Hanfendi sarhoş musun? Eşine dedim diye bir yorum daha attım.![]()
Dogal hali bu takilmayin. Bir de durup durup ayni mesjlari alintilamak gibi bir huyu vardir :) gelip sinirini atsin sevaptir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanfendi sarhoş musun? Eşine dedim diye bir yorum daha attım.![]()
Davayı bn açtım yakamdan düşmesi icin
Bir aydır ses soluk yok ben boşanma davası actim
Kendi haline birakilmasi gereken türden sadece.Hanfendi sarhoş musun? Eşine dedim diye bir yorum daha attım.![]()
Sen Rockavril'i ne sandınKendi haline birakilmasi gereken türden sadece.
Dogal hali bu takilmayin. Bir de durup durup ayni mesjlari alintilamak gibi bir huyu vardir :) gelip sinirini atsin sevaptir![]()
Davayı bn açtım yakamdan düşmesi icin
Şaşırdım kaldım. İyiliğine söylenen şeyi de ters anlıyor valla daha yorum yapar mıyım meçhul.adam bile iletişimi kesmiş.
Evlenmeden cok once daha ortada bu koca yokken de boyleydi. Diyorum ya normal hali bu. Bozuk plak gibi atar yapiyor sadece cunku o atari sadece burada yapabiliyor hic takilmayin.
Bol libidolu bi abi vardı sırf adam öpmeye kalktı diye harcamayacaktı onu. Öpmeyenin durumu bu.Evlenmeden cok once daha ortada bu koca yokken de boyleydi. Diyorum ya normal hali bu. Bozuk plak gibi atar yapiyor sadece cunku o atari sadece burada yapabiliyor hic takilmayin.
Bol libidolu bi abi vardı sırf adam öpmeye kalktı diye harcamayacaktı onu. Öpmeyenin durumu bu.![]()
Erkolar zaten genel anlamda sıkıntılı, bari azcık muhabbetli olsun, bak o kadar ağlıyorlar kocam isteksiz diye burda.Ay o konuda neler demisti hatirladin mibiri ile de sadece tenhalarda gorusmek istemisti sonra adama sapik muamelesi yapmisti
bakti evlenecek biri cikti hemen atladi. Bir suru konu acti herkes dil doktu ne dinledi, ne anlamaya calisti cunku sadece evlilige odaklanmisti. Zaten genel bir algi sorunu var iyice dagildi. Oysa bu evlilikte ikisi de cok uyumluydu uzuldum ben cunku bunlar bosanirsa ikisi de baskalarinin basini yakacak.
Erkolar zaten genel anlamda sıkıntılı, bari azcık muhabbetli olsun, bak o kadar ağlıyorlar kocam isteksiz diye burda.![]()
Sen kına yak asıl...Dogal hali bu takilmayin. Bir de durup durup ayni mesjlari alintilamak gibi bir huyu vardir :) gelip sinirini atsin sevaptir![]()
Catarim doğru düzgün anlat ozmnAaa yorumu adam gibi oku eşine diyorum onuiyi dileklerimin hepsini geri aldım ne yaşasan hak edersin sen bu kafayla bebek gibiyim valla nazarlardan korusun Allah
kocanın umrunda olsan bari. Bana çatıyor nerenle okuduysan.
Sen kendine bak adamı zivanadan çıkartıyorsunuzÜstüne başka şeyler konuştuğumuz, eskide kalan yorumumu niye alıntılayıp cevaplıyorsundurup durup geliyolar sana galiba?
Şu üslubun da berbat ötesi, millete atarlanıp kendini komik duruma düşürme artık. Anladık, sen açtın davayı.
Sen kına yak asıl...
Hanımefendinin kurduğu cümleyi 3. Sınıf bir öğrenci bile anlayabılırCatarim doğru düzgün anlat ozmn
Catarim doğru düzgün anlat ozmn