öyle bir kazanç elde ediyor olabilirsiniz.Aile dizimi ya da theta healing gibi yöntemlerle bunları bulup dönüştürebilirsiniz.
Maddiyattan degil de yemek yapmayi, beslenme duzenini belki ögrenememiş olabileceginizi düşünmüstüm.Yeni evliyken birden bire asiri kilo almaya başlayan insanlar da gör
Merhaba öncelikle geçmiş olsun
Öksürük tabi ki stres kaynaklı olabilir .annem ve yakın arkadaşımın başına geldi çok şiddetli öksürük atakları oluyordu artık karın kasları ağrıyor nefesssiz kalıyorlardı.ciğerler temiz olunca doktor zaten stres kaynaklı deyip hafif bir antidepresan verdi bir süre kullanıp bıraktı şuan ikisi de rahatladı şükür tabi stres kaynaklarıyla yaşamaya da alıştılar mı deyim baş etmeyi öğrendiler desek daha doğru olur.
Yemekleri her zaman ben yapıyordum zaten yine yapıyorum o konuda sıkıntım yokMaddiyattan degil de yemek yapmayi, beslenme duzenini belki ögrenememiş olabileceginizi düşünmüstüm.Yeni evliyken birden bire asiri kilo almaya başlayan insanlar da gördüm bilmemekten kaynaklaniyor olabilir.
Böyle olumsuz düşünmeyin.Ben de evlendikten sonra hastalandım. Kesinlikle stresle alakalı. Yeni bir ortam,yeni ev,evlilik kolay değil açıkçası. Ben daha rahat hissetmeye başlayınca ağrılarım geçti. vücudunuz stres altında olduğu için hastalanıyorsunuz. Bir psikologa mı gorunseniz acaba? Rahatlamaniz şart.Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Psikolojim şu sıralar zaten bitmiş durumdaBağışıklık psikolojiden direkt etkileniyor
Yaşadığım eve de ısınamadım zaten kendimi rahat hissetmiyorum asla hep huzursuzumEv ne yazık ki bazı bünyeleri çok etkiliyor bende senin gibi oldum evimiz bahce dublexti sürekli rahatsızdım taşındık şuan Allaha şükür bitti mesela kapadokyada bana hiç yaramıyor tatile gittik oradada rahatsızlandım mağara oteldi ama beni aşırı derecede basıp etkiledi 2. Gün döndük
Bilmiyorum ama daha önce yaşadığım evde de yeni eşyalar alınmıştı ben bekarken yani hiç böyle olmadımYeni eşyalar özellikle halılar alerji yapıyor olabilir mi?
Evet dediğiniz gibi hiç rahat değilim sanki kendimi baskı altında hissediyorum özellikle esimin ailesi beni aşırı huzursuz ediyorBöyle olumsuz düşünmeyin.Ben de evlendikten sonra hastalandım. Kesinlikle stresle alakalı. Yeni bir ortam,yeni ev,evlilik kolay değil açıkçası. Ben daha rahat hissetmeye başlayınca ağrılarım geçti. vücudunuz stres altında olduğu için hastalanıyorsunuz. Bir psikologa mı gorunseniz acaba? Rahatlamaniz şart.
Run öyleydi değil mi? Annesi ona ilaç veriyordu falan. Oluyo böyle şeyler.Ben fazla film izleyen tayfadan olabilirim ama bir sure esinizin size hazirladigi hic bir seyi yemeyin icmeyin bari....
Run ne bilmiyorum. Ama benzer olaylari gercek hayat suc belgesellerinde ve haberlerde gormustum. Ufak bir ihtimal tabii, ama kaynak bir turlu bulunamiyorsa yemeyi kesmekte fayda var.Run öyleydi değil mi? Annesi ona ilaç veriyordu falan. Oluyo böyle şeyler.
Bilmiyorum ama daha önce yaşadığım evde de yeni eşyalar alınmıştı ben bekarken yani hiç böyle olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?