Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende pişmanım erken evlendiğimeUzatmayin böyle şeyleri aranıza soğukluk girmesin erken evlenmissjniz
Zipzip?X
Yaşlar kaç ( zipzip i saygıyla anıyorum) ilk kavga mı bu birden bu laf söylenmez birikmiş bir şeyler gibi
yaşlar kaç peki? Daha kötüleri karşılıklı kavga mı yoksa eşiniz böyle olur olmadık şeylere mi sinirlenip seni kırıyor canım2 yıldır evliyiz ve daha kötü sözleri de oldu
zipzip burada çoook eski bir üyeydi herkese yaş sorardı kk yi dışarıdan takip ederken onu görürdüm hep yorumlardaEvet bende pişmanım erken evlendiğime
Zipzip?
Kızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Alakası yok evde kalacak bi tipim yok
Bunlar hep çocuğun önünde mi oluyor?Kızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Gencim güzelim giderim var diyor arkadaşderken?
2Kocan kaç yasında da sana çocuk dıyor
8aylıkBunlar hep çocuğun önünde mi oluyor?
Komplekse girdiğim yok bi yanlışı düzeltmek istedim ama doğrudur gencim güzelimGencim güzelim giderim var diyor arkadaş
Evde kalma korkun mu vardı denince komplekse girdi hemen![]()
Heralde herkesin eşi bu lafı söylemiş bi ben böyle kötü hissettim ilk defa duyduğum için olsa gerekSunu bile dertmi ettin yani
2
8aylık
Heralde bir tek sen varsın alışkınsın galiba böyle laflar duyup gülmeyeBaşlığa gülen tek ben mi varım![]()