• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra....?

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kızlar selam
Farklı görğşlere ihtiyacım var.riyke tanıştırıldım bundan 1 yıl önce bişi hissedemediğim için sans vermedim.cevremden tepkı aldım bu konyda hemen mestirip atmaman gerekiyomuş.o zamanlar tabi.bu kişi son derece kibar 3 dil biliyor yurtdısında calışmış şimdi türkiyede yabancı bir firmada calısıyor.anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.yeniden aklıma soktu cevremdekiler.öünkü gecenlerde yine beni aradı.bişi hissedemediğiniz birini evlenince sevebilir misiniz?

benzer bir durumum var ben cesaret edemiyorum ilişkiye bile...
kaç yıldır yalnız poff acım depreşti yine..
yapmayın bence bilmiyorum ...ama şans verebilirsiniz
hemen evlilik olacak diye bir şart yok..

Sadece 1 kez mi görüştünüz yoksa onu tanimaya yetecek kadar görüştünüz mü

Neden 3 ayri konu actiniz ki?
Konunuzu da pek anlayamadim. Daha aciklayici bir dille yazsaydiniz keşke. ..

Hatalardan konuya odaklanamadim o_O

Ama anladigim kadariyla sen bu kisiyle görüsmek istiyosun ki aklina takilmis. Bi görüs, konus istersen. Belki biseyler hissedersin zamanla.

evliliği bu kadar hafife alamıyorum :KK43:
bir şey hissedemediğim biriyle de bir kaç saat bile geçirmek istemem.
Fikriniz değişir sizin belki tanıyın ama saydıklarınızla sınırlı kalmasın bildikleriniz.

bu elektrik masalını uyduranlar da yerin dibine batsın, belki tanıyacak sevecek ve elini bir an bile bırakamayacaksınız, belki tanıyıp adını bile bir daha duymak istemeyceksiniz.

Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladım

Cok kibar oluşu kültürlü oluşu beni çekiyor.evlenince aynı evdesiniz seveceksin diyorlar.evlilik huzurlu mutlu sizi incitmeyecek biriyle güzeldir diye düşünmeye basladım

İnsan tanımadığı birine bişey hissedemez zaten. İki kez görüşmekle de tanıyamaz insan karşısındakini.

Sizin de aklınız kalmış belli ki, tanımayı deneyin. Olmazsa evlenmek zorunda değilsiniz.

bence kita_kitta nın dediği gibi birkaç kez daha görüşün..deneyin...
bir şey kaybetmezsiniz

Aşk, heyecan, tutku, kalp çarpıntısı da lazım yahu.
Eşimde ben ilk dans eder gibi çatal bıçak kullanışından etkilenmiştim, çok kültürlü, entel, bilgili ve araştırmacıydı.
4 yıllık evliyim; eşim salatayı bile kaşıkla yer, 4 yılda bir tek kitap bile almadı/benim aldıklarımı da okumadı, zıplayarak gaz çıkarıp, göbek deliğinde de pamuk biriktirebiliyor.
Ama ben bu adama aşık olup evlendim, bende kredisi var.

Demem o ki; sırf 3 dil biliyor ve kültürlü diye kendinizi zorlamayın, bu yolun hastalığı var, yaşlılığı var, tırtışması var, kelliği var, şişmanlığı var, gazı var, yünü var, tüyü var. O adamı tüm bu şablonlar içinde "ıyyy" demeden, gülümseyerek düşünebiliyorsanız, bir şans verin yoksa boşa risk almayın derim ben.

7 yıllık evliyim .. Sağlıklı bir evlilik için ,Tecrübelerim derki ; Aşk+arkadaşlık +kafayapısıuyuşması +temel ihtiyaçları teminedecek kadar maddiyat .
Muhakkak olması lazım .binanın 4 kolonu gibi düşün , yıkılmazda hasarlı olur , ağır hasarlı olur , ev görünümü vardır ama oturulamaz raporludur .gibi gibi ...

şu 3 dil bilmesinin evliliğe getirisini de bir açıklayın bu arada, siz de aynı dilleri biliyorsanız tamam da.
bildiği dillerin konuşulduğu yerlere gittiğinizde o zorluk çekmeyecek? size mi öğretecek?, şu anki işinden ayrılırsa getirisi mi olacak? ne olacak yani? 3 dil bilen eşiniz atıyorum yalancının tekiyse ne kıymeti var? kriterlerinizi biraz daha gözden geçirin. Kocam 3 dilde kaba davranabiliyor ama oysaki evlenmeden önce kibardı diye üzülmeyin, canınızı sıktığında geriye hala övebileceğiniz özellikler olarak neler kalır bir insanda, onlara daha fazla dikkat edin.

şu 3 dil bilmesinin evliliğe getirisini de bir açıklayın bu arada, siz de aynı dilleri biliyorsanız tamam da.
bildiği dillerin konuşulduğu yerlere gittiğinizde o zorluk çekmeyecek? size mi öğretecek?, şu anki işinden ayrılırsa getirisi mi olacak? ne olacak yani? 3 dil bilen eşiniz atıyorum yalancının tekiyse ne kıymeti var? kriterlerinizi biraz daha gözden geçirin. Kocam 3 dilde kaba davranabiliyor ama oysaki evlenmeden önce kibardı diye üzülmeyin, canınızı sıktığında geriye hala övebileceğiniz özellikler olarak neler kalır bir insanda, onlara daha fazla dikkat edin.
bir espri vardı kaç dil bilirse o kadar dil bilir ay beceremedim sanırım
aman erkekler kendi aralarında yapıp gülüyorlar
galiba tam anlamamışım şu an çok gülüyorum saflığıma yine evet ahahaha:KK70: neyse :p:p

Back
X