Evlendim çevrem yok

Monny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
722
1.478
113
Başliktandan anlasildigi üzere evlendim geldim ailem ve arkadaslarim çok uzakta.Kimse yok,ankarada olan varsa tanışmak isterim hic ortamım yok apartmandakiler yüzümüze bile bakmiyorlar sevecen davransam ortam yapmaya çalışsam bile yok yok yok.Isimde yok evde kos kos oturmak canıma yetti iş arıyorum onuda bulamıyorum işin kötüsü ınternetimde yok bulunduğum yerde port olmadığı için baglanmiyor mobil internette yetmiyorum ne yapacağım bilemuyorum

Bi gayret kpssye çalışın belki bu süreçlerden çok geçtiniz yıprandınız ama başka çaremiz yok.

Kurslara ve şehrin etkinliklerini araştırıp gidebilirsin canım

Kpss ye calısıcam kaç yazar kontejan verilmiyor ki
Halk eğitim kursları şuan almıyor cevremde ki hepsine basvurdum
Kayitsiz katilmak istedigini soyle belki kabul eden olur.

Aman apartmandaki komşular yüzünüze baksa ne olur? Hiç muhattap olmamak daha güzel. Ankara büyük şehir, her gün takın kulaklığınızı, düzenli yürüyüş yapın, geze geze çevreye alışırsınız zamanla.

Kpss ye calısıcam kaç yazar kontejan verilmiyor ki
Halk eğitim kursları şuan almıyor cevremde ki hepsine basvurdum
Kendi alanınızdan atanmak zorunda degilsiniz duz memurluk olur belediyeler olur evde bos ve yalnizken kpps calismak en mantiklisi

Eşinizin çevresi nasıl acaba? Onun çevresinden anlaşabileceğiniz birilerini birgün çaya çağırabilirsiniz. Aile olarak tabi ki.
Bir de spor salonu varsa spora yazılın. Hem yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

8
Aman apartmandaki komşular yüzünüze baksa ne olur? Hiç muhattap olmamak daha güzel. Ankara büyük şehir, her gün takın kulaklığınızı, düzenli yürüyüş yapın, geze geze çevreye alışırsınız zamanla.
Vallahi öyle biyerde oturuyorum ki cikip yürüsen dik dik bakarlar bunu bende düşündüm de maalesef merkezi yerleri denesem kalabalık aşırı kalabalık rahatlayacagima bunaliyorum

8
Vallahi öyle biyerde oturuyorum ki cikip yürüsen dik dik bakarlar bunu bende düşündüm de maalesef merkezi yerleri denesem kalabalık aşırı kalabalık rahatlayacagima bunaliyorum
Ankaranin neresiymis dik dik bakilan merak ettim?

Back
X