Evlendikten sonra ve çocuk olduktan sonra erkekler neden değişir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hdy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
25
0
36
İstanbul
Erkekler evlendikten sonra ve çocuk olduktan sonra neden değişir? Neden herşey ilk zamanlardaki gibi olmaz? Neden heyecan kalmaz? Oturup sohbet bile edemeyiz. Biz herşeyin ilk gün ki gibi olmasını isterken onlar neden istemezler? Sizde eşinizle bunları yaşıyormusunuz? Sizce bizim gibi olmamalarının sebebi ne?

hamilelikte alınan kilolar , çocuk olduktan sonra kendine özen gösterememe ve yorgun yatağa girme , rutin ev işeri ve rutin çocuk bakımı
masrafların çoğalmasıyla azalan sosyal faaliyetler ve gerilen pskoloji
yani annemin evinde sabah kalkar kahvaltımı yapar biraz ortalığı toplar bazen yemek yapar sonra duş alır kuaföre gider eşimle buluşurduk.
şimdi kahvalltıyı hazırla çocuğu doyur altını üstünü değiş oyuncaklara sat gel yemeği yap sofrayı topla makınayı boşalt kirlileri diz
çamaşırı makinaya at kuruyanları topla ütülenecekleri ütüle gel tekrar çocuğunu doyur uyut koş evi süpür paspası yap oyuncakları topla vs...........................................................
adam gelsin yorgun argın eşofmanlı saçları fönsüz kadınla.......

tabi bide hastalık var doğumun lohusalığın aşermen kusmaların.

Son düzenleme:

Canım ilk zamanlar tamam ama bu geçici bir dönem. Ben eski halime döndüm ama kocam eski haline dönemedi. Sırf muhabbet edelim diye akşam bir tane sigara içiyorum o ara oturuyoz iki çift laf konuşuyoruz. Sonrasında hemen salona dönüyor. Birgün dedim ya bu ne muhabbet edemiyoruz artık mutfağı toparlıyayım yanımda kal konuşalım. Tepemde duruyor hadi git dememi bekliyor. Bende git hadi dedim. Kızmayayım diye aşkım ya yorgunum işte içerde uzanayım ben falan. Bende çalışıyorum geliyorum çocukla uğraşıyorum iş yapıyorum ama ona vakitte ayırıyorum.

Evlendikten sonra ve çocuk olduktan sonra deyince bunları yazdım sonradanda çok bulunan bişi olduğundan değerini kaybediyosun işte

biz evleneli 1.5yıl oldu.daha çocuk düşünmüyoruz.öyleyken eşim ilk zamanlarki gibi deil sebebi artık elde etmiş olmanın verdiği rahatlık sürekli birlikte olmak birbirini özlememek olabilir diye düşünüyorum

Flört aşamasında karakter ayarlarını kişiselleştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "Türk erkeği" denir.

:)))))

Flört aşamasında karakter ayarlarını kişiselleştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "Türk erkeği" denir.

:)))))

doğru söze ne denir.aslında bizde de hata var ama ne yapalım ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz

Ahh bir anlasam!!! ben aylardır buna çare arıyorum dokuz aylık bebeğim var ve hamilelikde başladı bizim kopukluk dört yıllık evliyiz her şey bitti ben çabalıyorum çabalıyorum karşılığını göremeyince sinirleniyorum bağırıyorum mutsuz aksi sürekli ağlayan bir insanım artık 9 ay hamilelik 9 ayda sonrası bir buçuk senedir eşim bana farklı davranıyor işin kötüsü asla kabul etmiyor bakımsızsın diyemez çok kilom da yok yani vermek istiyorum biraz bakımlı da dolaştım ilgide gösterdim nafile aldatıyor olsa derdi bu diyeceğim ama aldatmıyor eminim yani, varsa yoksa bebeğimiz önceden akşama kadar kırk kere sarılıp öpen adam sadece bebeğimizle ilgileniyor ben demeden asla bana yaklaşmaz ve tepkimi de çocukça bulur... ben ne yapayım bu adama?

canım kendinde eksiklik arama. hepimizin başına gelen şeyler. benimde 9 aylık bebeğim var:) evet bizim istediğimiz gibi olamıyor eşlerimiz, söylendiğimizde de sadece o gün normal oluyor ertesi gün yine tık yok. Biz kadınlar bunu çözemiycez galiba:) Erkeklere mi sorsak neden böyleler herkes fikrini yazsa:)

Ben eşime çok sordum çok konuştum anlamadı yazdım bile ama yok ona göre biz normalmişiz,çığlıklarımı ne zaman duyacaksın diye defalarca söyledim,kendimde kusur aramayıp napıcam ona göre benim tedavi olmam lazım sinirimi o kadar bozdu ki bebeğime sinirleniyorum onun yüzünden tabi o zaman aramız daha çok açılıyor

