Evlendim de iy b*k yedim

Ne de olsa anlamaz diyosun di mi?
O iş hiç öyle değil işte.
Birbirinize karşı yükselen sesleri, gerginliği fark etmiyor mu sanıyorsun?
Hep bilinçaltına işleniyor onlar.
Şu an bebeğin boş bir cd gibi her şeyi kaydediyor
Anlamaz dediğimi nerden çıkardın

Anlamaz dediğimi nerden çıkardın

Sorduğum sorunun cevabına 8 aylık yazarken başka ne anlatmak istedin?

Fazla fevrisin. Yaşın gereği normal
Daha kendi kişiliğinin gelişimi yeni yeni otururken anne olmak gibi bir sorumluluğu yüklenmişsin.
Madem artık anne babasınız daha sakin olmak zorundasınız.
Mesela eşinle olan konuyu uzatan sensin. Çocuğun gözüne tutma demiş tamam zaten tutmuyorum diyip konuyu orada bitirebilirdin
Söz dalaşına girmeye ortam yaratma.

Kızlar az önce eşimle tartıştık ve evet bana böyle dedi hemen kısaca anlatayım az önce elektrik ler gitti bende fener getirdim oğlum ister gibi çırpınınca ışığı kendime doğru tutup eline verdim koca kişisi de al elinden gözüne tutma dedi tutmuyorum zaten dedim bana dengesiz diyince benimle düzgün konuş dedim konuşmuyorum diyince kalkıp üstüme geldi çocuk akıllı ol dedi bende çocuktuysam evlenmeseydin dedim oda evlendim de iy b*k yedim dedi sizce ben bu kişiye nasıl davranmalıyım çok kötü hissediyorum yardım edin....
Bi müddet konuşmayın
Normalleşirsiniz
Olur öyle arada

Çok gereksiz yerden sorun çıkmış gerçekten. Gerginliyinizi boşaltmışsınız resmen. Bi sarıl kocana barışın :KK68::KK19:

Al dedi git sesi kaynanam dedi çocuklarını dedi:)) kusura bakmayın okuyunca istemsizce aklıma geldi bu söz :) daha yolun başındasın yasın çok küçük ablacım. Bazen sinir anında ağızdan kötü sözler çıkmasın diye üstüne gitmemek lazım. Öğreneceksin zamanla sevgiler :KK66:
Al benden de o kadar! Nasıl güzel bir bağlantı kurmuşsunuz tebrikler... ☺️

Daha çok küçüksün güzelim. Yazdıklarını okurken kendi tartışmam geçti gözümün önünden. Bugün biz de eşimle tartıştık ve şu kadarını söyleyeyim; “evlendim de iyi b.k yedim” deseydi sadece keşke.. Bazen bazı sözler öyle ağır gelir ki, karısı olarak kaldıramazsın -anne olarak hiç kaldıramazsın- acıttıkça acıtır içini... Şimdi ikimiz de soğuğuz ama evlilikte kırgınlıklarını rafa kaldırıp devam etmezsen büyüteç ile büyütürsen o sorunlar hiç bitmiyor. Sanırım evlilik bir nevi kırgınlıklarını görmezden gelip kendi yaralarını sarma becerisi :(

Hadi anne babayı kaçarım giderim diye ikna ettiniz evlendiniz diyelim ki akli basinda bir aile cocuguna kiyamaz o yasta.cocuk için niye acele ettin kuzum sen.18 de başlayıp bir ömür geçecek aynı odunla.azcik geç baslasaydin bu dertlere keske.

Basliga istemsiz güldüm.
Evcilik gibiymis sizin evlilik.
Ver misketlerini o da versin bebeklerini bosayin hakim bey diyin.

2 yıldır evliyiz ve daha kötü sözleri de oldu
Yaşınız çok genç onun büyük etkisi var sabır göstermeniz saygılı olmanız lazım birbirinize karşı yoksa tükenir gidersiniz ortada ne evlilik kalır ne huzur..

20 yasinda anne olmak ve cocuk bakmak kabusssss olmaliiiii

Bence daha kötülerini söylediyse bu çok çok önemsiz bir laf, kızgınlık anında söylenmiş, birkaç saate söylediğini bile unutur. Ancak, 20 yaşında dilinin maşallahı varmış herkese çemkirmeler... 9 yaş farkla da o yaşta o adam nasıl evlenir daha çocukmuşsun, üzdü...

Arkadaşlarınızla tatil yapıp konser kovalayacak, işe girip para kazanıp keyfinize bakacak yaşlarda niye evleniyorsunuz anlamıyorum ki, beynim almıyor yani? Kolay mı sanıyorsunuz ev çekip çevirmek? Sorumluluk almak? Zaten Allah kısmet ederse bir ömür aynı adamla evli olunacak, coluk çocuk, ev işleri vb. Bu sorumlulukları omuza almak için 18 yaş çok çok erken, burda bin kere yazıyoruz ama bir Allahın kulu da dinlemiyor. He bu arada bu msji yazan kişi evli, kocasından ve hayatından çok şükür çok mutlu biri. Ama yine de diyorum iyi ki 29umda evlendim, okudum, gezdim tozdum çalıştım, iyi ki de öyle yapmışım su an evde bebek bakıyorum çünkü.

Adama hak verdim. 22 yıllık evliyim, şimdi ki aklım olsa evlenemez kafama göre takılırdım. Yaşınız çok küçük. Bizim toplumumuzda evliliği kutsallaştıran geleneklere bakarak iç çekiyorum. Evliliğe anlam yüklemeyin, evlenmeden büyüyün. Siz ve Eşiniz evliden çok, evcilik oyununun iki küçük kurbanısınız. Kendinize bu kötülüğü yapmadan önce biraz büyüseydiniz.

Bu arada konu sahibi size patlamış gibi oldum ama öyle değil, bu ara 17de 18de evlenmeli çok başlık gördüm de dayanamadım:eek:

Çok küçüksün. Evlenmek için. . Anne olmak için. . Allah sabrını versin. Keşke okullarımızı okusak. Buyusek sonra evlensek.. neyse olan olmuş. tartışma seyriniz ilginç. Yani ésiniz aniden çok sert çıkışlar yapıyor. Her zaman böyle aniden olur olmaz mı parlıyor.

e hala sen çocuksun benim gözümde. bu yaşta evliliğe ne gerek vardı

Back
X