Evlendikten sonra....?

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kızlar selam
Farklı görğşlere ihtiyacım var.riyke tanıştırıldım bundan 1 yıl önce bişi hissedemediğim için sans vermedim.cevremden tepkı aldım bu konyda hemen mestirip atmaman gerekiyomuş.o zamanlar tabi.bu kişi son derece kibar 3 dil biliyor yurtdısında calışmış şimdi türkiyede yabancı bir firmada calısıyor.anne babası hayatta degıl.bir ablası var ve evli.yeniden aklıma soktu cevremdekiler.öünkü gecenlerde yine beni aradı.bişi hissedemediğiniz birini evlenince sevebilir misiniz?

yanında gulyabani gibi durmuyosa,yürü gitsin aşkından ölenleride görüyoruz evlendikten sonra hepsi aynı odun..

Bence sevmediğiniz bir insanla evlenmeyin ama bu çocukla görüşmeniz demek hemen evlenmeniz demek değil ki. Baktınız elektrik alamıyorsunuz bunu kibarca söylersiniz. Evlenince bu adamla sevişeceksiniz. Kavgalar edeceksiniz, en bakımsız halini göreceksiniz, bunlar sevmediğiniz bir insanla batabilir.

Bişey hissetmek için o kişiye fırsat vermeden bunu düşünme diyeceğim ama tanıştırıldığında ne kadar görüştün?

bence sevmeden evlilik azap
sevmediğim birine hayatımı adayamam..
evlenince belki sevebilirsin
ama ya sevemezsen ?

Ben eşimle severek evlendim evlendikten sonra dahada çok sevmeye başladım. Yani demek istedigim evet sever insan ama severek evlenmek gibisi yok tabi. ..

Bir şey hissedemediğim birini evlenince sevebilir miyim bilmem ama sevmeden evlenmeyeceğim kesin...

Aşk değil anlaşmak beraber eğlenmek önemli. Aşk btiyor anlaşmak eğlenmek kalıyor geriye..

Para için evlenmeyi planlıyorsun ve sonra sevebilir miyim diye kk ya soruyorsun
Parayı seversin de kocayı sever misin bilemedim

statü sahibi kültürlü insanlar her zaman şansı hakeder bence.. çalışkan insaları her zaman çekici bulmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…