- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.119
- 798
O mezarlık hepimizin zihninde yer etmiş nasıl bir karabasansa![]()
Bu kadar da olmaz dedigimiz ne varsa okudugumuz icin unutamiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O mezarlık hepimizin zihninde yer etmiş nasıl bir karabasansa![]()
Acaba bana takı takmadılar tribide attımı
Ay ben de gidip okiyim bari ne ediyim jxjxjdjBu kadar da olmaz dedigimiz ne varsa okudugumuz icin unutamiyoruz![]()
He ya bide avrupadaydılar asdfffAjsusuhs boyle konu vardi. 3 sene sonra dugun yapmışlar. Adam demis ki senin ailen bana az taki takti ahhahahshwgags
link at hatrlatma okuması yaoayım bende asdffAy ben de gidip okiyim bari ne ediyim jxjxjdj
He ya bide avrupadaydılar asdfff
link at hatrlatma okuması yaoayım bende asdff
Artk roller değişiyor asdffAaaa o kismi kacirmisim. Adam bana verdiği deger bu kadar mi gibi bisey dmeisti onu hic unutmicam ajshhaahdua buraua bi kadin konu acip bana 3 bilezik taktilar, deger vermiyolar dese yerin dibine sokup ustune toprak atarlar. Elin adaminin gozu acilmis, kadınların taktiklerini uygulamaya baslamis ajshs
Of of işiniz çok zor. Bu kafada bu cümleler böylesi bir savunma çabası ... Bu kadar değil ama bende de buna benzer bir durum var. Ama sizin ki baya ağır konusmus. İnsanın psikolojisi bozuluyor bu durumda. Allah sabır versin. Tabi bana da..Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Kızz smdi baktm mezarlk konusunda da hep utandı mahcup oldu diye diye bi hal olmustu. Artk mahcupta olmuyo gömüyo direkt ayıdan bozma öküzNişanlım neden boyle
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski...www.kadinlarkulubu.com
Ev bakmaya giderken su kosede de birine gorucu geldiydik diye anlqtiyomus nişanlisi hxhxhx
Kızz smdi baktm mezarlk konusunda da hep utandı mahcup oldu diye diye bi hal olmustu. Artk mahcupta olmuyo gömüyo direkt ayıdan bozma öküz
Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Hem iftira atıp uydurdular bide kardeşini savunuyor ona rağmen ben bişey demedim seni gömer diyor bende onu gömerim
Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
abla iyi misin sabahtan beri aynı şeyleri yazıyorsun? kardeşini senden önde tutuyormuş işte anladıkGörümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem var
Bunlar tam birbrne göre zaten adamınkendi akladı banada biz iyiyiz gezdk btün gün dedi hattaYa utanacak olan adam mezarliga gitmedne once aciklamasini yapardi. Spontane olaylar gelisebilir insan hayatinda. Adam Yakalaninca utanmis, yakalanmasa sorun yoktu
O öyle konularnda aynı seyleri yazıyo bi kerede anladıgımıza ikna edemedik aylardır. Evlenmemeye edemediğimz gbiabla iyi misin sabahtan beri aynı şeyleri yazıyorsun? kardeşini senden önde tutuyormuş işte anladık
Bunlar tam birbrne göre zaten adamınkendi akladı banada biz iyiyiz gezdk btün gün dedi hattaayyh
Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Sorun bizde bence asdfgSusyyssya sorun bizde herhalde. herkes sac bas yolup 1 saat sonra aksama kadar geziyor ahshshsg
Bu neeee Allah'ım gülmemem lazım gülmemem lazımmmmNişanlım neden boyle
Arkadaşlar dün nişanlımla gorustuk halı baktık sonra dönüşte eve giderken kaynanam köşede evi gösterdi durun kart vereyim dedi beklerken evi gösterdi buraya görücüye geldik dedi bnde kızdım düğüne bir hafta hala gorucuden baksediyosun ayıp dedim böyle şeylerden bahsetmedi çok saçma bnde eski...www.kadinlarkulubu.com
Ev bakmaya giderken su kosede de birine gorucu geldiydik diye anlqtiyomus nişanlisi hxhxhx