- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
İyi cesaretlisiniz.İnsallah kurtulursunuz.3 aylik evliyim var evet çekişmeli oluyormus davayı açtım suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi cesaretlisiniz.İnsallah kurtulursunuz.3 aylik evliyim var evet çekişmeli oluyormus davayı açtım suan
İnşallahİyi cesaretlisiniz.İnsallah kurtulursunuz.
Bossnm davası actimbarışırsınız ya.. daha buradayız biz
Ne barışması.bosanma davası actimGeçmiş olsun.
Umarım aklınız başınıza gelmiştir de barışmaya filan kalkmazsınız.
Davayı bn açtım bittiZararın neresinden dönsen kârdır diyeceğim ama bence sen bu kadarcık zararla boşanmazsın. Çilen mübarek olsun.
SeniYine kimleri kınalıyon
Bu kadar değildi sonra igrenclesti boşanma davasini açtım.bosanalim dedi acamadin[\
Ya bu erkeklere ne oluyor ? Kadınlardan aşırı bir beklenti her konu da beklentiler... Çalışsın yüksek maaş alsın ohhh başka emrin. İngiliz prensi misin?
Erkeklerin yapması gerekeni de kadınlara yükleyin ohhh.. Bence çocuk dışında kadınların artık pek ihtiyacı kalmadı gibi seksüellik dışında erkeklere. Bu ne biçim bir düzene evrildi dünya.
Sevmemişse neden evlenmiş iğrenç yaratık. Herşey bahane. Evlenme motivasyonu neydi acaba birine nispet mi?
Sizde de çok hata var. Her insan hisseder sevilmediğini.
Yoo nişanlıyken belliydi bir cacık olamayacağı.Bu kadar değildi sonra igrenclesti boşanma davasini açtım.bosanalim dedi acamadin
Bu kadar değildi sonra igrenclesti boşanma davasini açtım.bosanalim dedi acamadin
3 hafta oldu hiç yazmadi davada acmiyorHayırlısı olsun kurtulun.![]()
Belliydi evt 3 hafta oldu hiç yazmadi bana bnce beni sevmiyorYoo nişanlıyken belliydi bir cacık olamayacağı.
Sence mi? Sencesi mi kaldı bu işin? Açık açık söylemiş. Zaten sevmiyordu. Belki de aile zoruyla evlendi. Boşa gitsin.Belliydi evt 3 hafta oldu hiç yazmadi bana bnce beni sevmiyor
Ne barışması 3 hafta oldu yazmadi için bigun dava actimGeçmiş olsun.
Umarım aklınız başınıza gelmiştir de barışmaya filan kalkmazsınız.
Davayı açtım eline ulaşmamış bu kadar istekli dava niye açamıyorSence mi? Sencesi mi kaldı bu işin? Açık açık söylemiş. Zaten sevmiyordu. Belki de aile zoruyla evlendi. Boşa gitsin.
Sence düşünmen gereken neden dava açmadığı mı? Bir an önce boşanmaya bak. Çok saygısız.Davayı açtım eline ulaşmamış bu kadar istekli dava niye açamıyor
HaklisinSence düşünmen gereken neden dava açmadığı mı? Bir an önce boşanmaya bak. Çok saygısız.
3 hafta oldu hiç yazmadi davada acmiyor
İnşallahHayırlısı olsun kurtulun.![]()