Evlendim 2 ayda bitti

🤣🤣 hee ondan ondan altyazı geç bizde seni anlamıyoruz. Hamile kalmayı dört gözle beklemişsin Allah işte vermemiş bu evliliğe yazık günah 👊 iyi niyet yok sana artık. Zaten iyi niyetli bile baksam çocuğa acırım.
Kime istiyorsan ona aci

Tanımam etmem.seni iyi olsan ne kötü olsan ne

Konu açma motivasyonunu neye borçlusun da tanımadığın binlerce insana konu açarsın burda hanımefendi? yorumlar geldiğin de kişiye değil yoruma takılman gerekiyor zaten Baştan beri yorumlarımı tersten okuyorsun birkere neden iyi niyetli kalayım saygı anlamında demiştim esasen de neyse 😂
Okuduklarını zerre anlamadığına artık eminim. Boşa yazdım neyse alıntılamazsan sevinirim. 😂

Konu açma motivasyonunu neye borçlusun da tanımadığın binlerce insana konu açarsın burda hanımefendi? yorumlar geldiğin de kişiye değil yoruma takılman gerekiyor zaten Baştan beri yorumlarımı tersten okuyorsun birkere neden iyi niyetli kalayım saygı anlamında demiştim esasen de neyse 😂
Okuduklarını zerre anlamadığına artık eminim. Boşa yazdım neyse alıntılamazsan sevinirim. 😂
Sn bnm için lütfen bişey yazma

Kaba tavrı hiç hoşuma gitmedi ben üzülüyordum ama iyi dileklerimi geri alıyorum dedim şimdi diğer yorumları okuyunca gereksiz iyi niyetli yaklaşmışım onu anlıyorum.Zaman ayıran çözümcül insana yaklaşımı buysa hayatında ki insanları bilemedim.
İnsan bir sinirlerim bozuldu kusura bakma der emir kipli yine kaba konuşuyor ne denilebilir ki saygı göstermeden saygı beklenmez. 🫠
Sen çok mu saygilisin

Olur canim

Back
X