- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Ne icin okumak istiyorsunuz, calismak icin mi, bir hayat gorusu, vizyon icin mi? oncelikle buna karar vermek lazim.Merhaba hanımlar, 4 yıllık evliyim 22yasindayim liseyi evlendikten sonra bitirdim ama üniversite sınavına giremedim çünkü hamileydim ve dogumum o tarihe denk gelmişti. Sonraysa sürekli erteledim bilmiyorum belkide girsem bile kazanamiyacam içimde hep bir istek var bu yılda geçti çünkü sinava çok az kaldi ve bu kadar kısa sürede çalısamam bir yanimda bu saaten sonra girsen de kazansanda okulu bitirene kadar 28-29yasina giricem iş buldum filan diyene kadar da 31-32olucam bilmiyorum Çevrenizde var mı evlendikten sonra sınava girip kazanan okuyan okuyabilen belki banada umut olur...
Evlenirken okuyordum. İlk sene son dönem okulumu bitirdim. İlk sene işim gereği 15 gün evde 15 gün iş için şehir dışında oluyordum. 1 sene sonra oğlum oldu. Oğlum 5 yaşında ikinci ünv. Yazıldım. Oğlum kreşe gittiği sürede okuluma ağırlık verdim. Bu sürede 2 ameliyat. 1 yoğunbakım rahatsızlığı ve ikinci bebek için tüp bebek tedavisi görmeye başladım. Ünv. Son 6 dersim kaldı. Oğlum 6 yaşında ben 35 yaşındayım ikinciye hamileyim. Çalışmayı hiç bırakmadım. Kadın isterse herşeyi yapar.Merhaba hanımlar, 4 yıllık evliyim 22yasindayim liseyi evlendikten sonra bitirdim ama üniversite sınavına giremedim çünkü hamileydim ve dogumum o tarihe denk gelmişti. Sonraysa sürekli erteledim bilmiyorum belkide girsem bile kazanamiyacam içimde hep bir istek var bu yılda geçti çünkü sinava çok az kaldi ve bu kadar kısa sürede çalısamam bir yanimda bu saaten sonra girsen de kazansanda okulu bitirene kadar 28-29yasina giricem iş buldum filan diyene kadar da 31-32olucam bilmiyorum Çevrenizde var mı evlendikten sonra sınava girip kazanan okuyan okuyabilen belki banada umut olur...
Merhaba hanımlar, 4 yıllık evliyim 22yasindayim liseyi evlendikten sonra bitirdim ama üniversite sınavına giremedim çünkü hamileydim ve dogumum o tarihe denk gelmişti. Sonraysa sürekli erteledim bilmiyorum belkide girsem bile kazanamiyacam içimde hep bir istek var bu yılda geçti çünkü sinava çok az kaldi ve bu kadar kısa sürede çalısamam bir yanimda bu saaten sonra girsen de kazansanda okulu bitirene kadar 28-29yasina giricem iş buldum filan diyene kadar da 31-32olucam bilmiyorum Çevrenizde var mı evlendikten sonra sınava girip kazanan okuyan okuyabilen belki banada umut olur...
Merhaba hanımlar, 4 yıllık evliyim 22yasindayim liseyi evlendikten sonra bitirdim ama üniversite sınavına giremedim çünkü hamileydim ve dogumum o tarihe denk gelmişti. Sonraysa sürekli erteledim bilmiyorum belkide girsem bile kazanamiyacam içimde hep bir istek var bu yılda geçti çünkü sinava çok az kaldi ve bu kadar kısa sürede çalısamam bir yanimda bu saaten sonra girsen de kazansanda okulu bitirene kadar 28-29yasina giricem iş buldum filan diyene kadar da 31-32olucam bilmiyorum Çevrenizde var mı evlendikten sonra sınava girip kazanan okuyan okuyabilen belki banada umut olur...
Çevreye etrafa bakma sen canım kesinlikle çalış ve oku. Hayalini gerceklestir. Lafa söze bakma mis gibi de okursun calisirsin da.. 30 lu yaslar daha yolun başı.Merhaba hanımlar, 4 yıllık evliyim 22yasindayim liseyi evlendikten sonra bitirdim ama üniversite sınavına giremedim çünkü hamileydim ve dogumum o tarihe denk gelmişti. Sonraysa sürekli erteledim bilmiyorum belkide girsem bile kazanamiyacam içimde hep bir istek var bu yılda geçti çünkü sinava çok az kaldi ve bu kadar kısa sürede çalısamam bir yanimda bu saaten sonra girsen de kazansanda okulu bitirene kadar 28-29yasina giricem iş buldum filan diyene kadar da 31-32olucam bilmiyorum Çevrenizde var mı evlendikten sonra sınava girip kazanan okuyan okuyabilen belki banada umut olur...
2013 te 35 yalımda başladım. 5 yılda cift anadal yaptım. Gecen yıl bitti. Yüksek lisans düğğndüm tezi gözüm kesmediMerhaba hanımlar, 4 yıllık evliyim 22yasindayim liseyi evlendikten sonra bitirdim ama üniversite sınavına giremedim çünkü hamileydim ve dogumum o tarihe denk gelmişti. Sonraysa sürekli erteledim bilmiyorum belkide girsem bile kazanamiyacam içimde hep bir istek var bu yılda geçti çünkü sinava çok az kaldi ve bu kadar kısa sürede çalısamam bir yanimda bu saaten sonra girsen de kazansanda okulu bitirene kadar 28-29yasina giricem iş buldum filan diyene kadar da 31-32olucam bilmiyorum Çevrenizde var mı evlendikten sonra sınava girip kazanan okuyan okuyabilen belki banada umut olur...
Size kendi konumla cevap vereyim
Hiç pişman değilim. Bu arada 34 haftalık hamileyimKızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca 2016 da prematüre üçüzlerim doğdu okurken2013 te 35 yalımda başladım. 5 yılda cift anadal yaptım. Gecen yıl bitti. Yüksek lisans düğğndüm tezi gözüm kesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?