Aynı sıkıntıyı şimdi ben yaşıyorum siz bu yzıyı yazalı üç yıl olmuş gecti mi düzeldi mi eşiniz ben kendimi sorguluyorum artık çok kötüyüm eşim beni görmüyor sanki sürekli beni tersliyor gibi geliyor hiç ilgilenmiyor beş aylık bebeğimiz var akşam gelince beş on dakika onunla oynuyor sonra tv telefon elinde umrunda değilim çoğu gece yanıma bile gelmiyor tv nin karsında uyuyor çok bunaldım çok doluyum

Eskiden aynı yatakta uyumanin hayalini kurarken şimdi her gece aynı yatakta yatiyosunuz hayalini kurduğunuz şeyler gerçekleşiyor ve daha sonra siradanlasiyo özlem yok her gün beraber aynı evdesiniz kadınlarda degisiyo mesela nisanliyken gunaydin mesaji atmadi diye bile trip atan kadin beraber uyandigi adama gunaydin demekten acizlesiyo geniş bir konu bu yani daha coookkk sebepleri var ama hayatın gerçeği bu evlilik böyle bişey filmlerdeki gibi hep cicim canım balımlarla gecmiyo hayat önemli olan saygıyı kaybetmemek çünkü sevgi saygının bir parçasıdır saygıyı bitirmek sevgiyide öldürmek anlamına gelir evlilik aşkı olduruyo diyorlar aslında ilk bastaki aşk dedikleri şey heyecan tutku özlem istek kurulan hayaller bilmem neler işte sonra evleniyor kurduğu hayaller yariyariya gerçekleşiyor özlem yok heyecan zaten yok insan aynı evdeki insan için neden heyecanlansinki sonra aşk öldü yok öyle bişey bunların bitmesi o kadar dogal biseyki çünkü yerlerini daha güçlü duygular alıyo sevgi sadakat hoşgörü birbirine destek verme ruhu saygı paylaşmak bunlarda aşkın bir parçasıdır ben aşkın öldüğünü inanmiyorum

Eğer ilk bastaki heyecanı hep yaşamak istiyorsanız şoför bir koca bulun benim eşim tır şoförü her gidisinde ayrı bir özlem her gelişinde ayrı bi heyecan tutku sürekli mesajlasmalar foto atmalar ...... kavga etmek için sebep bile bulamıyoruz çünkü o eve geldiğinde onunla geçen zamanı nasıl daha dolu gecirebilirim diye yapmadığım maymunluk kalmiyo

Off çok sinir bozucu bir durum, nerdee birde bir bebeğimiz daha oldu, niye yaptın dersen bebek yapım aşamasında iyiydi hamile kalana kadar, beni damızlık gibi görüyor sanırım sorununuz kronikleşmeden kemikleşmeden çözmeye bakın, mutlaka eşiniz bir sebep söylemıştir, keşke derman olabilsem size

ülkemiz ahlak(!) zihniyeti sebebi ile flört zamanı cafelerde süslü püslü giyinip görüşülür.. maksimum el ele tutulup sinemaya gidilir. 10 sene de sevgili olsanız bir tatil bile paylaşılmaz ki zinhar günahtır.. dolayısıyla o adamlar da o kadınlar da doğru tanınmadığı için evlendikten sonra farklı huy sergilerler.. çünkü birbirlerini tanımazlar..
sizin için doğru yanlış bilemem.. benim görüşüm bu.. ben eşimle 5 sene sevgili idim.. beraber tatile de gittik, o şehir dışında göreve gittiğinde yanına da gittim beraber de kaldık.. beraber para harcamak için kese de yaptık ve birbirimizden sadece ortak bi hayat bekledik.. aptal saptal romantikcilik oyunları oynamadım..
ve ben evlendiğim günden beri allahıma çok şükür ilk günkü adam ile beraberim bir gram bile olumsuz yönde değişmedi.. beraber geliştik olgunlaştık çok şükür günden güne daha da mutlu giden bir evliliğimiz ve bir bebeğimiz var..
biz de yoruluyoruz, bizim de suratsız günlerimiz oluyor, tartışmalarımız, huzursuzluklarımız hepsi oluyor..
evlilik tam puanı 10 derseniz bizim 7 puanlık bir evliliğimiz vardır ve bence bu oldukça ideal..
demem o ki tanımadığınız adamlarla sadece aşık olduğunuz için evleniyorsunuz. bebek olduğunda zaten kendinizi çocuklarınıza adıyorsunuz.. o evlilik de monoton ve sıkıcı bir hal alıyor adamlar da daralıyor siz de daralıyorsunuz olay bence bu...

kaya çilingiroğlu geçen demiş,iki ecliliğimde çocuk olduktan sonra bitti,kadınlar çocuk doğurduktan sonra başka biri oluyor,gibi gibi birşeyler yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…