hamilelikte alınan kilolar , çocuk olduktan sonra kendine özen gösterememe ve yorgun yatağa girme , rutin ev işeri ve rutin çocuk bakımı
masrafların çoğalmasıyla azalan sosyal faaliyetler ve gerilen pskoloji
yani annemin evinde sabah kalkar kahvaltımı yapar biraz ortalığı toplar bazen yemek yapar sonra duş alır kuaföre gider eşimle buluşurduk.
şimdi kahvalltıyı hazırla çocuğu doyur altını üstünü değiş oyuncaklara sat gel yemeği yap sofrayı topla makınayı boşalt kirlileri diz
çamaşırı makinaya at kuruyanları topla ütülenecekleri ütüle gel tekrar çocuğunu doyur uyut koş evi süpür paspası yap oyuncakları topla vs...........................................................
adam gelsin yorgun argın eşofmanlı saçları fönsüz kadınla.......
tabi bide hastalık var doğumun lohusalığın aşermen kusmaların.
Flört aşamasında karakter ayarlarını kişiselleştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "Türk erkeği" denir.
:)))))
Ahh bir anlasam!!! ben aylardır buna çare arıyorum dokuz aylık bebeğim var ve hamilelikde başladı bizim kopukluk dört yıllık evliyiz her şey bitti ben çabalıyorum çabalıyorum karşılığını göremeyince sinirleniyorum bağırıyorum mutsuz aksi sürekli ağlayan bir insanım artık 9 ay hamilelik 9 ayda sonrası bir buçuk senedir eşim bana farklı davranıyor işin kötüsü asla kabul etmiyor bakımsızsın diyemez çok kilom da yok yani vermek istiyorum biraz bakımlı da dolaştım ilgide gösterdim nafile aldatıyor olsa derdi bu diyeceğim ama aldatmıyor eminim yani, varsa yoksa bebeğimiz önceden akşama kadar kırk kere sarılıp öpen adam sadece bebeğimizle ilgileniyor ben demeden asla bana yaklaşmaz ve tepkimi de çocukça bulur... ben ne yapayım bu adama?
canım kendinde eksiklik arama. hepimizin başına gelen şeyler. benimde 9 aylık bebeğim var:) evet bizim istediğimiz gibi olamıyor eşlerimiz, söylendiğimizde de sadece o gün normal oluyor ertesi gün yine tık yok. Biz kadınlar bunu çözemiycez galiba:) Erkeklere mi sorsak neden böyleler herkes fikrini yazsa:)
Aynı sıkıntıyı şimdi ben yaşıyorum siz bu yzıyı yazalı üç yıl olmuş gecti mi düzeldi mi eşiniz ben kendimi sorguluyorum artık çok kötüyüm eşim beni görmüyor sanki sürekli beni tersliyor gibi geliyor hiç ilgilenmiyor beş aylık bebeğimiz var akşam gelince beş on dakika onunla oynuyor sonra tv telefon elinde umrunda değilim çoğu gece yanıma bile gelmiyor tv nin karsında uyuyor çok bunaldım çok doluyumAhh bir anlasam!!! ben aylardır buna çare arıyorum dokuz aylık bebeğim var ve hamilelikde başladı bizim kopukluk dört yıllık evliyiz her şey bitti ben çabalıyorum çabalıyorum karşılığını göremeyince sinirleniyorum bağırıyorum mutsuz aksi sürekli ağlayan bir insanım artık 9 ay hamilelik 9 ayda sonrası bir buçuk senedir eşim bana farklı davranıyor işin kötüsü asla kabul etmiyor bakımsızsın diyemez çok kilom da yok yani vermek istiyorum biraz bakımlı da dolaştım ilgide gösterdim nafile aldatıyor olsa derdi bu diyeceğim ama aldatmıyor eminim yani, varsa yoksa bebeğimiz önceden akşama kadar kırk kere sarılıp öpen adam sadece bebeğimizle ilgileniyor ben demeden asla bana yaklaşmaz ve tepkimi de çocukça bulur... ben ne yapayım bu adama?
Off çok sinir bozucu bir durum, nerdee birde bir bebeğimiz daha oldu, niye yaptın dersen bebek yapım aşamasında iyiydiAynı sıkıntıyı şimdi ben yaşıyorum siz bu yzıyı yazalı üç yıl olmuş gecti mi düzeldi mi eşiniz ben kendimi sorguluyorum artık çok kötüyüm eşim beni görmüyor sanki sürekli beni tersliyor gibi geliyor hiç ilgilenmiyor beş aylık bebeğimiz var akşam gelince beş on dakika onunla oynuyor sonra tv telefon elinde umrunda değilim çoğu gece yanıma bile gelmiyor tv nin karsında uyuyor çok bunaldım çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?