Sakın diyeyim yapma bunu kendine. Ben ettim sen etme.. ben de Annem coookkk Israr etti diye sans verdim, egitimli, zarif, kibar duruyordu, ogretim uyesiydi, bana yumusacik davraniyordu.. beni kirmamak icin hep diken uzerindeydi, her bulusmamiza gullerle , ciceklerle geldi.. dedim tamam yaa budur, annem de Israr ediyor, bir bildigi vardir dedim.. tanistiktan 3 ay sonra nisan, 4 ay sonra dugun oldu.. o kibar Adam mi kaldi saniyorsun..... Her gun ses kayit cihazziyla evi dinledi, kapilari bantlayip cikti evden ameeikada hem de, kimseyi tanimadigim bir ulkede.. kiskanclik krizleriyle direksiyon basinda yol ortasinda hungur hungur agladi beni aldatmazsin degil mi diye diye... 23 yasindaydim evlendigimde, esim de 30 yasindaydi.. iki senelik evliyiz, bir de kizimiz var.. annemi affedemiyorum bu kadar israrla evlendirdi beni.. ama anneme hic Belli edemedim onu affedemedigimi.. annemin yuzune guluyorum ama icten ice nefret ediyorum.. o yapti, Anne olmaz dedim, azarladi, Anne bana gore biri degil dedim, kavga etti... Ben de dedim ki madem oyle, annem birsey biliyordur dedim.. kibarliktan eser Yok simdi...